Veggie Agenda 2013

Een tijdje geleden was ik bij de lancering van de VeggielifeisGood agenda. Een hele leuke middag met veel Indiase hapjes (het boek Streed Food werd ook gelanceerd) en inspirerende mensen in de binnenstad van Amsterdam. De Veggie Agenda is gemaakt door Mirjam die op een ochtend wakker werd en besloot haar droom te verwezenlijken. Een kleurrijke, vrolijke agenda is het resultaat.

In de VeggieLifeisGood agenda staan veel tips, evenementen, leuke adresjes en recepten. En ik sta er ook nog eens in met mijn website. Voor meer informatie kijk je even op de website. Hier kun je de agenda ook bestellen voor €14,95.

Zo werd ik vanochtend wakker. Ik word zo gelukkig van dit soort dagen. Voor mij kan er niet genoeg sneeuw vallen. Heb al helemaal zin in het weekend. Vanavond kook ik voor vriendin Joriek een pompoenlasagna (+vegan Irish Coffee) en daarna gaan we de hele nacht dansen. Morgen gaan we waarschijnlijk het bos in, want het wordt prachtig weer. En…

ZONDAG VEGAN BRUNCH @ BETER & LEUK! Zondag organiseer ik samen met Hanneke van 10 tot 2 een vegan brunch (Berlin style) in Beter & Leuk in de Eerste Oosterparkstraat. Kom vooral allemaal langs! Je kunt ook alvast reserveren via het nr. 020-767 0029.

Fijn weekend!

 

2014-05-08T13:48:36+00:00Vegan Brunch, Winter|3 Comments

3 Comments

 1. Linda 11 december 2012 at 14:01 - Reply

  Ah.. Zo jammer dat ik deze agenda nu pas zie, heb nu al die van Pink Ribbon. 🙁 Stiekem lijkt de Veggie agenda me véél leuker! Is die er ieder jaar? 🙂 Nog nooit gezien!

 2. Louise van Gend 8 december 2012 at 22:06 - Reply

  Oeh wat een leuke agenda. helaas heb ik er al één voor volgend jaar.
  Heel veel plezier morgen met de brunch. Als ik het weekend thuis was geweest, dan was ik ook wel gekomen 😀 Beter en leuk heb ik een tijdje geleden voor het eerst bezocht 😀

  • Jolijn 10 december 2012 at 07:07 - Reply

   Thanks! Was echt superleuk. Kom je ook een keer?

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.