Vegan Sundays

Gisterenavond had ik met Daphne van Happy Herbi bij Vegan Sundays afgesproken. Een keer per maand organiseren de Belgische Evelyne en de Russische/Israelische Alexander een veganistische eetavond in Paviljoen van Beuningen. Ik was hier erg benieuwd naar, want was nog nooit in een 100% vegan restaurant geweest.

En dan hier het menu van 9 oktober!

We kregen eerst een soort bladerdeeghapje met pompoen en zwarte sesam. Erg lekker, alleen jammer dat het niet meer heel warm was.

Er hing een gezellige sfeer en er werd hele fijne wereldmuziek gedraaid

Het hoofdgerecht wordt bereid in de open keuken.

Maar eerst krijgen we nog een voorgerecht! Tempura!!! I loved it. Zoete wortel, broccoli en lotusbloem in een knapperig jasje.

Het restaurant zat helemaal vol en de bestellingen bleven doorkomen.

Het hoofdgerecht was een raw lasagna van courgette en soyabonensaus + een taartje met polenta. Vooral het taartje vond ik lekker, maar er hadden van mij nog wel iets meer kruiden in mogen zitten. Presentatie was erg goed!

Ik had geen plaats meer, maar dit was het nagerecht. Een chocoladetaartje met bosbessensaus. Dit doet echt niet onder voor een taartje met boter, ei, melk en andere dierlijke producten. Lekkerder, gezonder, fijner voor de dieren. Ik zie alleen maar voordelen 😉

Kopje verveine thee

We kregen verder nog een heerlijk ‘appeltaart’ drankje dat gemaakt was van warme appelsap, sake en kaneel. Superlekker! Toen we weg gingen kregen we een shot ‘raw juice’ met ananas, peer en mint.

Het was een succes en ik kan iedereen aanraden een keer bij Vegan Sundays te gaan eten. Een leuke manier om kennis te maken met veganistisch eten op een gezellige plek.

-x- Jolijn
2014-05-08T14:16:44+00:00Herfst, Vegan Brunch|0 Comments

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.