Kakao & Reiki Healing2019-04-23T19:46:36+00:00

Een Reiki & Kakao healing is een liefdevol cadeau voor jezelf waarbij je weer in contact komt met je lichaam & jouw hart. Jolijn’s aandacht en zachte aanraking zorgen ervoor dat je weer stralend en relaxed de wereld instapt. 

De healing is gericht om de liefdevolle energie meer te laten stromen in je leven.

kakao

De voordelen van een Kakao & Reiki Sessie

Meer energie

Vermindert stress & angst gevoelens

Meer zelfacceptatie

Verheldert gevoelens en gedachten

Verlicht lichamelijke pijn

Verbind je met (zelf)vertrouwen

Na de sessie:

Je voelt je verbonden met jezelf

Je voelt je sterk en ontspannen

Je ervaart een gevoel van liefde en openheid

Je hebt nieuwe inzichten opgedaan

Je voelt je energie stromen

Je hebt minder last van angstige gevoelens (als je die hebt)

Je ervaart hoogsensitiviteit als jouw kracht

“Jolijn is oprecht geïnteresseerd en na de sessie was ik helemaal rustig. Deze fijne ervaring heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht.”

MIRTHE

Reiki

​Reiki is een helingsmethode die is opgericht door de Japanse Dr. Mikao Usui aan het einde van de 19e eeuw. Het zorgt voor meer balans in ons lichaam, geest, emoties en ziel. Reiki betekent universele levensenergie en wordt doorgegeven door handoplegging op het lichaam. Tijdens een sessie laat ik de energie door mij heenstromen om fysieke en non-fysieke blokkades weer te laten stromen. Door ons stressvolle leven met veel prikkels, emoties en afleiding kroppen gevoelens en emoties zich vaak op en zetten zich vast in je lijf en energiesysteem. Reiki brengt daar licht naartoe zodat deze blokkades kunnen oplossen.

Reiki is een zeer liefdevolle energie flow en vaak voelen mensen zich na een sessie verliefd, licht en helder. Het brengt je uit je hoofd en in je hart.

Kakao

Kakao is de pure vorm van cacao. Het werd eeuwenlang gebruikt door de maya’s tijdens vieringen, overleg en bij het maken van moeilijke besluiten. Kakao bevat heel veel magnesium wat ervoor zorgt dat je bloeddruk omlaag gaat en in je een staat van ontspanning en gronding. Tegelijkertijd opent het de bloedvaten wat ervoor zorgt dat er meer zuurstof naar je hoofd en hart kan stromen. Het geeft je een opgewekt, helder, bewust gevoel en zorgt ervoor dat je beter kunt connecten met jezelf én andere mensen.

Kakao zorgt ervoor dat je diep bij jezelf naar binnen kunt gaan en een grote creativiteit voelt om oplossingen te zoeken voor zaken in het leven waar tegen je aanloopt.

Ik heb het als een erg mooie behandeling ervaren, en ik ben blij dat ik me daarvoor heb opengesteld! Bedankt voor de veilige en rustige omgeving die je hebt gecreëerd!

M.G.

De Kakao & Reiki Healing

Inchecken + Goddess Kaart trekken
Meditatie om je veilig en gegrond te voelen
Drinken van de kakao + intentie uitspreken
Reiki-healing (met kleding aan op massagetafel)
Kop thee + napraten

Prijzen 2019

Kakao & Reiki Healing €97 incl btw
3 healingkaart = €247

Je kunt mijn sessies aftrekken van de belasting als je een eigen bedrijf hebt.

Boek je sessie nu via jolijn@vegadutchie.nl 

Boek Sessie