Massage2021-09-10T13:50:58+00:00

In mijn 1-1 sessies begeleid ik je op een intuïtieve & zachte manier weer terug je lijf in. De plek waar al jouw antwoorden te vinden zijn. Ik creër een veilige ruimte waarin je kunt ontspannen & ontvangen. Door middel van (energetische) massage, reiki, ademhaling en vragen die ik je stel ga je weer beter leren voelen en kunnen blokkades oplossen.

Mijn sessies zijn zorgvuldig afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik breng ontspanning, rust en meer helderheid. De energie gaat weer beter door je lichaam stromen waardoor je zelf beter gaat voelen wie je bent en wat je nodig hebt.

Durf weer te voelen, liefdevolle actie te ondernemen en te gaan staan voor wie jij bent.

Boeken

Is deze massage sessie voor jou?

✓ ervaar je spanning in je gedachten en lichaam?
✓ voel je dat het tijd is voor een volgende stap in je leven?
✓ leef je vanuit je hoofd, maar heb je het verlangen meer te voelen, ervaren en genieten?
✓ heb je het verlangen relaties te verdiepen?
✓ zit je tegen een burn-out aan of zit je erin?
✓ heb je moeite met of schaamte rondom je seksualiteit?
✓ heb je helderheid nodig?

Mijn sessies duren 90 minuten en zijn lichaamsgericht. Iedere sessie is uniek en ik stem me af op jouw energie en lichaam. Na elke sessie krijg je een embodiment oefening zodat je tijd hebt om wat je geleerd hebt te integreren in je dagelijkse leven.

Prijzen

losse sessie = €150
3 rittenkaart = €395

Reviews

“De behandeling van Jolijn was amaaaaazing! Al veel soorten massages en verschillende masseurs geprobeerd, maar niets was het echt voor mij. Tot ik dit ontdekte! Eigenlijk is het ook zoveel meer dan een massage. Jolijn is zacht aanwezig, weet precies waar ze de aandacht mag leggen, haar handen stralen een fijne (reiki) energie uit en ondertussen ontving ik ook nog eens super rake ingetunede boodschappen. I’m hooked! Echt, gun dit jezelf! Het is een waar cadeau.” ~ VERIE

“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. En woorden zullen tekortschieten maar ik zal het zo goed mogelijk omschrijven. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. Elke sessie was precies wat ik nodig had op dat moment. Jolijn voelt precies aan wat op dat moment het beste was voor mij. Shaken, dansen, een begeleide meditatie, praten, reiki geven, etc. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Ik leerde over mannelijke energie en kaders voor mezelf zetten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.” ~ DENISE

“Wow wow wow wat een bijzondere ervaring. Jolijn is een warme, lieve vrouw die veel aandacht voor je heeft en ik voelde me direct op mijn gemak.
De massage zelf is heel zacht, het is eerder zachte liefdevolle aanraking waar je zelf volledig met je aandacht en ademhaling bij aanwezig bent.
Na afloop voelde ik me licht en stralend. Het was echt een groot cadeau voor mij zelf!”

~ Nienke

Boeken
Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.