New York 1

New York is alles wat ik ervan had verwacht, maar dan nog veel en veel beter! Wat hangt er hier een bijzondere sfeer. Het is een miljoenenstad, maar door de verschillende wijken voelt het ook weer heel knus aan. De New Yorkers geven graag tips en in iedere straat word je wel een ‘how’re you doing?’ nageroepen. Maar het beste van alles: het eten. OMG. Denk je in: een juicebar op iedere straathoek, 20 verschillende soorten coconut bliss icecream in de Whole Foods, vegan peanutbutter brownies, smoked bbq tempeh, farmers markets en vegan hotdogs. Het is één groot feest voor je smaakpupillen hier!

Beste plekjes tot nu toe:

Atlas Café

Een geweldig (en heel betaalbaar) hippieplekje in de wijk Greenwich Village. Denk aan: kale & quinoa salads, allerlei sandwiches, falafel, heerlijke zoetigheden en smoothies. Ik nam de vegan peanut butter brownie. GODDELIJK.

Blossom Cafe

Hier at ik gisteravond met nieuwe vriendin Harriet a.k.a. Bridget Jones die ik eerder die dag in de Starbucks ontmoette. Ik bestelde de aardappelsalade met smoked bbq tempeh en salade met avocado. Harriet nam de lasagna met geroosterd courgette en aubergine. Daarbij dronken we organic red wine uit California. Als toetje cashew ‘birthday cake’ icecream. Yum!

The Falafel Shop

Ga hierheen voor de beste falafel ooit. No Doubt! Kruidige balletjes, knapperige salade, warme broodjes, tahini saus en hummus. En dan ook nog eens in Lower East Side gevestigd. Een superleuke buurt met allemaal kleine restaurantjes en hippe winkels. Bestel de falafel en vraag om extra hummus!

‘It’s not about the places you go, it’s about the people you meet’

2014-05-07T13:34:17+00:00Lente, Reizen|3 Comments

3 Comments

  1. Marcella 16 mei 2013 at 15:36 - Reply

    Oehhh, ik moet echt nog es terug naar New York! 🙂

  2. Sunaina 16 mei 2013 at 13:28 - Reply

    Dat ziet er allemaal geweldig uit, neem het er van!

  3. Lin 10 mei 2013 at 19:17 - Reply

    ‘It’s not about the places you go, it’s about the people you meet’… and the things you eat!!!

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.