DUO Smoothie


Een fantastisch 2014 iedereen! Het was een hele mooie jaarwisseling gehad met bubbels, veel lieve mensen en spectaculair vuurwerk op het dakterras. De komende weken kook ik weer voor retreats in Domburg en ben ik bezig met andere spannende projecten. Heel spontaan heb ik tussen alle activiteiten door in 2,5 week Thailand geboekt, samen met mijn moeder. We gaan met de rugzak op pad en genieten van de Thaise stranden, de pad thai en massages. Wat een vooruitzicht. Om vast in de stemming te komen maakte ik deze fruitige smoothie.

Mango & Framboos DUO Smoothie

Voor 2

Je kunt de smoothies in aparte glazen drinken, maar ook door elkaar heen mengen en samen opdrinken met twee rietjes.

Mango

1 kop amandelmelk
½ kop mangostukjes, bevroren
1 ½ banaan
1 el kokosrasp
1 el chiazaad
¼ tl vanille
snuf zout

Framboos

1 kop amandelmelk
¾ kop frambozen, bevroren
1 ½ banaan
1 el kokosrasp
1 el chiazaad
1 el gojibessen
¼ tl vanille
snuf zout

Mix alle ingrediënten voor de frambozen smoothie in de blender door elkaar.  Giet in een glas of in een grote fles. Mix alle ingredienten voor de mango smoothie door elkaar. Giet in de fles of in een apart glas. Drink op met gekleurde rietjes!

In december kreeg ik op een regenachtige dinsdagmiddag een hele leuke verrassing in de bus. Vier Dopperflessen in verschillende kleuren. Ik was meteen verliefd op het stalen ontwerp en neem hem sindsdien overal mee naartoe. Altijd gevuld met koud water en soms met een paar blaadje basilicum of schijfjes limoen.

 

Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Laat hieronder weten welk drankje jij in een Dopper mee wilt nemen en win de blauwe en roze meeneembekers! Donderdag laat ik via mijn Facebook weten wie er gewonnen heeft.

 

71 Comments

 1. Aniek 11 januari 2014 at 09:02 - Reply

  Ik neem dan een smoothie op basis van Cantaloupe meloen, frambozen en yoghurt mee

 2. vodi 10 januari 2014 at 20:51 - Reply

  leuke actie!!!
  Ik maak heel vaak zelf de heerlijkste sapjes dus zou mijn favo sapje erin meenemen:

  peer-citroen-granaatappel-munt

  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 3. marja 9 januari 2014 at 12:30 - Reply

  hallo,wat een leuke site is dit,omdat mijn dochter lichamelijk niet gezond was ,ben ik gaan googlelen ,en kwam ik op jouw site terecht.omdat haar voeding nu veranderd gaat het een stuk beter met haar ,ook zij heeft met sinterklaas en kerst lekker kunnen eten met die heerlijke recepten .thanks

 4. Steffie 8 januari 2014 at 21:42 - Reply

  Hoi Jolijn,

  Ik wens jou ook een mooi, liefdevol en gezond 2014! Ik wil al heel lang een dopper fles, maar op de een of andere manier ben ik nog steeds niet tot aanschaf overgegaan en zeul ik nog elke dag meerdere plastic waterflesjes mee naar mijn werk… heel milieu-onvriendelijk! Ik zou hem dus gebruiken, waarvoor ie bedoeld is: voor water!!!

  Oja.. vraagje: waarom doe jij zout in je smoothies? Wat geeft dat voor extra’s?

  • Jolijn 9 januari 2014 at 09:43 - Reply

   Dat haalt de smaken nog meer op 🙂

 5. Cecile 8 januari 2014 at 20:47 - Reply

  Hallo Jolijn,

  de beste wensen, dat 2014 maar veel gezondheid mag brengen. Ik zou de roze dopper geweldig vinden voor onze dochter, die graag thee of water drinkt. Ook smoothies vind ze gelukkig erg lekker. 🙂

 6. Onzeweg 8 januari 2014 at 19:04 - Reply

  Beste Jolein,

  Ben op je site gekomen via Henne op punt.
  Lekker recpetje, lijkt me een lekkere smoothie.
  wat fijn dat je naar Thailand gaat, heel mooi vooruitzicht.
  Ik wens je een mooie reis en een prachtig 2014 toe,

  Groetjes Onzeweg

 7. Yvonne 8 januari 2014 at 17:49 - Reply

  Hoi Jolijn,

  Ook voor jou de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
  Ik zou de fles gebruiken voor mijn tienerdochter om mee te nemen in haar schooltas naar school gevuld met kraanwater want dat vind ze het lekkerste. (Gelukkig)
  Het is zo moeilijk om een fles te vinden voor haar die tegen een stootje kan en niet gaat lekken in haar tas.

