Lente Appel Smoothie met hennepzaad

Spring is in the air! Ik voel het in mijn lijf. Ik heb weer zin om naar buiten te gaan en word dolblij van de fluitende vogels in de ochtend. Heb jij dat ook?

Ik merk ook dat ik alweer meer zin heb in salades en smoothies. Hoewel ik op sommige dagen ook nog snak naar stoofpotjes. De lente is het perfecte seizoen om een detox te doen en om wat lichter te gaan eten. Bittere groenten zijn goed om de lever te ontgiften, maar ook groene bladgroenten zijn onwijs gezond. Die kun je ook simpel verwerken in een smoothie.

Ik ging voor de lente appel smoothie met hennepzaad van vandaag een hele leuke samenwerking aan met Sapp. Zij vriezen versgeperste jus en appelsap in via een vernieuwde methode, zodat de smaak en vitamines behouden blijven. De sapjes worden verkocht in een 800 ml en 180 ml verpakkingen. Ik vind ze erg lekker, vooral de appelsap, en handig om te gebruiken als basis voor mijn smoothies. Vandaar dat ik ook vooral fan ben van de grote verpakking. Dan kun je er een paar dagen mee doen en je bespaart zo ook verpakkingsmateriaal.

Winactie

Benieuwd geworden naar het recept van de lente appel smoothie? Kijk hieronder de video! En wil jij zo’n lekker sapje proeven? Ik mag 2 x een Sapp-pakketje weggeven! Laat hieronder achter wat voor smoothie of andere creatie jij zou maken met de sapjes en maak kans.

Benieuwd naar wat ik nog meer allemaal doe? Volg me dan op Facebook, YouTube of Instagram.

X Jolijn

Dit is een gesponsorde post.

6 Comments

 1. Anique 10 maart 2017 at 17:07 - Reply

  Klinkt lekker! Ik zou zelf een smoothie maken van Avocado, Banaan, Broccoli, bleekselderij,spinazie, lijnzaad, Beetje amandelmelk en de sinaasappelsap, Zodat het ijzer uit de groenten beter opgenomen wordt! Super lekker 🙂

 2. Yvonne---vegafoodblog 10 maart 2017 at 09:29 - Reply

  Wat ik zou maken is een boerenkool, appel en gember smoothie. Appel combineert zo lekker in smoothies. Jou recept klinkt ook erg lekker. Ik zou er heel erg veel mee maken…

 3. Floor Smit 9 maart 2017 at 16:11 - Reply

  Mmmm sounds good die smoothy! Ik zou appelsap met kaneel, chilly pepper, havermout en cranberries proberen:)! Liefs, Floor

 4. Anita H. 7 maart 2017 at 11:33 - Reply

  Mocht ik winnen, dan ga ik jouw smoothierecept uitproberen!

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.