Wat ga ik eten in Thailand?

Bron

Nog 5 weken en dan gaan we! 36 dagen later om deze tijd zit ik tussen alle spullen in te bedenken of ik echt wel alles mee heb genomen. 864 uur later ben ik aan het stressen omdat ik het vliegtuig weer in moet (toch elke keer weer een beetje eng ;)). Maar tot die tijd is het nog even hard werken en veel avondjes met de Lonely Planet in bed.

Waar ik me ook heel erg op verheug is het Thaise eten! Een van de redenen waarom ik Thailand als bestemming koos ipv Zuid-Amerika. De curry’s, kleefrijst, papaya, mango’s, kokosnoot, wokgerechten.. hmm heerlijk!

Zat vandaag even te google’en wat ik allemaal kan eten. Heb ook al een nuttig zinnetje geleerd: Pom (dee chan) kin tae pak. Oftewel, ik ben vegetariër!

1. Pad Thai met tofu

Bron

2. Kokos sticky rijst met mango

Bron

3. Groene curry

4, Tom Kha (kokos) Soep

Bron

5. Heel veel vers fruit!!!

Bron

Ik droom nog even door!

-x- Jolijn2014-10-10T13:57:22+00:00Reizen|0 Comments

Leave A Comment

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.