  Groetjes,
  Yvonne.

 8. Willemien van Egmond 8 januari 2014 at 12:36 - Reply

  Mmmmmm jummie Jolijn, deze ga ik zeker maken! En wat een heerlijk vooruitzicht, 2 1/2e week naar Thailand met je moeder! 🙂

 9. Arja de Best 8 januari 2014 at 10:02 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik twijfel tussen smoothie of kraanwater.
  Eigenlijk heb ik er twee nodig;-)
  Groetjes,
  Arja

 10. eugenie 8 januari 2014 at 08:00 - Reply

  Dag Jolijn, wat een leuk idee toch weer…. Daar komt ie:
  Voor de zomer: lauw water of kokoswater met een takje lavendel en wat rozenblaadjes en aardbeienmunt om de dorst te lessen. Zacht van smaak, zomers, maar vooral lekker als je bijvoorbeeld langs de waterkant in de zon even zit bij te komen van een wandeling of fietstocht , maar ook tijdens een picknick natuurlijk.
  Voor de winter: wat romiger geheel om de warmte binnen te laten komen: kokosmelk met een wat kaneel (+voor de liefhebbers speculaaskruiden). Eventueel wat licht gezoet met agavesiroop of gembersiroop (om lekker warm van te worden). Wel goed schudden even voordat je het drinkt. Heerlijk na of tijdens een skidag of na een tijdje in de kou gewandeld te hebben.
  Voor iedereen: veel plezier ermee alvast en een fijn jaar toegewenst,
  warme groeten, Eugenie D.

 11. bjorn 8 januari 2014 at 06:53 - Reply

  Hallo,

  Ik zou de fles graag willen winnen ivm sporten. Mijn vrouw heeft al een RVSfles met speciale sportdop, nu ik nog. Ik zou er gefilterd water in doen.

 12. Monique 7 januari 2014 at 22:10 - Reply

  In de zomer water met limoen, ananassap en basilicum, nu in de winter zou ik water met citroen en gember erin meenemen!

 13. Roos 7 januari 2014 at 20:43 - Reply

  Ik zou er gewoon water mee vullen ^_^

 14. linda 7 januari 2014 at 20:28 - Reply

  Ik zou de dopper graag willen winnen voor mijn moeder. Ze is momenteel goed bezig met gezond eten, sporten en lijnen maar drinkt, tot mijn ergernis, nog steeds water en smoothies uit plastic flesjes. Dit zou een eerste stap zijn om geheel over te stappen naar rvs ipv al dat plastic!
  Groetjes!

 15. Janneke 7 januari 2014 at 18:12 - Reply

  KOKOSWATER!!! <3

 16. Rilana Pal 7 januari 2014 at 18:04 - Reply

  Ik ben gek op Groene Smoothies, spinazie of boerenkool, peer, banaan of kiwi, yoghurt of kokoswater, de keuze is reuze en ik neem graag eens een lekker groen monster mee in zo’n geweldige Doppertopper!

 17. Nadine 7 januari 2014 at 15:30 - Reply

  Wat een superflesjes zijn dit. Ik zou ze vullen met zelfgemaakte ijsthee. Ik ben helemaal fan van alle theesoorten. IJsthee vind ik heerlijk in de zomer. Vooral als het zelfgemaakt is. De dopper is hier ideaal voor. Ik zou er ook een paar ijsklontjes ingooien.

  Ik doe heel graag mee daarom!

 18. Anne van der Meijden 7 januari 2014 at 15:12 - Reply

  Gewoon kraanwater! Heerlijk

 19. Jolanda Jansen 7 januari 2014 at 12:37 - Reply

  Ik zou er een groen sapje uit de versapers indoen om mee te nemen naar mijn werk 🙂

 20. Ilse 7 januari 2014 at 10:20 - Reply

  Ik zou het gebruiken voor water.

 21. Iris 6 januari 2014 at 23:23 - Reply

  Water met verse munt en een schijfje citroen, fris en fruitig!

 22. Esther van Laar 6 januari 2014 at 21:38 - Reply

  Water voor mijn man en water voor de hond als wij onderweg zijn!

