Sensual Sisterhood Intensive2020-11-17T17:00:40+00:00

~ Let’s walk each other home ~

Een 3-maanden programma voor 12 vrouwen die verlangen vanuit hun vrouwelijke oerkracht & sensualiteit te leven.

Mooie vrouw,

Verlang je ernaar om diep contact met andere vrouwen aan te gaan? Wil je jouw vrouwelijkheid & seksualiteit onderzoeken? Weer in contact komen met jouw eigen ritme & het ritme van de natuur?

Deze Sensual Sisterhood Intensive is een 3 maanden transformerend traject met een groep van 12 vrouwen. Je volgt het programma met een vaste groep en we komen één keer per maand bij elkaar voor een transformerende sister circle. Daarnaast volg je 6 modules online: rooted woman, wild woman, sensual woman, sexual woman, wise woman & integrated woman.

Je zit 3 maanden in een hechte community met alle vrouwen zodat je met elkaar kunt delen en je duikt diep in embodiment werk & transformerende oefeningen.

Ben je er klaar voor om diep te gaan? Je schaduwen aan te kijken en je over te geven aan de kracht, sensualiteit en liefde die in jou zitten?

Let’s rise together.

voor vrouwen die

√ uit hun hoofd & meer in verbinding met hun lichaam willen leven

√ de stem van hun baarmoeder & yoni willen leren kennen

√ een liefdevolle groep sisters om zich heen willen hebben

√ in een veilige space hun seksualiteit en sensualiteit willen ontdekken

√ hun vrouwelijke energie willen versterken

√ klaar zijn voor transformatie

SISTER CIRCLE #1 DE KRACHT VAN NATUURWATER

In deze eerste sister circle gaan we samen het natuurwater in op een prachtige plek in de duinen! We zullen eerst een ritueel doen om ons innerlijk vuur aan te wakkeren en daarna gaan we naakt het water in onder mijn begeleiding. Je gaat de kracht van het koude water & van jezelf ervaren. Na afloop is er een cacao circle met sharing & nieuwjaarsritueel.

19 december 2020

SISTER CIRCLE #2 STEM & BAARMOEDER EXPRESSIE

In deze circle gaan we onder leiding van Myrthe Glasbergen expressie geven aan onze baarmoeder door middel van geluid, zang & dans. Een transformerende circle waarin je de kracht die in je bekken zit gaat ontdekken, zodat je vanuit een geaarde plek de wereld tegemoet kunt komen en jouw baarmoeder een plek van genot kan zijn.

23 januari 2021

SISTER CIRCLE #3 NUDE ECSTATIC DANCE

Deze laatste circle is voor de Wild Woman die het aandurft zichzelf helemaal bloot te geven en haar lichaam te vieren. Jouw lijf is prachtig en dat ga je voelen in deze circle. We beginnen deze circle met het creëren van een superveilige ruimte en een BODY LOVE meditatie. Daarna kleden we ons uit en word je meegenomen in een Ecstatic Dance Set. Inclusief Bodypaint! We sluiten af met een body blessing.

13 februari 2020

MODULES

1. Rooted Woman ~ de eerste module gaat helemaal om te zakken in je lichaam & bekken. Je leert om jezelf te aarden, leeg te maken zodat je beter kunt voelen en luisteren en je leert je sensuele lijf te openen.

2. Wild Woman ~ de tweede module gaat over het toelaten van al jouw emoties & gevoelens. Boosheid, verdriet, angst, jaloezie. Alles. We gaan ook de diepte in hoe je jouw emoties kunt gebruiken als transmitter naar meer (seksueel) genot. En wie weet word je in deze weken wel verliefd op de donkere stukken in jezelf ;-).

3. Sensual Woman ~ in deze module ga je jouw lichaam meer openen voor sensualiteit zodat je meer (subtiel) kunt gaan voelen. Je krijgt een live borstmassage workshop & oefeningen om meer te voelen in je yoni & baarmoeder.

4. Sexual Woman ~ de meest juicy module! Je leert alles over je yoni, pleasure activatie & hoe je open kunt staan voor een orgastisch gevoel.

5. Wise Woman ~ De module om meer in contact te komen met je intuitie & stem van je baarmoeder. Je leert de taal van je hoofd te onderscheiden van de taal van je lichaam.

6. Integrated Woman ~ in deze weken leer je over de dynamiek tussen de mannelijke & vrouwelijke energie. Hoe je jouw innerlijke man & vrouw kunt integreren en hoe je dit kunt gebruiken in (liefdes)relaties.

Wat je ontvangt…

een onvergetelijke, liefdevolle, transformerende & diepgaande reis met 12 prachtige vrouwen.

Iedere module bevat ~}

✓ 2 juicy embodiment oefeningen op video
✓ 1 meditatie
✓ 1 live call van 1.5 uur via zoom met embodiment, dans & verdieping
✓ journal oefeningen
✓ verbinding in de sisterhood tribe

De zoom-calls vinden plaats op ~}

✓ 2 december 2020
✓ 16 december 2020
✓ 30 december 2020
✓ 13 januari 2020
✓ 27 januari 2020
✓ 10 februari 2020

De Sister circles vinden plaats op ~}

✓ zaterdag 19 december: natuurwaterduik + nieuwjaarsritueel met cacao
✓ zaterdag 23 januari: baarmoeder & stemexpressie met Myrthe Glasbergen
✓ zaterdag 13 februari: nude ecstatic dance met bodypaint

De circles vinden plaats op een mooie & fijne plek rondom Amsterdam. Plek na aanmelding.


+ sursprise surprise. You’ll love.

