Gezond met pit!

Het is druk! Vind het ook heel jammer dat ik niet zoveel tijd heb om te posten, maar heb heel veel (leuke) dingen te doen voor mijn nieuwe werk bij Happy Soul Travel en heb een toffe cateringklus voor aankomende zaterdag. Ik ga 200 miniquiches en 9 taarten maken voor de opening van Roest in Amsterdam. Veel werk maar heb er enorm veel zin in!

Afgelopen week stond me een welkome verassing te wachten toen ik uit mijn werk kwam en de deur opendeed. Een pakketje van Gezondmetpit.nl! Die week daarvoor had ik al een mailtje van ze gehad of ik wat producten wilde reviewen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Drie verdiepingen hoger had ik het pakketje al half uitgepakt en tot mijn vreugde haalde ik er als eerste rauwe amandelpasta uit. Daarna volgde nog henneppasta, hennepolie, rauwe walnootolie en hennepmeel.

Rauwe amandelpasta

Om te beginnen de amandelpasta. Wat is dat spul goddelijk lekker zeg! De smaak deed me een beetje denken aan witte chocolade. Het is heel goed smeerbaar en romig. Heb het tot nu toe op een lekkere spelt-zuurdesemboterham gesmeerd, door mijn smoothie gemixt en gewoon uit de pot gelepeld. En ja, het potje is na 1 week bijna leeg nu. Echt een aanrader!

Rauwe walnootolie

Als je de dop van de fles opendraait ruik je gelijk dat dit goed spul is. Een sterke nootachtige geur komt je tegemoet. Ik heb de olie over een salade met radijsjes, avocado, sla en nootjes gedruppeld en het smaakte superlekker! Echt even helemaal iets anders dan olijfolie wat ik normaal altijd gebruik. Kan me ook voorstellen dat dit heerlijk is over wat verse pasta met zeezout en geroosterde broccoli. Ga het deze week eens proberen.

De volgende keer komen de hennepproducten aan de beurt. Zit al aan een pizza met hennepmeel te denken…

Mijn eerste kennismaking met de producten van gezondmetpit.nl is in ieder geval erg positief!

Gebruiken jullie wel eens producten met hennep?

xoxo

 

2014-05-08T14:52:05+00:00Coaching, Lente|10 Comments

10 Comments

 1. Petra 15 augustus 2013 at 14:56 - Reply

  Vandaag pakketje van Gezond met pit ontvangen, o.a. hennepmeel. Heb jij nog nieuwe recepten ermee? Ben heel benieuwd! Op hun website uiteraard ook wel recepten, bij jou zie ik de pannenkoekjes staan, die ga ik zeker uitproberen. Houd me aanbevolen voor nieuwe recepten met hennepmeel!

 2. […] het is Z*A*L*I*G! Kijk maar hier, dan hoor je het ook van een […]

 3. […] is zalig. Kijk maar hier, dan hoor je het ook van een […]

 4. Bo Wildschut 26 april 2012 at 14:50 - Reply

  Ik vind de henneppitpasta van gezondmetpit erg lekker!
  Ook de pompoenpitpasta smaakt lekker romig, heb je die ook ontvangen?

  De hennepolie heb ik ook, alleen nog niet geprobeerd :-).

  • Jolijn 1 mei 2012 at 20:11 - Reply

   Ow, die henneppasta is zo lekker! Lepel hem zo uit de pot haha. WIl hem nu ook in een dressing gaan verwerken. Post er binnenkort wat over!

 5. Nancy 26 april 2012 at 13:45 - Reply

  Heel erg benieuwd! Ga zeker de amandelpasta een keer proberen, yummmm!

 6. des 26 april 2012 at 12:18 - Reply

  veel over gelezen, nog nooit geprobeerd.
  maar door je review ben ik wel nieuwsgierig geworden

  • Jolijn 1 mei 2012 at 20:12 - Reply

   De henneppasta is echt heerlijk! Zeker een aanrader om een keer te proberen.

 7. Miss Healthy 26 april 2012 at 04:19 - Reply

  Ik gebruik eigenlijk nooit hennep producten. Ben wel benieuwd wat je er allemaal mee kan.

 8. Guusje 25 april 2012 at 21:25 - Reply

  Hmmm, klinkt super lekker! Erg benieuwd naar de hennep butter.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.