 23. Debora 6 januari 2014 at 20:49 - Reply

  Hoi Jolijn!
  Fijne nieuwe blog, dank je! En natuurlijk een gelukkig nieuwjaar, maar ik geloof dat je al goed op weg bent 😉
  Ik ben al langer op zoek naar een (goed afsluitende) meeneem-fles voor water of andere drankjes waar geen BPA inzit. Voor mezelf, maar ook vooral voor mijn dochtertje mee naar school. Ik heb tot nu toe niet veel kunnen vinden/krijgen. Ik hoef ze niet zo nodig te winnen (ook al zou dat ook leuk zijn!), maar zou wel graag willen weten hoe ik eraan kan komen? Voor dochterlief wordt het water en sapjes, voor mij water met citroen en munt of ananas-kokoswater… Hmmm!
  grtjs Debora

 24. Enya 6 januari 2014 at 20:11 - Reply

  Topactie! Ik zou het gebruiken voor een groene smoothie voor in de middag!

 25. Beautyding 6 januari 2014 at 20:09 - Reply

  In mijn dopper zou ik in de zomer koud water doen en in de winter chocmelk. Ik zou hem iedere dag mee naar school nemen en lekker genieten van mijn chcomelk 🙂

 26. kayleigh 6 januari 2014 at 19:57 - Reply

  Ik ben echt een hopeloos geval als het gaat om flesjes water..
  Ik zit op school en elke ochtend vergeet ik mijn drinken mee te nemen (ik heb een plastic flesje die ik altijd opnieuw vul met kraanwater).
  En ja wat doe je dan als je op school zit zonder drinken.. naar de kantine!
  Elke keer huil ik vanbinnen als ik zo’n duur flesje water koop van 2,20! En toch vergeet ik het elke keer weer.

  Ik zou graag een dopper willen! Die kan ik in mijn tas laten zitten zonder dat hij kapot geplet wordt, en zo kan ik hem altijd bijvullen op de toiletten op school!!!

  Wel een beetje saai, maar met kraanwater wordt hij gevuld.

 27. Mia 6 januari 2014 at 19:47 - Reply

  wishful thinking wellicht maar die Doppers zouden we gebruiken tijdens onze fietstochten door het prachtige Andalusische landschap en op die manier ook nog reclame maken in Spanje 🙂 en we kunnen ze ook uitlenen aan de gasten die hier komen overnachten voor tijdens hun wandelingen. Zo zorgen we dat de afvalberg minder groot wordt. Het bronwater blijft dan lekker fris. Wie zo ook mag winnen, heel veel plezier. Aan iedereen nog een heel gezond en prettig nieuw jaar! Warme groet!

 28. Nadia 6 januari 2014 at 19:46 - Reply

  Wauw, wat te gek dat je zo spontaan naar Thailand gaat!

 29. Carla 6 januari 2014 at 19:03 - Reply

  wow, wat een mooie actie!
  Om eerlijk te zijn zou ik er puur water uit drinken.

 30. Carolien 6 januari 2014 at 18:58 - Reply

  Hoi Jolijn!

  Wat een leuke winactie!!
  Ik zou de Dopper vullen met water en een paar bevroren aardbeitjes en een schijfje citroen. Dit is een heerlijke combinatie, zoet met een lekker fris, dorstlessend tintje!

  Groeten Carolien

 31. Marcha 6 januari 2014 at 18:36 - Reply

  Happy newyear!
  Ik ben gestart met de opleiding detox-coach en droom van een happy job waarbij ik mensen kan coachen hoe ze het beste puur natuurlijk kunnen eten, happy kunnen worden, hun lichaam meer in balans kunnen brengen en preventieve praktische tips en trucs geven hoe ze gezondheid in stand kunnen houden.
  Met het gebruiken van zo’n fijn drinkflesje geef ik een goed voorbeeld en meteen wat leuke inspiratie! 😀 Veel plezier in Thailand!

 32. Dominique Rokebrand 6 januari 2014 at 17:27 - Reply

  Gelukkig nieuwjaar Jolijn!:)

  Ik zou de doppers vullen met groene smoothies (verslaafd!!) en in de zomer citroenwater 🙂
  Jumjum!

 33. Anita Hubert 6 januari 2014 at 16:57 - Reply

  Water met “een toevoeging”. En die toevoeging kan dan zijn: munt, gember, citroen of limoen.

 34. Crista 6 januari 2014 at 16:42 - Reply

  Oeh, lekkere smoothie!!

  Ik zit soms lange dagen in de UB of op college en dan zou het helpen als ik meer water dronk. Vroeger deed ik er vaak een schijfje citroen in, dat is goed voor de concentratie en ik zeg mezelf steeds dat ik dat weer moet oppakken.
  Maar om nog net meer variatie te hebben zou ik in de blauwe wat blauwe besjes in het water kunnen doen en in de roze schijfjes sinaasappel en aardbei.

