Testimonials2019-08-21T13:56:08+00:00
SENSI TESTIMONIALS

Ik kom net thuis van een drukke werkdag en zag dat mijn Sensi was gearriveerd.

Ik heb eerst rustig je uitleg doorgelezen, en wauw (!) wat passen de oliën goed bij wat ik voel en nodig heb; en dat op basis van intuïtie! Zó bijzonder. Dan nog niet gesproken over de geur. Ik kan het bijna niet uitleggen, maar de geur vertegenwoordigt echt mijn persoonlijkheid. En dan bedoel ik, wie ik écht ben, puur; zonder angsten en zonder bezig te zijn met de verwachtingen van mijn ego en van anderen. Ik vind het een klein wonder. De geur zal mij helpen herinneren aan wie ik ben en wat ik wil.

Ik ben je onwijs dankbaar! Je doet prachtig werk.

Esmé

“Jolijn creëert een open en relaxte sfeer. Ze stelt goede vragen, waardoor je snel tot de kern komt van wat je nodig hebt. Van daaruit werk je haast automatisch toe naar welke geuren passen bij jouw persoonlijke blend. Telkens als ik de blend gebruik, ruik en voel ik dat het echt gemaakt is voor mij! En het werkt.”

Evodie

Toen de eerste Sensi rollers in de verkoop kwamen, wilde ik er uiteraard ook 1 uitproberen, want ik vond het prachtig om te zien hoe Jolijn haar passie en liefde in de Sensi roller gestopt had. Nu een paar maanden later heb ik zelfs meerdere keren de Sensi roller aan anderen geadviseerd! En mocht jij dit toevallig lezen & twijfelen? Doe dit niet langer. Ik heb direct verschil gemerkt bij het aanbrengen van de Roller op de specifieke plekken op mijn lichaam. Het heeft me geholpen en ondersteund bij een belangrijke persoonlijke ontwikkeling.

Elcke

Wow! Ik gebruik al veel essentiële oliën maar deze roller is echt geweldig!! Het geeft mij ruimte in mijn hoofd om chaotische situaties op een andere manier te benaderen. Ik kom meer in mijn eigen kracht als ik deze sensi roller gebruik en hij helpt mij ook goed als ik spanningshoofdpijn heb. Daarnaast is de geur ook echt fantastisch. Ik neem ‘m graag overal mee naar toe!

Yasemin

Ook middels deze weg nog mijn dank voor de uitleg van de Sensi. Ik heb het gevoel dat ik de oliën een ander moment direct weer zou uitkiezen.

Ik vind de geur van de Sensi heerlijk: het spreekt me enorm aan.

De Sensi geeft me een boost rust: mijn schouders zakken en ik kan dieper ademhalen. Het voelt fijner met de Sensi. Liefde is waar ik aan moet denken bij de Sensi en misschien nog wel het meest aan Liefde aan mijzelf.

Waar ik de Sensi eerst enkel ’s avonds gebruikte (tijdens het lezen voor het slapen), zet ik ‘m nu ook overdag in. Het is mijn anker op een drukke plaats of op een druk moment.

Dankjewel Jolijn!

Marjolein

De roller bevalt heel goed! Gebruik hem al op meerdere momenten en manieren: op de polsen en slapen. Voor het slapen gaan onder de voeten en ik slaap als een roos

Kortom: superblij mee!

Miranda

De Sensi roller geeft mij niet alleen innerlijke rust, maar ook weer de kracht om mijn creaties op het schilders doek te verwerken. Ik kan alle dagelijkse drukte even loslaten en tot mezelf komen. Voor mij voelt het als een meditatie.

Door de heerlijke geur voel je direct de werking van de oliën. Ik ben mijn eerste Sensi roller verloren en miste echt de werking. Dus toch weer besteld. Elke ochtend en avond heb ik mijn ritueel, op mijn polsen en slaap. Ik draag hem altijd bij me om mezelf soms te ‘beschermen’ voor alle prikkels van buitenaf.

Anouk

Toen ik voor het eerst aan de roller ging ruiken, ging er meteen een gevoel van rust en blijheid door mij heen. De mix ruikt ook echt heerlijk! Kruidig en zoet tegelijk. Ik heb echt het gevoel dat ik geaarder, energieker en meer in balans ben sinds ik de Sensi gebruik. De roller heeft me bijvoorbeeld goed ondersteund tijdens mijn menstruatie en de dagen daarvoor. Ik ben hooggevoelig en heb een neuromusculaire chronische ziekte, waardoor ik nu een nog gevoeliger zenuwstelsel heb. Mijn lichaam verdraagt warm weer slecht sinds ik deze ziekte heb, maar afgelopen zomer tijdens de hittegolf ging het wonderbaarlijk beter dan de zomers ervoor!

Simone

Hij ruikt echt HEERLIJK! Alleen van de geur word ik al blij, ik houd er echt van. Ik heb ook een roller aan mijn moeder gegeven en zij voelde zich overdag veel rustiger.

Aafke

Ik gebruik de Sensi roller nu een aantal weken. Ik vind het een hele fijne roller en ik gebruik hem dagelijks! ’s Ochtends als ik opsta en ’s avonds voor het slapen gaan. Het werkt voor mij kalmerend maar ook stimulerend (ook al lijken dat twee uitersten :-)). Ik zou het iedereen aanraden! Ook de tips met betrekking tot het gebruik zijn heel waardevol.

Daniela

“Jolijn creëert een open en relaxte sfeer. Ze stelt goede vragen, waardoor je snel tot de kern komt van wat je nodig hebt. Van daaruit werk je haast automatisch toe naar welke geuren passen bij jouw persoonlijke blend. Telkens als ik de blend gebruik, ruik en voel ik dat het echt gemaakt is voor mij! En het werkt.”

Evodie

De Sensi bevalt geweldig. Het doet me heel erg goed. Elke ochtend en avond heb ik een klein ritueel. Daarnaast zit de Sensi altijd in mijn tas voor momenten van overprikkeling. Dus ontzettend bedankt! Het is een klein wondertje.

Esmé

Wat een heerlijke roller! Ik was eerst wat sceptisch over de werking, maar hij zit nu zelfs in mijn tas naar mijn werk om tussendoor te gebruiken. Voor mij werkt het rustgevend en het haalt mij even uit mijn alledaagse chaos. Favoriete plek is voor mij op mijn slapen voor meer rust. Ik koop hem zeker opnieuw! Let love roll!

San
1-1 SESSIES TESTIMONIALS

💛! Nog steeds zo ontzettend blij mee en als een veilige liefdevolle ruimte waar alles mag worden uitgesproken voelde het zeker. Het voelde helemaal oké om van alles te vertellen terwijl ik je niet ken en verbaasde me erover dat ik zo makkelijk zo open kon zijn!

Merlijne

“Ik ben Jolijn ontzettend dankbaar voor de reiki die ik van haar heb mogen ontvangen. Het was een cadeautje voor mezelf. Jolijn is oprecht geïnteresseerd en zorgde voor tintelingen, warmte en een heel rustig gevoel nadien. Deze fijne ervaring heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht.”

Mirte
WORKSHOP TESTIMONIALS

Het was een heerlijke geurige workshop, en een lief sfeertje. Lekker snuffelen en in combinatie met de kakao helemaal compleet.

Ben erg blij met de vrouwenmix van de essentiële oliën, fijn.

Elvera