Een update van mijn leven ♥ ❤ ❥ ❣ ❦

Lieve jij,

I’m back! Het is even een tijdje geleden dat ik hier was, maar achter de schermen is er ontzettend veel gebeurd. Vandaag wil ik je een beetje bijpraten over wat er allemaal voor mooie dingen gaande zijn.

Lifechanging boeken

Op privé front gaat het supergoed. Ik heb de laatste maanden veel meditaties & kakao-ceremonies gedaan en veel geschreven en gelezen. Ik merk dat ik daardoor steeds beter in mijn vel zit. Mijn veerkracht is enorm toegenomen en ik voel me lichter, blijer en ervaar meer overvloed. Twee boeken die een grote rol hebben gespeeld in dit hele proces zijn: The earth is hiring van Peta Kelly & Een ongewoon gesprek met god van Neale Donald Walsch. Ik kan je echt aanraden om deze boeken te lezen als je wilt groeien in je leven.

Nieuwe website

Verder is er natuurlijk mijn nieuwe site! Ik heb een paar maanden aan deze site gewerkt, omdat ik er eerlijk gezegd niet achterkwam wat het belangrijkste thema van mijn werk is. Ik voelde me hierdoor geblokkeerd en wist even niet meer hoe verder. Ik ben diep gegaan en er zijn heel wat tranen gevallen, maar dat zorgde er wel voor dat er veel opgeschoond en duidelijk werd.

Let nature feed you

Door echt te gaan kijken en voelen waar ik nu voor sta in dit leven kwam ik erachter dat alles wat ik doe met holistische voeding & de natuur te maken heeft. Daar kwam ook de slogan: ‘let nature feed you’ uit. De oliën waar ik mee werk, plantaardige voeding, massage en reiki: het is allemaal de natuur. Veel van mijn klanten zijn sensitief dus vandaar dat ik me daar vanaf nu aan meer op ga richten met twee geheel nieuwe producten.

SENSI ROLLER

Ik ben DOLGELUKKIG met mijn nieuwe product SENSI. De Sensi is een blend van essentiële oliën die jou helpt om meer balans, rust en energie te ervaren. Ik heb de roller met veel liefde samengesteld. Er zitten heerlijk ruikende oliën in als bergamot, frankincense, cederhout, wilde sinaasappel en rozemarijn. Alle olie die erin zit is 100% puur en de essentiële oliën zijn verdund met biologische amandelolie. Wil jij meer in je kracht staan? Dan is de Sensi voor jou.

Het idee van de Sensi kwam bij me op, omdat ik zelf zo’n sensitief wezen ben. Ik weet precies hoe het is om overprikkeld en rusteloos te zijn en veel in mijn hoofd te zitten. Ik weet ook hoe goed geuren en plantoliën kunnen helpen om me weer veilig, kalm en energiek te voelen. Ik ben er zo van overtuigd dat deze blend veel mensen gaat helpen.

De Sensi is zo vaak per dag te gebruiken als je wilt op verschillende plekken op je lichaam, zoals je hart, nek en onder je voeten. Hoe je hem precies kunt gebruiken staat op het zelfgemaakte kaartje dat je bij het product opgestuurd krijgt.

Je kunt de Sensi nu voorbestellen met een korting van €7 voor de eerste 50 bestellers. Het gaat al hard, dus wees er snel bij! Op mijn Instagram account van de Sensi geef ik tips en inspiratie voor hoogsensitiviteit en hoe je ermee om kunt gaan. Leuk als je me komt volgen.

SENSITIVITEIT SESSIES

“if you want to change your life, change your choices”

Nieuw zijn ook mijn Sensitiviteit Sessies. Mijn intentie is om jou te laten ervaren dat jouw sensitiviteit jouw KRACHT is. De sessies zijn erop gericht om het weer te laten stromen in je leven met als resultaat meer vrijheid, vreugde, energie, focus en liefde.

We gaan tijdens de eerste sessie kijken wat jij nodig hebt en daar passen we de sessie op aan. Dit kan een combinatie zijn tussen reiki en energetische massage of juist meer conversatie en opdrachten. Je kunt op deze pagina meer lezen over de Sensitiviteit Sessies.

Hoe ga jij?

Ik heb jullie weer een beetje bijgepraat over mijn leven, maar ben ook heel benieuwd hoe het met jou gaat. Wat heb jij meegemaakt in de laatste maanden?

X Jolijn

2018-07-04T15:47:26+00:00Inspirerend, Sensitiviteit|1 Comment

One Comment

 1. Stephanie 10 augustus 2018 at 05:46 - Reply

  Hoi Jolijn
  Ik wens je alle geluk toe met je energie die je hebt gevonden!
  Je blijft groeien en jezelf ontwikkelen, dat vind ik prachtig.
  Je geeft zelf reiki, dat wist ik even niet. Veel succes daarmee.
  Zelf ben ik benieuwd waar de toekomst mij nog zal brengen.

  Lieve groet
  Stephanie

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.