Tomaten Bruschetta

[donotprint]

Het perfecte hapje om het weekend mee te beginnen. Brusketta van ciabatta met knoflook, tomaten en basilicum. Heel zomers, want aan tomaten in de winter kan je maar beter niet beginnen 😉
[donotprint/]
Tomatenbruschetta met knoflook en basilicum

Voor 4 personen als hapje of 2 personen als lunch

8 plakken ciabatta
4 rijpe trostomaten, in blokjes
2 knoflookteentjes, doorgesneden
1 sjalotje, fijngehakt
olijfolie van goede kwaliteit
balsamico azijn
10 blaadjes verse basilicum, fijngeknipt
peper/zout

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Meng de tomaten met 1 el olijfolie, 1 tl balsamico azijn, de sjalotjes, basilicum en breng op smaak met zout en peper.

2. Bestrijk de ciabatta  met een kwastje met olijfolie (beide kanten). Leg de plakken op een met bakpapier bekleed rooster en zet in de oven. Rooster aan beide kanten ongeveer 4 minuten tot de broodjes lekker knapperig zijn.

3. Haal de ciabatta uit de oven en wrijf de knoflook over de broodjes. Schep het tomatenmengsel erop en serveer direct.
[print_link]
[donotprint]

Ik wens jullie een heel fijn weekend! Ik heb morgen een fotoshoot voor de Mooi van Etos en s’avonds ga ik dansen in de Chocolate Club. Verder hoop ik veel hoepeltricks te leren, want ik heb vandaag een hoepel gekocht. Enjoy!

“You’ve gotta dance like there’s nobody watching,
Love like you’ll never be hurt,
Sing like there’s nobody listening,
And live like it’s heaven on earth.”

William W. Purkey

2014-05-08T14:00:46+00:00Snacks, Zomer|0 Comments

Leave A Comment

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.