Eetdagboek dag 2

Nog even snel een blogje vanuit mijn warme bed 😀

Net een gezellig avondje gehad met Thailand-vriendin Marcella. We hebben elkaar via een forum ontmoet en bleken op 5 min afstand van elkaar te wonen. Onze reisplannen matchten en het klikte dus we stappen nu 27 oktober samen op het vliegtuig naar Bangkok! Can’t wait!

Eetdagboek Dag 2

Ik begon vandaag met een wake-up booster van wortel, peer, bleekselderij, citroen en spinazie. Heerlijk verfrissend!

Daarna een banaan soft serve. Soft serve is heel simpel: een bevroren banaan die in de keukenmachine gepureerd is. Hierdoor krijg je een hele zachte mousse die echt nog lekkerder is dan een ijsje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Vanochtend maakte ik een Chocolate Soft Serve met cacaopoeder, pure stukjes chocola en kaneel. Dit is echt de reden waarom ik iedere ochtend zo makkelijk opsta 😉

Op mijn werk had ik een soepje van gisteravond en 1 grote speltcracker met avocado en hummus.

Tussendoor at ik veel! Een stukje chocola, een paar abrikozen, peer en mango en een cracker met pindakaas.

Marcella had een fles prosecco meegenomen dus daar dronken we een paar glaasjes van bij de pasta die ik maakte. Spaghetti met zoete ui, paprika, courgette, soyaboontjes en avocadosaus.

Overzicht dag 2

Ochtend:

Groentesapje en banaan/choco soft serve

Middag:

Soep en speltcracker met avocado en hummus

Snack:

Cracker met pindakaas, mango, peer, klein stukje pure chocola, 3 gedroogde abrikozen.

Avond:

2 glazen prosecco
Pasta met groenten en avocadosaus

Wat vinden jullie van mijn nieuwe stoommandje? Vandaag bij de Chinese winkel op de Nieuwmarkt gekocht voor 3,50 euro.

Citaat van de dag:

“Groter geluk bereik je met eenvoudigheid, niet met ingewikkeldheid.”

GOODNIGHT

-x- Jolijn

 

2014-05-08T14:48:56+00:00Avond, Reizen, Zomer|1 Comment

One Comment

  1. Marcella 30 augustus 2011 at 21:58 - Reply

    De pasta was heerlijk!!
    En de volgende keer kom ik ook bij je ontbijten; die banaan/choco Soft Serve klinkt erg goed! 😉

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.