Reviews

Wauw, deze vrouw. Ze weet precies zo’n veilige ruimte neer te zetten waardoor iedereen zich durft te laten zien zoals ze is: angsten, blijdschap, wildheid, zachtheid, lust, onzekerheid.. Alles. Zelf is Jolijn volledig aangehaakt, in control en ook eerlijk over haar eigen processen.

De circle was al na dag één een plek/moment/gevoel waar alle vrouwen uit de groep naar verlangden, voor mij in elk geval wel. Jolijn weet het ook precies zo op te bouwen, met meditatie, dans, sharing en elke keer weer een bijzondere oefening waardoor er iets geraakt wordt in mij. Ik ga anders naar buiten dan naar binnen bij de sister circle. In verbinding, dat is het denk ik.

Bovendien word ik door de online groep en de oefeningen die Jolijn daarin plaatst op een speelse manier uitgedaagd om nog meer te oefenen met dat wat ik zoek: openheid, sensualiteit, durven delen etc. Het fijne is dat zij ook daar nog een beetje de regie houdt, op een liefdevolle manier.

Al met al voel ik me aldoor gezien, gehoord en gesteund door Jolijn en de andere vrouwen uit de circle 🔥

“Dit retreat is voor mij een hele mooie basis geweest om meer in contact te komen met mijn lijf en vrouwelijke energie. De thema’s die voorbijkomen, van een dagelijkse morning dance tot borst- en yonimassage’s tot leven met je cyclus en schaduwwerk, zijn stuk voor stuk zo belangrijk en krachtig. Ik probeer ze beetje bij beetje in te bouwen in mijn dagelijkse leven en pak de oefeningen er steeds weer bij. Jolijn heeft deze cursus met heel veel liefde gemaakt, dat merk je aan alles. En: de FB-community is een mooie en veilige plek om te delen en ervaringen te lezen van andere vrouwen. Een aanrader om jezelf cadeau te doen.” ~ Lize

“Dit retreat is echt het begin van een nieuwe journey geworden. Ben nog steeds elke ochtend aan het dansen en ben mezelf op een nieuwe manier aan het ontdekken. Ik voel me meer sexy en kijk letterlijk uit naar mijn cyclus. Vond het vooral speciaal dit allen te mogen delen met andere vrouwen over Nederland. Digital sisterhood, love it. Bedankt Jolijn for spreading your magic.” – Jamila

Dit retreat bevat informatie die je jouw hele leven met je mee kunt dragen. Ik heb alles wat Jolijn verteld als ontzettend waardevol en informatief ervaren. Favoriete onderdelen van de retreat zijn de Hart, Borsten & Yoni Massage, het dansen, schaduwwerk en vooral de ethische kant van de sensual, sexy womb Wisdom heeft me enorm geïnspireerd. Het e-book van de menstruatiecyclus is een boek dat je ook na het retreat als een mooi naslagwerk bij je kunt houden <3 De besloten Facebook pagina vind ook heel leuk om binnen mijn handbereik te hebben.
Ik hoop dat veel andere vrouwen zich durven onder te dompelen in deze prachtige & onvergetelijke retreat.
~ Elcke

Sensual Sisterhood Intensive

~The deep dive~

Start: maandag 30 november 2020

Investering

€750

Of 3 maanden x €260 (mail me voor aanmelding gespreide betaling)

 ♥

Vragen

1. Hoe ontvang ik de video’s, meditaties, embodiment oefeningen en werkboeken?
Na het aanmelden krijg je jouw persoonlijke inlogcodes voor het online programma. Daar vind je alle content bij elkaar. 

2. Houd ik toegang tot de cursus?
Ja, je behoudt toegang tot al het materiaal, zodat je plezier blijft houden van alle embodiment oefeningen.

3. Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan het programma?
Afhankelijk hoeveel je erin wilt steken 15 minuten tot 45 minuten per dag. Het programma is zo opgezet dat je er geen uren per dag in hoeft te stoppen, zodat je de oefeningen in je dagelijkse leven kunt integreren.  Je behoudt toegang tot alle content zodat je er je hele leven plezier van kunt hebben. 

4. Ik vind het best een investering. Hoe weet ik of dit de juiste keuze is? 
Dat kun je alleen zelf voelen! Voel in je buik of dit is wat je nu nodig hebt. Het enige wat ik kan delen is mijn eigen ervaring. Alle uit mijn comfortzone beslissingen zijn het altijd waard geweest.

5. Ik heb nog wat vragen en/of twijfel. Kan ik contact met je opnemen?
Yes! Mail me even je telefoonnummer en dan neem ik contact met je op.

6. Hoe vinden de live-calls plaats?
Via Zoom. Dit is gratis en ik stuur je van tevoren een uitleg met hoe het werkt.

7. Wat als de live evenementen niet door kunnen gaan door COVID? 
Dan worden ze verplaatst naar een later evenement + doen we vervangende rituelen en ceremonies op de genoemde data.

Over Jolijn

Ha mooie vrouw!

Mijn naam is Jolijn en ik ben feminine embodiment coach  & sensual dance lerares. In mijn werk staat verbinding maken centraal. Verbinding maken met jezelf, je seksualiteit, de natuur & in (intieme) relaties.

Ik ben opgeleid als holistisch (voedings)coach, reiki 1 & 2 healer, energetisch masseur & feminine flow yogadocente. Ik geloof in de kracht van embodiment, dans & integratie van emoties.

Women’s Circles, emotional release, sensual dance, leven met mijn cyclus en verschillende tantrische cursussen hebben mijn leven verandert en ik zou nooit meer terug willen. Dit gun ik élke vrouw in deze wereld. Mijn levensmissie is om jou te inspireren je lichaam, authenticiteit & seksualiteit te omarmen zodat je een vervuld & turned-on leven leidt

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.