Sensi Personal Blend2019-11-09T13:50:54+00:00

Voel je je vaak druk en overprikkeld? Zit je vaker in je hoofd zit dan in je lijf? Wil je weer verbonden zijn met je zintuigen? 

In de persoonlijke Sensi Personal Blend sessie gaan we op zoek naar de oliën die jou elke dag EMPOWEREN. Essentiële oliën hebben ieder hun unieke frequentie en thema. Uit ervaring weet ik hoe krachtig deze blends zijn. Ze doen uiteraard niet het werk voor je, maar kunnen je wél vertrouwen, energie, rust, aarding en inzicht geven. 

“Ik heb eerst rustig je uitleg doorgelezen, en wauw (!) wat passen de oliën goed bij wat ik voel en nodig heb; en dat op basis van intuïtie! Zó bijzonder. Dan nog niet gesproken over de geur. Ik kan het bijna niet uitleggen, maar de geur vertegenwoordigt echt mijn persoonlijkheid. En dan bedoel ik, wie ik écht ben, puur; zonder angsten en zonder bezig te zijn met de verwachtingen van mijn ego en van anderen. Ik vind het een klein wonder. De geur zal mij helpen herinneren aan wie ik ben en wat ik wil.”

Sensi For you ◯

Een persoonlijke blend die helemaal is afgestemd op wat jij nodig hebt. Elke olie heeft zijn eigen emotionele thema waardoor we een mix kunnen afstemmen op jouw verlangens en wensen. Deze blend is inclusief een intuïtief consult van ongeveer 75 minuten. Over Skype of Live bij mij of jou thuis. 

Thema’s waar de Sensi For You jou mee kan helpen: 

meer in contact met je zintuigen en lijf
meer focus
beter slapen
meer rust
inzicht in je verlangens en dromen
balans mannelijke & vrouwelijke energie
diepe 
rust ervaren
o
ndersteuning tijdens burn-out
aarding

De voordelen van Sensi

◯ 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten
◯ Handig formaat dat je overal mee naartoe neemt

◯ Brengt rust en kracht op ieder moment van de dag

Ervaringen met Sensi

Wow! Ik gebruik al veel essentiële oliën maar deze roller is echt geweldig!! Het geeft mij ruimte in mijn hoofd om chaotische situaties op een andere manier te benaderen. Ik kom meer in mijn eigen kracht als ik deze sensi roller gebruik en hij helpt mij ook goed als ik spanningshoofdpijn heb. Daarnaast is de geur ook echt fantastisch. Ik neem ‘m graag overal mee naar toe!

Yasemin

De Sensi bevalt geweldig. Het doet me heel erg goed. Elke ochtend en avond heb ik een klein ritueel. Daarnaast zit de Sensi altijd in mijn tas voor momenten van overprikkeling. Dus ontzettend bedankt! Het is een klein wondertje.

Esmé

De Sensi roller geeft mij niet alleen innerlijke rust, maar ook weer de kracht om mijn creaties op het schilders doek te verwerken. Ik kan alle dagelijkse drukte even loslaten en tot mezelf komen. Voor mij voelt het als een meditatie.

Door de heerlijke geur voel je direct de werking van de oliën. Ik ben mijn eerste Sensi roller verloren en miste echt de werking. Dus toch weer besteld. Elke ochtend en avond heb ik mijn ritueel, op mijn polsen en slaap. Ik draag hem altijd bij me om mezelf soms te ‘beschermen’ voor alle prikkels van buitenaf.

Anouk

Wat een heerlijke roller! Ik was eerst wat sceptisch over de werking, maar hij zit nu zelfs in mijn tas naar mijn werk om tussendoor te gebruiken. Voor mij werkt het rustgevend en het haalt mij even uit mijn alledaagse chaos. Favoriete plek is voor mij op mijn slapen voor meer rust. Ik koop hem zeker opnieuw! Let love roll!

