Feminine Embodiment Sessie2020-03-01T13:04:13+00:00

Sensualiteit & Ontspanning

Zit je veel in je hoofd en niet in je lijf?  Heb je het verlangen om je weer te verbinden met jouw vrouwelijke sensualiteit en intuïtie? En kan je diepe ontspanning gebruiken?

De intentie van deze 1.5 uur durende sessie is om de energie in je lichaam weer te laten stromen, zodat je je helder, geaard en kalm voelt. Al je zintuigen worden geprikkeld door middel van het drinken van cacao, essentiële oliën, aanraking, visualisatie en muziek. We beginnen met het drinken van een kopje 100% pure cacao met jouw gekozen kruiden.  De cacao opent je hart en je zintuigen. Je zet een heldere intentie en ik begeleid je door een meditatie waarin je je intentie in je lichaam ankert. Daarna ontvang je een intuïtieve sessie met elementen van reiki, massage en acupressuur waarin je je helemaal kunt overgeven aan rust, ontspanning en liefdevolle aanraking. Als je wilt kunnen we een buik & womb massage meenemen in de sessie.

Deze sessie is iets voor jou als je:

∞ In verbinding wilt komen met je lichaam
∞ Je meer wilt voelen
∞ Behoefte hebt aan diepe ontspanning en rust
∞ Je meer in contact wil komen met jouw vrouwelijke sensualiteit & zintuigen
∞ Wilt verbinden met jouw womb
∞ De energie in je hart & buik wilt laten stromen
∞ Jezelf wilt verwennen

Als je een bepaalde fysieke, emotionele of energetische klacht hebt waar je tegen aanloopt kunnen we dit meenemen in de sessie.
Ik ben opgeleid als holistisch coach, energetisch masseur, reiki-healer, yogadocent voor vrouwen & acupressuur-therapeut, maar gebruik vooral mijn intuïtie om jou weer helemaal met jezelf te verbinden. 

Plek & Prijs

De sessie duurt 1.5 uur
Inclusief cacao & fruit
Prijs 111 euro
Locatie ~> Zaandam Zuid, gratis parkeren voor de deur

Annuleren kan tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de sessie in rekening gebracht.

Afspraak Maken
Dans jezelf vrij ♡ Ontvang mijn DANCE IT OUT Spotify Lijst direct in je email.