Unleash Your Goddess2020-06-26T12:28:40+00:00

Voel jij..

√ dat ontspannen vaak onmogelijk lijkt en blijf je maar in je hoofd zitten?

√ je onzeker over je lichaam & seksualiteit?

√ een diep verlangen je weer sexy & sensueel te voelen?

√ vaak emotionele blokkades maar weet je niet hoe je ze kunt doorbreken?

√ een diep verlangen naar een opwindend & liefdevol seksleven met jezelf en/of je partner?

√ dat het NU tijd is om jouw inner goddess 100% te OWNEN?

Als vrouw heb je dit nooit geleerd

Toen je jong was heb je van alles geleerd, van je ouders, op school en van de maatschappij in zijn geheel. Maar als je terugdenkt aan welke overtuigingen je hebt opgepikt, dan mist er iets.

Waarschijnlijk heb je niet geleerd hoe je een leven vol ontspanning, zelfexpressie, vertrouwen en (seksueel) genot kunt leven. En dat betekent dat nu je volwassen bent je nooit helemaal vervuld bent.

Het is tijd om te ontdekken wie jij bent

Zie dit retreat als de opleiding die je nooit op school hebt gehad. Een met als missie om je vrouwelijke energie volop te laten flowen. En je bent niet alleen. In de Unleash Your Goddess Tribe is de plek om te verbinden, vragen te stellen en om support te geven & te ontvangen. Een safe space waar de magie plaatsvindt. Want vrouwen die elkaar supporten, groeien.

Je komt uit dit 5-weekse retreat met tools om op je lichaam te vertrouwen, je sensualiteit & seksualiteit naar de next level te brengen en je emoties te transformeren naar creatiekracht. 

 

Het retreat begint op maandag 6 juli 2020.

Na het retreat..

√ heb je ervaren om vanuit je seksuele levensenergie te leven

√ heb je tools om al jouw emoties te bevrijden

√ stromen sensualiteit & creativiteit meer door je lijf

√ voel je meer liefde en genot in je lichaam, yoni & borsten

√ heb je tools om trauma in je lichaam te laten gaan

√ weet je hoe je jouw seksleven & relatie (met of zonder partner) opwindend kan houden

√ heb je ervaren hoe je kunt manifesteren vanuit genot & verlangen

√ own jij je innerlijke godin

De modules

Inbegrepen in elke module:

√ een werkboek om zelf aan de slag te gaan
√ uitlegvideo & geleide meditatie
√ embodiment oefeningen
√ wekelijkse live calls
√ extra leesinspiratie uit mijn favoriete boeken

// Welkom

Een paar dagen voor het retreat ontvang je toegang tot het retreat heet ik je welkom. Ik leg je uit hoe je het meest uit dit retreat kan halen, we maken kennis met elkaar in de Unleash Your Goddess Tribe & d.m.v. een meditatie ga je je intentie voor het retreat voelen.

Embodiment Oefening ~}

√ womb & heart intentie meditatie

// Week 1 – bewust van jouw seksualiteit

Hoe wil jij je gaan voelen? We duiken deze week diep in jouw onbewuste overtuigingen over vrouwelijkheid en seksualiteit. Je ontdekt hoe deze jouw realiteit tot nu toe hebben beïnvloed. Je gaat een nieuw verhaal voor jezelf schrijven dat juicy voelt & dit embodyen met een Goddess Dance Practice.

Embodiment Oefeningen ~}

√ Goddess Dance Practice (20 min)
√ Pleasure Ademoefening

// Week 2 – ontdek jouw genot

Genot kan alleen ontstaan vanuit een ontspannen en open lijf. Vaak dragen we trauma in onze baarmoeder, yoni en borsten door vervelende ervaringen of overtuigingen. Deze week krijg je veel kennis over je vrouwelijke organen + door middel van massage & mapping ga je een liefdevolle verbinding met je yoni & borsten creëren van waaruit meer genot & orgastische energie kan ontstaan.