San

Hij ruikt echt HEERLIJK! Alleen van de geur word ik al blij, ik houd er echt van. Ik heb ook een roller aan mijn moeder gegeven en zij voelde zich overdag veel rustiger.

Aafke

Ik gebruik de Sensi roller nu drie weken en ben erg blij met mijn aankoop!
Toen ik voor het eerst aan de roller ging ruiken, ging er meteen een gevoel van rust en blijheid door mij heen. De mix ruikt ook echt heerlijk! Kruidig en zoet tegelijk. Ik heb echt het gevoel dat ik geaarder, energieker en meer in balans ben sinds ik de Sensi gebruik. De roller heeft me bijvoorbeeld goed ondersteund tijdens mijn menstruatie en de dagen daarvoor. Ik ben hooggevoelig en heb een neuromusculaire chronische ziekte, waardoor ik nu een nog gevoeliger zenuwstelsel heb. Mijn lichaam verdraagt warm weer slecht sinds ik deze ziekte heb, maar afgelopen zomer tijdens de hittegolf ging het wonderbaarlijk beter dan de zomers ervoor!

Simone

Ik gebruik de Sensi roller nu een aantal weken. Ik vind het een hele fijne roller en ik gebruik hem dagelijks! ’s Ochtends als ik opsta en ’s avonds voor het slapen gaan. Het werkt voor mij kalmerend maar ook stimulerend (ook al lijken dat twee uitersten :-)). Ik zou het iedereen aanraden! Ook de tips met betrekking tot het gebruik zijn heel waardevol.

Daniella

Toen de eerste Sensi rollers in de verkoop kwamen, wilde ik er uiteraard ook 1 uitproberen, want ik vond het prachtig om te zien hoe Jolijn haar passie en liefde in de Sensi roller gestopt had. Nu een paar maanden later heb ik zelfs meerdere keren de Sensi roller aan anderen geadviseerd! En mocht jij dit toevallig lezen & twijfelen? Doe dit niet langer. Ik heb direct verschil gemerkt bij het aanbrengen van de Roller op de specifieke plekken op mijn lichaam. Het heeft me geholpen en ondersteund bij een belangrijke persoonlijke ontwikkeling.

Elcke

Meer in verbinding met je lijf. Voelen, ervaren en genieten van wat er al is.

Jolijn, de oprichtster van Sensi, zag dat veel mensen om haar heen overprikkeld en uitgeblust zijn. Zij creëerde daarom in juni 2018 Sensi. Een bijzondere geur in een roller die een herinnering is aan jouw innerlijke rust en kracht. Sensi brengt je terug naar binnen en laat je voelen, in plaats van denken. Nadat zij werd gevraagd een persoonlijke blend te maken, en dit zo’n succes was, besloot ze ook 1-op-1 sessies aan te bieden. Hierin komt áltijd de blend uit die jij op dit moment nodig hebt. In de sessies is er 75 minuten lang pure aandacht voor jou en komen we erachter welke geur jou in je kracht kan zetten. Je krijgt de blend in een mooi katoenen zakje thuis bezorgd met een uitgebreide uitleg hoe je hem kunt gebruiken.

¨Jolijn made such a wonderful Sensi Roller for me, it’s perfect for who I am, and what I need. It calms me down and brings me to my center, especially at stressful moments. When I forgot to bring the roller with me I was missing it.”

BEE

Essentiële oliën zijn een geweldige tool om rust, gronding en vreugde te hervinden. Geur is verbonden met een deel van je hersenen waar je emoties worden geregeld en hebben vaak een directe invloed op je gevoel. Binnen een paar seconden wordt deze geur opgepikt door je hersenen, waardoor je een verandering in energie voelt.

De roller bevalt heel goed! Gebruik hem al op meerdere momenten en manieren: op de polsen en slapen. Voor het slapen gaan onder de voeten en ik slaap als een roos. Kortom: superblij mee!

Miranda

Ik wil graag een Sensi
Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.