Massage2022-06-29T16:40:48+00:00

In mijn massage sessies begeleid ik je op een liefdevolle & zachte manier weer terug je lijf in. Hierdoor kun je diep ontspannen en valt veel ruis weg. Mijn massages zijn intuïtief en afgestemd op wat jij nodig hebt en geschikt als je veel stress ervaart, dieper in je lichaam wilt zakken, je meer in contact wil komen met je buik en bekken of vaak vast zit in je hoofd.

Door de sessie stroomt energie vaak makkelijker door je lichaam waardoor je zelf beter gaat voelen wie je bent en wat je nodig hebt. Woorden die mijn massage omschrijven: diep, langzaam, zacht, vrouwelijk, bekken & buik, openen, ontspannend, reis door het lichaam, thuiskomen, stromen.

Je kunt mij hier mailen voor een afspraak.

Reviews

“De behandeling van Jolijn was amaaaaazing! Al veel soorten massages en verschillende masseurs geprobeerd, maar niets was het echt voor mij. Tot ik dit ontdekte! Eigenlijk is het ook zoveel meer dan een massage. Jolijn is zacht aanwezig, weet precies waar ze de aandacht mag leggen, haar handen stralen een fijne (reiki) energie uit en ondertussen ontving ik ook nog eens super rake ingetunede boodschappen. I’m hooked! Echt, gun dit jezelf! Het is een waar cadeau.” ~ VERIE

“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. En woorden zullen tekortschieten maar ik zal het zo goed mogelijk omschrijven. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. Elke sessie was precies wat ik nodig had op dat moment. Jolijn voelt precies aan wat op dat moment het beste was voor mij. Shaken, dansen, een begeleide meditatie, praten, reiki geven, etc. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Ik leerde over mannelijke energie en kaders voor mezelf zetten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.” ~ DENISE

“Wow wow wow wat een bijzondere ervaring. Jolijn is een warme, lieve vrouw die veel aandacht voor je heeft en ik voelde me direct op mijn gemak.
De massage zelf is heel zacht, het is eerder zachte liefdevolle aanraking waar je zelf volledig met je aandacht en ademhaling bij aanwezig bent.
Na afloop voelde ik me licht en stralend. Het was echt een groot cadeau voor mij zelf!”

~ Nienke

Boeken
Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.