Op naar een gezond, gelukkig en positief 2012!

Voor alle lezers en lezeressen van Vegadutchie: ik wens jullie een heel mooi

2012

met veel gezondheid en geluk!!!

2011 is voorbij gevlogen maar er is ook veel gebeurd. Zo begon ik met mijn blog, ging ik op reis naar Roemenië en Thailand, ging mijn relatie uit na 4,5 jaar en werd ik 25 jaar! Mooie dingen, maar ook verdrietige dingen gebeurde, zowel in prive sfeer als in de wereld. De arabische landen, de natuurrampen, de onrust in Afrika… Je kunt er wel hopeloos van worden.

Ondanks alle minder leuke dingen kijk ik vol positieve moed uit naar het nieuwe jaar! Ik ben dankbaar voor alle lieve familie en vrienden om me heen en het geluk dat ik heb om in een veilige omgeving te leven. Ook heb ik ontzettend veel zin om nieuwe recepten te bedenken en mijn blog uit te breiden.

Lobith + Duitsland, Januari


Roemenië, maart

Skaten met paps, juli

Vegadutchie diner, augustus


Thailand, november

Wat gaan jullie vanavond doen? Ik ga zo naar een paar vriendinnen. Lekker eten, wijn drinken, kletsen en daarna naar een leuk feestje (Terug naar Toen, 80’s en 90’s) in Amsterdam. Even alles van me af dansen :D. Maak er wat moois van vanavond en tot volgend jaar!

De winnares van de Chocolove Peanutbutter + Tony’s Chocolonely’s repen is Marieke! Als je je gegevens even doormailt, stuur ik alles z.s.m. op.

-x- Jolijn

 

2014-05-08T14:55:20+00:00Coaching, Winter|1 Comment

One Comment

  1. ruud 2 januari 2012 at 09:08 - Reply

    lieverd,

    wat een heerlijk positief begin van 2012. En dat we elkaar maar weer veel gaan zien het komende jaar (als ik het niet te druk krijg met de film . . .)

    xx

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.