 35. Simone 6 januari 2014 at 16:34 - Reply

  Cocoswater! Heerlijk om te drinken, heeft alle voedingsstoffen in zich waarop je kunt overleven, is verzachtend voor mijn huid…. kortom….. wat heb ik me nog meer te wensen!

 36. Sandra Erades 6 januari 2014 at 16:14 - Reply

  Ik zou in de roze water doen voor mijn dochter om mee naar school te nemen. Mijn dochter drinkt alleen maar water (ze lust niks anders) en eigenlijk veel te weinig op een dag(zeker omdat ze een mononier heeft), maar met deze roze Dopper wordt dat vast beter. Nu krijgt ze iedere dag een flesje water mee. Maar voor het milieu is het natuurlijk veel beter om deze fles te gebruiken. En dan is de blauwe natuurlijk voor mijn zoon! Grt Sandra

 37. Lieke 6 januari 2014 at 16:12 - Reply

  Lekker koud water met wat gember!

 38. shanna 6 januari 2014 at 15:47 - Reply

  Hoi Jolijn!

  Ik zou er zelfgetrokken rozemarijn-thee in doen omdat mij dit zo lekker verkwikt en mijn vaak veel te drukke hoofd duidelijk helderder maakt!

  Op mijn werk neemt niemand pauze (?) maar ik wél, omdat ik goed voor mijzelf wil zorgen. Een plasticvrije lunchbox en dito drinkbeker passen daar helemaal bij! (want BPA is idd schadelijk) En omdat ik ook financieel nog eens megakrap zit, zou dit een heel fijn kado zijn 😀

  X

 39. Anne-Fleur 6 januari 2014 at 15:41 - Reply

  Die smoothies klinken goed! Kokosrasp in smoothies is altijd zo lekker.
  En wow, toevallig, ik bedacht me vandaag: Ik ga een Dopper kopen. Maar eentje winnen zou natuurlijk nog leuker zijn! 🙂 Aangezien het super belangrijk is veel vocht binnen te krijgen, zeker aangezien ik zangeres ben (water + stembanden = fijn zingen :-)) zou ik er water in doen! (misschien een beetje saai, maar wel lekker!)

  • Anne-Fleur 6 januari 2014 at 15:43 - Reply

   Overigens, aangezien het er 2 zijn: de blauwe gaat naar m’n vriend die nooit genoeg drinkt! ;- )

 40. Niels 6 januari 2014 at 15:07 - Reply

  Kraanwater, exact waar hij voor is zodat ik geen plastic meer gebruik. Die roze is gaaf.

 41. Hanneke 6 januari 2014 at 15:00 - Reply

  Yogithee!

 42. gerrie 6 januari 2014 at 14:58 - Reply

  Ik zou ze voor mijn kinderen gebruiken omdat ze nu zover zijn dat ze alleen nog water meenemen naar school. Voor deze overwinning hebben zij dit wel verdiend en krijgen ze ook geen plastic meer binnen .

 43. Luus 6 januari 2014 at 14:58 - Reply

  ‘ Mijn’ cocos/ananaswater!!!
  Zo lekker verfrissend.
  Ik werk als ambulant begeleidster en een Dopper zou prima mee op pad in mijn fietstas kunnen ;0)

  Groetjes, Luus.

 44. Emma 6 januari 2014 at 14:32 - Reply

  Leuke actie! Ik zou smoothies mee naar school willen nemen, mijn favoriet is met kokos-rijstmelk, banaan, cacao en pindakaas 🙂

 45. Lisa 6 januari 2014 at 13:58 - Reply

  ik zou zelfgemaakte citroen-en-gemberwater erin meenemen!!

 46. Joss 6 januari 2014 at 12:13 - Reply

  Jaaa wat een mooie meeneembekers!
  Ik ben net begonnen met detoxen dus ik zou al mn groentesappen erin meenemen!

 47. sandra 6 januari 2014 at 12:05 - Reply

  Hoi Jolijn,
  een super gezond en fijn 2014 gewenst!! mag eigenlijk niet meer….
  Ik zou het voor mezelf gebruiken. Ik geef de kinderen altijd smoothies en water mee en vergeet het altijd voor mezelf. Ik zou het liefst water met gember en citroen meenemen maar een heerlijke smoothie voor lunch op mijn werk lijkt me zalig. In 2014 ben ik me bewuster dat ik meer water moet drinken, daar voel ik me heel goed bij.
  groetjes en wat een fijne actie!!
  Sandra

 48. Eveline Klinkenberg 6 januari 2014 at 12:02 - Reply

  Wat ik nu meestal meeneem is een flesje water met verse gember en limoen. Fris en zuiverend. Heerlijk!

