Yogatassen van Eef (weggeefactie!)

Vorige week was ik op bezoek op de woonboot van Eef in Amsterdam Oost. Het was de eerste keer dat ik een woonboot van binnen zag, maar wat tof om daar te wonen zeg.

Eef is de vriendin van een goede vriend van mijn vader en ze maakt geweldig leuke yogatassen en andere accessoires, zoals voetversiersels. Alle stofjes kiest ze zelf uit en alles wordt met veel liefde handgemaakt in haar kleine atelier op de boot. Het goede nieuws: ik mag 1 yogatas (zie onder) weggeven. Handig om je yogamatje in mee te nemen naar de yogastudio! Hoe win je deze vrolijke tas? Deel mijn link, die ik nu op FB ga zetten, met je vrienden en ik kies onder de ‘delers’ 1 winnaar uit.

Eef kan ook kleding of tassen op maat maken. Neem contact met haar op via: eefolve@gmail.com.

2014-05-07T13:50:17+00:00Sport & Ontspanning, Winter|2 Comments

2 Comments

  1. Blanca 16 februari 2013 at 11:30 - Reply

    Ik zie de link niet op je fb pagina! 🙁

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.