Super Kale Smoothie

Ik heb nog nooit zoveel lekkere smoothies gedronken als in NYC & Vancouver, maar de Kale Killer op Calgary Airport staat zeker op nr. 1. Bliss bliss bliss. Al de heerlijke smaken van het fruit en een romige amandelsmaak. Zelf voegde ik er nog wat zonnebloempitpasta aan toe voor extra energie.

Voor 2 smoothies

2 bevroren bananen
1 sinaasappel
1/2 rijpe mango
8 dadels
5 boerenbladeren (zonder stengel)
6 ijsklontjes
1 el zonnebloempitpasta
500 ml amandelmelk

Mix alle ingrediënten in een high-speed blender*.

*Voor deze smoothie is het belangrijk dat je een sterke blender gebruikt die de kracht heeft de dadels en boerenkool tot een gladde smoothie te mixen. Niemand zit tenslotte te wachten op rondzwevende boerenkoolstukjes ;).

Enjoy!

 

 

 

 

4 Comments

 1. Marcella 21 mei 2013 at 11:59 - Reply

  Ik vond de variant met spinazie lekkerder, maar misschien ga ik dit recept toch ook nog proberen. Klinkt heerlijk!

 2. Marianne 21 mei 2013 at 06:18 - Reply

  Mijn blender heb ik ooit een keer gekocht maar bijna nooit gebruikt omdat hij niet krachtig genoeg is. Ik heb er helaas niets aan. Sparen voor een nieuwe dus 🙂 Veel plezier nog aan de andere kant van de wereld.
  Groetjes

 3. Daphne 21 mei 2013 at 06:12 - Reply

  Ziet er goed uit en klinkt heerlijk!

 4. Manja 21 mei 2013 at 04:45 - Reply

  Klinkt goed! Ga ik zeker eens proberen.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.