Lente Detox – Dag 5

Ontbijt

Quinoa met banaan en bosbessen

Lunch

Met Marcella @LePainQuotidien. Quinoa met linzen, hummus en gegrilde groenten.

Diner

Raw Food diner met vriendin Bea. Courgettepasta met avocadosaus, salade en als toetje een appelsandwich met dadelsaus en tahin.

Beweging

Ongeveer 1,5 uur fietsen

Conclusie Detox

Zoals ik in mijn vorige post schreef wil ik de volgende keer vrij zijn of heel rustig aan doen als ik ga (sap)detoxen (lees: luxe resort in Thailand 😉 ). Het voelde heel goed om even zo weinig te eten. Ik voelde me licht, schoon en ik heb bijna geen last gehad van ‘honger’. Mijn plan is om de komende tijd af en toe een sapdagje te doen en in het algemeen minder te eten. Verder ga ik door met gluten-vrij eten, want ik merk dat mijn lichaam daar heel positief op reageert. Last but not least. Ik ontbijt voortaan standaard met een smoothie. Vullend, supergezond en licht verteerbaar.

Morgen de Raw Cheesecake! Ik ga nu met de beentjes omhoog lezen in mijn nieuwe boek ‘In Defense of Food’. Ben helemaal gesloopt na de 30 KM gisteren en een hele dag werken voor de Vegan Brunch vandaag.

 

2014-05-07T13:44:38+00:00Coaching, Lente|6 Comments

6 Comments

 1. Marcella 25 maart 2013 at 19:14 - Reply

  Leuk om te lezen over je detox. Wil ik ook nog es doen, maar dan ook in een periode waar ik niet hoef te werken en lekker rustig aan kan doen. Lijkt me zó gezond en goed voor je lijf!

 2. Marlies 25 maart 2013 at 12:06 - Reply

  Eet je dan eerst je smootie en dan de quinoa, of zit daar tijd tussen?

  • Jolijn 27 maart 2013 at 07:45 - Reply

   Meestal eerst smoothie en dan tegen uur of 10 ontbijtje.

 3. Marloes 24 maart 2013 at 21:50 - Reply

  Ik zweer bij het smoothie-ontbijt

 4. inez arbeek 24 maart 2013 at 19:47 - Reply

  Ben trots op je. Wat zul je moe zijn. Geniet maar lekker van een rustig avondje. X

 5. Anita 24 maart 2013 at 19:30 - Reply

  Ziet er allemaal super lekker uit zeg!

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.