Jolijn2019-04-29T09:23:18+00:00

Jolijn is holistisch coach, reiki-healer, essentiële-olie blendster en schrijfster.  Ze brengt jou graag weer in verbinding met je eigen, pure zelf. Door haar zachte en liefdevolle energie kun jij ontdekken waar jij van gaat stralen. 

In haar healings werkt Jolijn graag met kakao en essentiële oliën, omdat ze ervan overtuigd is dat de natuur jou weer kan verbinden met jezelf. De natuur laat zien hoe jij tegelijkertijd krachtig én rustig kunt zijn. De oliën en kakao ondersteunen je om volop in je kracht te staan, juist als je een druk leven hebt of in de stad woont.

Jolijn haar missie is om jou weer in verbinding te brengen met je lijf en zo volop kunt genieten van het leven.

Jolijn: “Ik merk dat veel vrouwen om mij heen steeds gevoeliger worden en meer vanuit hun hart willen gaan leven. Ik wil jou graag laten ervaren dat als je vanuit verbinding met jezelf gaat leven je het leven anders gaat ervaren. Rijker, vrijer, energieker, mooier, liefdevoller, gezonder en avontuurlijker. ”

Wat ik doe:

Kakao & Reiki Sessies

Voel jij jouw potentie, maar word je nog vaak overspoeld door onrust, vermoeidheid en te veel prikkels? Tijdens een Kakao & Reiki Sessie kom je in 1,5 uur helemaal in verbinding met jezelf. Ik ben opgeleid als Holistic Health Coach en Reiki Healer en help je graag meer rust, sensualiteit en kracht te ervaren. De zachte aanraking van Reiki gecombineerd met de hartopener Kakao brengt jou weer in verbinding met je lijf en gevoel. 

MEER INFORMATIE

Plantaardige voeding

Zin om wat vaker de keuken in te duiken om gezonde & lekkere maaltjes op tafel te zetten, maar geen zin om úren te koken? In mijn boeken Vegan Verleiding en Vegan Smaaksouvenirs & in mijn online programma’s reik ik je simpele recepten aan. Wat denk je van een gierstnasi met pindasaus, Zoete Aardappel Brownies, Vegan Redang of een Choco-Bananenbrood? ♡

MEER INFORMATIE

Jolijn is een bijzonder, leuk en lief mens en laat zien dat de natuur prachtig is.

CATHERINA