Reiki Reviews2019-11-05T09:24:17+00:00

Ursula

Jolijn,

Ik voel me fantastisch! Hoe kan dit???

Wat is dit?? Hoe werkt dit? Hoe lang blijft dit?

Ik ga nu het leven vieren. 🙂

Thibaud

Nogmaals dank voor jouw fijne behandeling van gisteren!
Ik heb de hele behandeling als erg prettig en ontspannen ervaren. Ik voelde ook echt dat er wat gebeurde, ik voelde de energie door mijn lichaam stromen. Het voelde als het even doorspoelen van mijn systeem met energie. Ik ontspande zo, vooral toen ik op mijn buik lag, dat ik af en toe even wegzweefde…heerlijk! Complimenten ook voor je professionele aanpak in de kamer die je hiervoor had klaar gemaakt.


Jeldou


Ik heb zeker heel lekker geslapen, daar was ik ook wel aan toe. Wel heb ik me donderdag na de Reiki ontzettend moe gevoeld en heb ik gemerkt dat m’n lichaam aan het loslaten was (veel plassen en transpireren). Gelukkig voelde ik me gisteren niet opnieuw zo moe, redelijk normaal, maar wel alsof geest en lichaam dicht bij elkaar zijn ofzo. Verder voel ik m’n rechterschouderblad wel weer wat meer dan dat ik daar de afgelopen periode last van had…


Maartje


Ik heb heerlijk geslapen! Ik slaap altijd wel goed maar vannacht nog beter. Mijn schouderspieren voelen net even iets soepeler.  zo druk. Geen idee of het door de Reiki komt, maar ik voel mij in ieder geval goed en het is een goede dag! Ik fietste gisteren ook geheel ontspannen naar huis. Normaal als ik door Amsterdam fiets check ik alle gezichten die mij passeren, dat is vrij onrustig. Ik merkte gisteren op dat ik dat niet deed en gewoon fietste en naar de omgeving (gebouwen, lucht) keek in plaats van de rush van de mensen om mij heen.


Vanessa


Ik vond het een hele fijne sessie. Ook heel bijzonder dat bepaalde thema’s van mij ook naar boven kwamen. Na afloop voelde ik me heel goed en had veel energie, dus absoluut voor herhaling vatbaar! 

Britt

Ik voelde me de rest van vrijdag nog steeds heel erg zen en rustig. Volgens mijn vriendje straalden mijn ogen enorm 🙂 Nu voel ik me nog steeds goed, heb wel het idee dat ik een hoop stress heb kunnen loslaten. 

Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.