Vegadutchie Detox2016-06-10T14:41:27+00:00

Na 10 dagen supergezond eten voel je je opgeladen en fitter dan ooit! En dit door gewoon te blijven eten, maar de focus te leggen op heerlijke, gezonde vegan maaltijden.

header-vegadutchiedetox

Voor wie?

Wil jij meer energie hebben en je lichter voelen? Zijn er hardnekkige eetgewoontes die je wilt veranderen? Wil je inspiratie opdoen en nieuwe heerlijke & gezonde recepten leren maken? Dan is de 10-daagse Vegadutchie Detox helemaal iets voor jou!

Het allergrootste voordeel is dat ik mij weer even bewust ben van wat een verandering van voedingspatroon voor mijn lichaam kan betekenen. Een regelmatig opgeblazen buik en nu 10 dagen gewoon geen last! En ik heb heerlijk gegeten met sommige voor mij nieuwe producten. Dankbaar voor een mooie bewustwording deze 10 dagen  en ik ga deze lijn zeker volhouden! Bedankt voor de nieuwe inzichten – Dagmar

Wat doet de 10-daagse Vegadutchie Detox voor je

 • Meer energie
 • Sterker immuunsysteem
 • Overtollige kilo’s kwijtraken
 • Minder (zoete) trek
 • Stralende ogen en huid
 • Helder gevoel in je hoofd
 • Meer creativiteit
 • Leren bereiden van simpele, voedende & overheerlijke vegan recepten
 • Nieuwe inzichten in je voedingspatroon
 • Bewuster met voeding omgaan
 • Een zelfverzekerder gevoel
vegadutchie-spring-detox

Wat is het precies?

De Vegadutchie Detox is een tiendaagse milde detox. Dat betekent dat je niet alleen maar sapjes drinkt, maar gewoon, overheerlijk eet! Je ontvangt het Vegadutchie Detox e-book met prachtige voorbeeldfoto’s per mail. In dit boekje staat alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Voor elke dag van de Vegatutchie Detox krijg je een volledig menu, compleet met recepten en een boodschappenlijst.

Wie is Jolijn ook alweer?

Ik ben foodblogger en schrijver van het kook- en inspiratieboek Vegadutchie. Door mijn opleiding als Health Coach aan het Institute for Integrative Nutrition heb ik veel kennis over holistische voeding. Mijn uitgangspunt is dat iedereen anders is en ander eten nodig heeft, en daar wordt in de detox dan ook rekening mee gehouden. Je wordt uitgedaagd om uit te zoeken wat verschillende soorten voedsel met jouw lichaam doen. Door het begeleiden van verschillende detoxprogramma’s weet ik uit ervaring dat veel mensen na de detox gezonder blijven eten.

Ik begrijp helemaal dat jij een druk leven hebt en dat je niet iedere dag uren de tijd hebt om in de keuken te staan. Daarom ligt de focus op simpele recepten die iedereen kan bereiden!

Ik voel me vooral heel helder en ben veel opgewekter! Een positieve ervaring, die ik graag in het voorjaar herhaal. Geen behoefte meer aan (vooral zoete) tussendoortjes en de koffie kan ik ook prima zonder. Ik ga er mijn stinkende best voor doen dit zoveel mogelijk vol te houden. Ik ben in ieder geval blij met mezelf na deze 10 dagen!” – Denise

tofu-mangoballetjes

Detoxmogelijkheden in 2016

Vegadutchie Lente Detox        je kunt deze detox zelf thuis doen (binnenkort te bestellen in vernieuwde versie)
Summer Glow E-book             27 juni online!
Vegadutchie Herfst Detox       12-21 september

“Dit is de eerste keer dat ik een detox goed heb volgehouden, waarbij het woord volhouden eigenlijk misplaatst is. De recepten waren allemaal heerlijk. Goed, de eerste 4 dagen waren even doorbijten, maar daarna heb ik me gevoeld zoals ik me lange tijd niet meer gevoeld heb: scherper, sensitiever, fitter. Heerlijk! En zelfs de drang naar zoetigheid is veel minder geworden of zelfs verdwenen. Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik kijk alweer uit naar de volgende detox!” – Ruud

Aanmelden

Prijs: €12,50

Inclusief:

 • Uitgebreid e-book met detox-informatie, 10 simpele detoxmenu’s, recepten & boodschappenlijst
button-detox

Algemene Voorwaarden Vegadutchie *
* door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden ga je akkoord met de onmiddellijke aanvang van levering en doe je afstand van je herroepingsrecht.

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.