Vegan Barefoot Schoenen

schoenen-ahinsa-barefoot-vegan

Vegan & fairtrade barefoot schoenen die je voeten blij maken. Anyone?

De schoenen van Ahinsa Shoes zijn ontworpen door een Tsjechische Fysiotherapeut die van mening is dat een voet zo min mogelijk gelimiteerd moet worden in zijn natuurlijke functie. Iedere schoen wordt met de hand gemaakt! Wat is er zo uniek aan deze barefoot schoenen?

* genoeg ruimte voor je tenen
* geen verhoging in de hak zodat je houding in balans is en gewrichten optimaal belast worden
* schoen weegt bijna niets
* het voelt alsof je op blote voeten loopt (en dat is me toch lekker)
* alle materialen komen uit de EU en zijn fairtrade

ahinsa-schoenen-barefoot-vegan

Ik dans veel en deze schoenen zijn daarvoor echt top. Ze bewegen lekker mee en het geeft me het gevoel dat ik op blote voeten dans. Je voelt de grond door de schoenen heen wat erg fijn is. Mijn tenen kunnen alle kanten op bewegen dus mijn voeten zijn me dankbaar.

Hoe zien ze eruit? Eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen aan deze nieuwe vorm van de schoen. De voorkant is iets breder dan bij een normale schoen, maar ik merk dat mijn voeten er heerlijk door kunnen ontspannen. En eigenlijk vind ik ze wel heel leuk staan onder mijn yogalegging of strakke spijkerbroek.

Hebben? Als je de schoenen voor 28 december besteld dan krijg je 15% korting! Vermeld dan even dat je via mijn website komt. Ahinsa heeft trouwens ook vegan winterschoenen!

x Jolijn

vegan-schoenen-barefoot
2015-12-21T11:12:18+00:00Geen categorie|9 Comments

9 Comments

 1. Jessica 26 februari 2017 at 10:23 - Reply

  Leuke schoentjes!! ik wil ze ook graag bestellen maar zit heel erg te twijfelen met de maat. Heb jij gewoon je eigen maat? Of maat groter?

  • monique 18 maart 2017 at 19:12 - Reply

   Ik las ergens dat ze groot vallen… ik twijfel ook heel erg over de maat, dus ik ben benieuwd naar het antwoord. Er staat wel een maattabel op hun website trouwens. Maar de levertijd van 2 maanden vind ik zo lang!

   • Jolijn 29 maart 2017 at 13:59 - Reply

    Ha Monique,

    Bij mij vielen ze niet erg groot. Ik heb normaal maat 39 en bij deze schoenen ook. Er zit wel meer ruimte in de teen, maar dat vind ik juist heel fijn 🙂

 2. Saar 2 maart 2016 at 13:41 - Reply

  Aw, deze zijn superleuk! Mijn voeten raken altijd zo claustrofobisch als ik weer terugkom uit Azie en weer schoenen aanmoet! Ik ga deze eens beter bekijken!

  • Jolijn 3 maart 2016 at 08:09 - Reply

   Deze zitten in ieder geval heel lekker en ruim! Veel plezier in Azië 🙂

 3. Claudia 21 december 2015 at 09:52 - Reply

  Oe die zijn leuk!

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.