Embodiment Oefeningen ~}

√ Borstmassage
√ Yoni mapping & massage

// Week 3 – in verbinding met je cyclus

Als vrouwen zijn we het leven met onze cyclus vergeten. We gaan maar door en als gevolg raken we uitgeput. In deze module leer je alles over jouw magische cyclus. Je leert hoe je elke maand door alle seizoenen heengaat en hoe hier te leven. Je leert heerlijke oefeningen en rituelen voor tijdens je menstruatie. Extra: tips voor hoe je (toekomstige) partner met jouw menstruatie kan omgaan.

Embodiment Oefeningen ~}

√ sensual yoga nidra voor tijdens je menstruatie
BONUS: Menstruatie Magie E-book

// Week 4 – bevrijd je emoties

Deze week gaat het helemaal om jouw emoties. Als vrouw ben je gemaakt om te voelen en als je jouw emoties wegduwt dan loop je vast in het leven. Je voelt je leeg, depri of ‘stuck’. In deze week leer je jouw emoties door je lichaam te bewegen door dans en verschillende andere oefeningen. In het werkboek van deze week leer je hoe je jouw schaduwkant kan omarmen door middel van schrijfoefeningen. Een belangrijke en bevrijdende week!

Embodiment Oefeningen ~}

√ ‘release your anger’ oefening
√ maak je hoofd leeg in 3 minuten

// Week 5 – magische liefde

Waarom trek je altijd dezelfde soort relaties aan of kom je vast te zitten in een relatie die niet 100% vervullend is? Deze week leer je alles over de principes van mannelijke & vrouwelijke energie en hoe je die in kan zetten in magische liefdesrelaties (met jezelf en/of partner). Je gaat ervaren hoe sensualiteit & seksualiteit allemaal leiden tot meer liefde in jouw leven.

Als bonus ontvang je een werkelijk MAGISCHE manifestatie meditatie die je leert op een vrouwelijke manier te manifesteren. Het wordt een bijzondere laatste week.

Embodiment Oefeningen ~}

√ orgastisch ademhalen -} om te zakken in je vrouwelijke energie
√ BONUS: godinnen manifestatie meditatie

// Sisterhood

Een belangrijk deel van dit retreat is de sisterhood die je gaat ervaren. Er gebeurt iets magisch als vrouwen samenkomen en beginnen te delen. Hun verdriet, kwetsbaarheden én overwinningen. De sensualiteit begint automatisch te stromen en de inner goddess komt tevoorschijn.

Het is aan jou om het commitment aan te gaan. De reis maak je samen.

Aan deze reis beginnen kost moed. Misschien wekt het zelf weerstand op om je seksualiteit en sensualiteit te gaan omarmen. Heel logisch want je gaat tegen de mainstream in. Je hebt niet geleerd dat genot het belangrijkste in je leven is. Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Data Zoom Calls:

Woensdag 8 juli om 19.30 – 20.30 uur
Woensdag 15 juli om 19.30 – 20.30 uur
Woensdag 22 juli om 19.30 – 20.30 uur
Woensdag 29 juli om 19.30 – 20.30 uur
Woensdag 5 augustus om 19.30 – 20.30 uur

Reviews

“Dit retreat is voor mij een hele mooie basis geweest om meer in contact te komen met mijn lijf en vrouwelijke energie. De thema’s die voorbijkomen, van een dagelijkse morning dance tot borst- en yonimassage’s tot leven met je cyclus en schaduwwerk, zijn stuk voor stuk zo belangrijk en krachtig. Ik probeer ze beetje bij beetje in te bouwen in mijn dagelijkse leven en pak de oefeningen er steeds weer bij. Jolijn heeft deze cursus met heel veel liefde gemaakt, dat merk je aan alles. En: de FB-community is een mooie en veilige plek om te delen en ervaringen te lezen van andere vrouwen. Een aanrader om jezelf cadeau te doen.” ~ Lize

“Dit retreat is echt het begin van een nieuwe journey geworden. Ben nog steeds elke ochtend aan het dansen en ben mezelf op een nieuwe manier aan het ontdekken. Ik voel me meer sexy en kijk letterlijk uit naar mijn cyclus. Vond het vooral speciaal dit allen te mogen delen met andere vrouwen over Nederland. Digital sisterhood, love it. Bedankt Jolijn for spreading your magic.” – Jamila

