Unleash your Goddess2020-03-20T09:23:16+00:00

Omarm je Inner Goddess en verbind met jouw sensualiteit, vrouwelijke cyclus & seksuele levensenergie.

Hoe zou het voor je voelen om een stapje terug te kunnen zetten? Niet meer constant hard te werken, je hoofd overurendraaiend, maar vertrouwen op je vrouwelijke kracht, je sensualiteit, je lichaam.

Het kan écht anders dan je gewend bent. We zijn allemaal opgegroeid in een maatschappij waarin we aan een dubbele moraal moeten voldoen. Enerzijds mooi zijn en keihard werken. Anderzijds niet té sexy en zorgen voor iedereen.

Het is 100% oké om je supersexy te willen voelen, gewoon voor jezelf. Het is 100% oké om je lichaam helemaal te omarmen en jezelf lief te hebben. Het is 100% oké om met je vrouwelijke cyclus mee te leven en af en toe gewoon een dag in bed te kruipen als jij voelt dat je het nodig hebt.

Met het huidige levensritme putten we onszelf uit. Maar er is een duidelijke beweging gaande dat we het anders willen. Meer rust, meer pleasure, meer zijn en minder doen.

Dat je hier op deze pagina bent is een duidelijk teken dat jij ook meer met je vrouwelijke ritme & energie in verbinding wilt leven. Dat je wilt ervaren hoe het is om te genieten van je lichaam en je gevoelswereld wilt onderzoeken.

Ben je er klaar voor om een deep dive te maken met andere goddesses? Te ervaren dat je er nooit alleen voor staat en dat er duizenden en duizenden vrouwen hetzelfde voelen als jij. Volle support te ervaren van andere vrouwen en van mij?

Together as sisters we rise

Verbind weer met je Inner Goddes en omarm je cyclus, sensualiteit, lichaam & pleasure in het  Unleash Your Goddess retreat

“Dit retreat is voor mij een hele mooie basis geweest om meer in contact te komen met mijn lijf en vrouwelijke energie. De thema’s die voorbijkomen, van een dagelijkse morning dance tot borst- en yonimassage’s tot leven met je cyclus en schaduwwerk, zijn stuk voor stuk zo belangrijk en krachtig. Ik probeer ze beetje bij beetje in te bouwen in mijn dagelijkse leven en pak de oefeningen er steeds weer bij. Jolijn heeft deze cursus met heel veel liefde gemaakt, dat merk je aan alles. En: de FB-community is een mooie en veilige plek om te delen en ervaringen te lezen van andere vrouwen. Een aanrader om jezelf cadeau te doen.” ~ Lize

“Dit retreat is echt het begin van een nieuwe journey geworden. Ben nog steeds elke ochtend aan het dansen en ben mezelf op een nieuwe manier aan het ontdekken. Ik voel me meer sexy en kijk letterlijk uit naar mijn cyclus. Vond het vooral speciaal dit allen te mogen delen met andere vrouwen over Nederland. Digital sisterhood, love it. Bedankt Jolijn for spreading your magic.” – Jamila

Hoe weet je dat dit retreat voor jou is?

√ Je wilt verbinden met je vrouwelijke essentie. Meer pleasure & sensualiteit in je leven ervaren en minder hard strugglen.

√ Je bent best tevreden in je leven, maar voelt je niet ‘aan’ staan. Je wilt je levensenergie, je seksuele energie, weer door je lijf voelen stromen.

√ Je wilt alles leren over je vrouwelijke cyclus.

√ In je hoofd zitten is iets wat je nu wel kent. Je wilt vanuit je lichaam & gevoel leven.

√ Je voelt soms schaamte over jezelf, je lichaam, je yoni of borsten. Je wilt jezelf ownen, schaamteloos naar jezelf kijken en in je seksuele kracht staan.

√ Je wilt je emoties op een constructieve manier leren omzetten naar creatieve levensenergie.

√ Je wilt graag de donkere stukken in jezelf onderzoeken. Je bent er aan toe om álles in jezelf te omarmen.

√ Je verlangt naar een community met like-minded sisters om elkaar te supporten & samen te shinen

Dit retreat bevat informatie die je jouw hele leven met je mee kunt dragen. Ik heb alles wat Jolijn verteld als ontzettend waardevol en informatief ervaren. Favoriete onderdelen van de retreat zijn de Hart, Borsten & Yoni Massage, het dansen, schaduwwerk en vooral de ethische kant van de sensual, sexy womb Wisdom heeft me enorm geïnspireerd. Het e-book van de menstruatiecyclus is een boek dat je ook na het retreat als een mooi naslagwerk bij je kunt houden <3 De besloten Facebook pagina vind ook heel leuk om binnen mijn handbereik te hebben.
Ik hoop dat veel andere vrouwen zich durven onder te dompelen in deze prachtige Unleash Your Goddess retreat.
~ Elcke

Wat je ontvangt:

✓ 15 minuten Daily Sensual Dance Practice. De basis van het retreat en deze bestaat uit verbinding maken met je womb space, ademhaling, shaking en dans. Je krijgt een MP3’tje dat je op ieder apparaat kunt afluisteren.

Hart, Borsten & Yoni Zelfmassage. Activatie van je hart, borsten en yoni voor meer zelfliefde & pleasure. Stap voor stap uitgelegd op video.

3 LIVE-calls over de menstruatiecyclus, hoe je meer pleasure in je dagelijks leven kunt brengen en mannelijke & vrouwelijke energie in balans brengen. Als je deze calls mist kun je het later terugkijken.

