Sensual Sisterhood Intensive2020-09-01T15:31:43+00:00

Sister ♥

Verlang je ernaar om diep contact met andere vrouwen aan te gaan? Wil je jouw vrouwelijkheid & seksualiteit onderzoeken? Weer in contact komen met je cyclus, lijf & diepe ontspanning?

Deze Sensual Sisterhood Intensive is een 4 maanden transformerend traject met een groep van 12 vrouwen. Het is een deep-dive in onderwerpen als seksualiteit, intieme relaties, vrouwelijke cyclus en het bevrijden van jouw inner goddess. Je volgt het programma met een vaste groep en we komen één keer per maand bij elkaar voor een sister circle van 3 uur.

De sister circles bestaan uit verschillende onderdelen zoals sharing, dans, embodiment oefeningen en schrijfopdrachten. Je zit 4 maanden in een hechte community met alle vrouwen zodat je met elkaar kunt delen & groeien. Na elke sister circle krijg je een embodiment oefening mee naar huis, zodat je die in je dagelijkse leven kunt integreren. In de groep vinden ook elke week embodiment opdrachten plaats die je naar the next level zullen brengen.

Ben je er klaar voor om diep te gaan? Je schaduwen aan te kijken en je over te geven aan de kracht, sensualiteit en liefde die in jou zitten?

THEMA’S

AUGUSTUS – SENSUALITEIT & EMBODIMENT
SEPTEMBER – VROUWELIJKE CYCLUS
OKTOBER – INTIEME RELATIES EN SEKS
NOVEMBER – BEVRIJD JE INNER GODDESS

Plek:

Centrum voor Happiness in Amsterdam

Data:

Zaterdag 15 augustus 15-18 uur
Zaterdag 12 september 15-18 uur
Zaterdag 10 oktober 15-18 uur
Zaterdag 14 november 15-18 uur

Inclusief:

✓ 4 sister circles van 3 uur
✓ glaasje kakao + thee en fruit tijdens de circles
✓ 4 maanden whatsapp-groep sisterhood

NIEUWE DATA ~}  COMING SOON

Let’s rise together beautiful sisters.

Vragen? Stuur een mailtje naar jolijnpelgrum@gmail.com

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.