Dit retreat bevat informatie die je jouw hele leven met je mee kunt dragen. Ik heb alles wat Jolijn verteld als ontzettend waardevol en informatief ervaren. Favoriete onderdelen van de retreat zijn de Hart, Borsten & Yoni Massage, het dansen, schaduwwerk en vooral de ethische kant van de sensual, sexy womb Wisdom heeft me enorm geïnspireerd. Het e-book van de menstruatiecyclus is een boek dat je ook na het retreat als een mooi naslagwerk bij je kunt houden <3 De besloten Facebook pagina vind ook heel leuk om binnen mijn handbereik te hebben.
Ik hoop dat veel andere vrouwen zich durven onder te dompelen in deze prachtige Unleash Your Goddess retreat.
~ Elcke

Unleash Your Goddess

Start: maandag 6 juli

EARLY BIRD PRIJS (t/m 28 juni)

€345 (€395)

gespreide betaling over 2 maanden mogelijk

Je krijgt toegang tot al het materiaal middels een inlognaam & wachtwoord

Waardevolle video, audio & geschreven content
✓ Gratis toegang tot de Unleash Your Goddess Tribe
✓ Behoud levenslang toegang tot het materiaal
✓ extra BONUS content: Spotify Dans Lijsten & Menstruatie Magie E-book & Manifestatie Meditatie

 ♥

FAQ

1. Hoe ontvang ik de video’s, meditaties, embodiment oefeningen en werkboeken?
Na het aanmelden krijg je jouw persoonlijke inlogcodes voor het online programma. Daar vind je alle content bij elkaar. 

2. Houd ik toegang tot de cursus?
Ja, je houdt toegang tot al het materiaal na de vijf weken, zodat je alles kunt integreren in je leven.

3. Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan het programma?
Afhankelijk hoeveel je erin wilt steken 15 minuten tot 45 minuten per dag. Het programma is zo opgezet dat je er geen uren per dag in hoeft te stoppen, zodat je de oefeningen in je dagelijkse leven kunt integreren.  Je behoudt toegang tot alle content zodat je er je hele leven plezier van kunt hebben. 

4. Ik heb geen Facebook. Kan ik alsnog meedoen?
Ja. Al raad ik je aan tijdelijk een (nep)-account aan te maken omdat je anders de community mist en daarmee een belangrijk deel van de ervaring.

5. Ik heb geen Spotify. 
Je kunt een gratis account aanmaken op Spotify. Je krijgt dan af en toe tussendoor reclame of je kunt een vol abonnement nemen voor ongeveer 10 euro per maand. 

6. Ik heb problemen met mijn menstruatie. Kan deze cursus daarbij helpen?
Yes, zeker! Vaak heelt onze menstruatie als we weer contact maken met onze natuurlijke cyclus en onze baarmoeder en yoni. Sinds ik zelf in tune leef met mijn cyclus heb ik geen PMS-klachten meer.

7. Hoe vinden de live-calls plaats?
Via Zoom. Dit is gratis en ik stuur je van tevoren een uitleg met hoe het werkt.

Over Jolijn

Over seks en naakt zijn werd vroeger bij ons niet moeilijk gedaan, maar toch eindigde ik me veel schaamte & ontwetendheid op het onderwerp. Ik vond het heerlijk om me mooi te voelen & sexy, maar ik voelde me ook veroordeeld en stopte het weg.

Eigenlijk voelde ik mij altijd een soort van onderdrukt. Ik was me er niet bewust van, maar stond absoluut niet in mijn kracht. Ik runde een vegan blog, had een fijn huis en een relatie, maar ik voelde me niet gelukkig.

Pas toen ik op het pad van seksualiteit & sensualiteit kwam veranderde alles. Natuurlijk voelde ik me niet goed. Vrouwelijkheid, voelen, emoties, sexyheid en seksuele energie laten stromen wordt niet gewaardeerd in deze patriarchale samenleving. Ik was (onbewust) letterlijk onderdrukt.

Door sister circles, emotional release, sensual dance, leven met mijn cyclus en verschillende tantrische cursussen kwam ik weer terug bij mezelf. En dit gun ik elke vrouw in de wereld. Mijn levensmissie is om de inner goddess uit iedere vrouw te bevrijden zodat zij haar lichaam, genot & seksualiteit weer kan omarmen.

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.