✓ Feminine embodiment oefeningen voor meer zelfliefde, pleasure & vertrouwen.

Meditatie om je mannelijke & vrouwelijke energie in balans te brengen.

Schaduwwerk door simpele journal-oefeningen. Je schaduw is het deel van jezelf dat je wegduwt waardoor je elke keer weer in dezelfde situaties terechtkomt. Als je die integreert kunnen je blokkades en triggers verminderen.

Menstruatie Magie e-book. Omarm je vrouwelijke natuur en leer alles over je menstruatiecyclus, rituelen en natuurlijke manieren om je bloed op te vangen.

Empty-out oefening voor stress release in 5 minuten. Dit helpt je na je werkdag weer helemaal in het NU te komen.

Unleash Your Goddess Community. Een online groep met like-minded sisters waar je support vindt.

“Dit retreat was echt een cadeautje voor mezelf. Aanrader hoor! Het is met veel liefde en zorg gecreëerd door Jolijn en dat voel je in alles. Het heeft mij geholpen mijn sensuele zelf meer te omarmen en nog meer liefdevol voor mezelf te zijn. De oefeningen zijn praktisch, helder, super fijn en makkelijk in je dagelijkse leven te integreren. Er worden verschillende tools aangereikt die allemaal weer op een andere manier helpen om terug te komen in je natuurlijke flow. Het dansen werkt bijvoorbeeld erg bevrijdend, heerlijk! Ik voelde al snel dat er een shift gaande was en heb elke dag met veel plezier de oefeningen gedaan. De online community is een fijne safe place. Heb het als erg prettig ervaren om met allemaal mooie vrouwen ervaringen te delen en elkaar te supporten. Bedankt Jolijn voor al het moois ♡” – Joryl

Ik vond het best spannend om met het retreat te beginnen want het was toch wel een beetje uit mijn comfort zone. Maar Jolijn kan zo’n mooie sfeer creëren met haar houding en stem dat er echt helemaal niks engs meer aan is. Ik heb zoveel dingen geleerd en ontdekt; ik vind dansen en shaken heerlijk, daar knappen mijn geest en lijf zo van op en ik kom echt in mijn lijf terecht door de meditaties. Met de borsten- en yoni massage voelde ik nog minder, maar dan staat Jolijn altijd klaar met een luisterend oor en prettig advies. Ik vond ook onze online goddess community prachtig, zoveel mooie en eerlijke vrouwen die hun eigen pad bewandelen. Voor een magische week hebben we dat samen gedaan! ~ Judith

Een heel mooi, fijn, klein , puur en bijzonder retreat heeft Jolijn neergezet. Voor de Glow& Joy ✨ ~ D.

Alle feiten op een rij

Datum retreat: 1-22 april 2020

Inclusief

✓ Al het materiaal inclusief video’s, e-book & MP3’tjes die je ook na het retreat nog kunt gebruiken
✓ Unleash Your Goddess Community
✓ Een onvergetelijke ervaring voor meer zelfliefde, pleasure & sensualiteit

BONUS: Womb Wisdom Blend

Een blend van essentiële oliën zoals kaneel, roos en jasmijn. Essentiële oliën herinneren aan de kracht die in jou zit & ondersteunen bij je cyclus. Deze roller krijg je thuisgestuurd.

PRESALE (t/m 25 maart)

€333 (€450)

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
I’M IN

FAQ

1. hoe ontvang ik de video’s, audio’s en informatie tijdens het retreat?
Je ontvangt dagelijks een inspiratiemail met video’s, audio’s en informatie via de mail. Je kunt deze bestanden ook na het retreat blijven gebruiken.

2. kan ik het retreat op mijn eigen tempo doen?
Zeker, je ontvangt al het materiaal in de 22 dagen en we vormen dan ook een hechte community. Maar je kunt het materiaal blijven gebruiken zo lang je wilt. 

3. ik ben zwanger, kan ik meedoen?
Absoluut! Je kunt alle oefeningen gewoon doen. Alleen wordt aangeraden om voorzichtig te zijn met het gebruik van essentiële oliën. Je kunt de blend dus het beste bewaren tot na de zwangerschap of gebruiken als aromatherapie. 

5. hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan het online retreat?
Afhankelijk hoeveel je erin wilt steken 30 minuten tot een uur per dag. Het retreat is zo opgezet dat je er geen uren per dag in hoeft te stoppen, zodat je de oefeningen in je dagelijkse leven kunt integreren. 

6. wanneer ontvang ik de Womb Wisdom Blend?
Je ontvangt de blend uiterlijk 10 dagen voordat het retreat begint. 

7. ik heb geen Facebook. Kan ik alsnog meedoen?
Ik raad je aan een tijdelijk (anoniem) account aan te maken, zodat je toch gebruik kunt maken van de community. Deze is namelijk super waardevol! Je kunt je account eventueel na het retreat weer deleten. Als je dit niet wilt kun je het retreat ook in je eentje volgen, want de oefeningen, audio en inspiratie die je ontvangt kun je ook in je eentje toepassen. 

8. ik heb geen Spotify. 
Je kunt een gratis account aanmaken op Spotify. Je krijgt dan af en toe tussendoor reclame of je kunt een vol abonnement nemen voor ongeveer 10 euro per maand. 

I AM READY!

De aankoop van dit programma is definitief. Er worden geen terugbetalingen gedaan.

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.