 49. An Gysen 6 januari 2014 at 11:39 - Reply

  Dag Jolijn,

  ik zou de dopper fles vullen met heerlijk fris kraantjeswater, wat ik al jaren drink, samen met een gezonde scheut cranberry juice.

  Schol op 2014.

  An Gysen

 50. Wijmie Ruiter 6 januari 2014 at 11:22 - Reply

  Hoi Jolijn,

  Een Dopper voor water lijkt me fijn. Dat zou helpen om dagelijks voldoende te drinken zowel thuis als op het werk. Ik neem nu nog plastic waterflesjes mee van die ik dan weer met kraanwater vul en om de zoveel tijd pak ik dan weer een nieuw flesje.

  Groetjes,
  Wijmie Ruiter

 51. Claudia 6 januari 2014 at 11:09 - Reply

  Hoi Jolijn,
  Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Wat een fantastisch vooruitzicht, een paar weekjes backpacken in Thailand! Ik ben erg benieuwd wat je programma is, maar ik raad je absoluut aan om naar Ayutthaya en/of Sukothai te gaan! Wat is dat mooi zeg…

  Ik zou ik de dopper gebruiken om er water in mee te nemen. Mijn goede voornemen is om iedere dag voldoende water te drinken, en aangezien ik veel onderweg ben lijkt een Dopper me daarvoor ideaal! Het liefst drink ik mijn water met een paar schijfjes gember en citroen, een paar schijfjes sinaasappel en thijm, of basilicum en citroen! Iedere dag een andere combinatie, heerlijk!

 52. Marianne Buurman 6 januari 2014 at 11:06 - Reply

  Voor mij geen lekkere drankjes, maar water met wat frisse kruiden. Dit om de wrange smaak van de medicijnen tegen artrose te verminderen. Door de mooie fles is de weerstand tegen het innemen niet zo aanwezig.

  Lieve groet,

  Marianne Buurman ( eerste workshop Domburg )

 53. Eva 6 januari 2014 at 10:59 - Reply

  Hoe leuk smoothies er in mason jars op foto’s er ook uitzien, om mee te nemen wordt het (bij mij\ geval in ieder geval) toch altijd een beetje een vieze bedoening. In andere, normale flesjes, lukt het vaak ook niet goed omdat smoothies dikker zijn en het niet goed door de halsopening past. Ik zou er dus sowieso smoothies in meenemen, fijn tijdens college en tripjes!

 54. Nathalie 6 januari 2014 at 10:54 - Reply

  Hallo Jolijn, allereerst de beste wensen!

  Ik zou heel graag een Dopper winnen omdat ik wil stoppen met het drinken van cola light. Het is een emotioneel troostdrankje uit mijn verleden en ik vind het moeilijk om te laten staan. Verder eet en drink ik supergezond (99,9% plantaardig, net zoals jij het eens noemde in het verleden) en ik kan het niet uitstaan dat ik cola light zo moeilijk kan laten staan, ondanks dat ik weet dat het heel slecht is.

  In de Dopper zou ik lekker verwarmende en zoete kruidenthee doen om mezelf daar mee te verwennen. Elke keer als ik de Dopper zou zien en gebruiken, zou ik mezelf eraan herinneren dat dit een extra steuntje in de rug is en dat het écht de bedoeling is dat ik liever voor mezelf ga zijn. Daar ben ik al heel bewust mee bezig en afkomen van cola light zou een heel belangrijke overwinning voor me zijn.

  Fijne dag verder en alle goeds!

  Liefs, Nathalie

 55. Suzanne van den Heuvel 6 januari 2014 at 10:40 - Reply

  Hallo Jolijn,
  goed initiatief en inderdaad erg aantrekkelijke flesjes. Die bieden vast vaak de gelegenheid om het verhaal erbij te vertellen en zo de cirkel van gebruikers groter te maken.
  Ik kan er van alles in doen. In eerste instantie natuurlijk een verfrissend watertje met wat verse gember en limoen, maar ook mijn heerlijke rauwe soep van tomaat met watermeloen, gember, limoen, Spaanse peper en Himalaya zout voor een oppepper tussen de middag, of een verslavende Mangolassie van amandelmelk, banaan, walnoot en kardamomzaadjes. Uitermate geschikt, die flesjes voor zowel zoet als hartig, een dorstlesser of trek voldoener.
  Groetjes Suzanne

 56. Ellen K. 6 januari 2014 at 10:39 - Reply

  Hoi Jolijn! Voor jou ook een heel goed, gezond en fit 2014!
  Wat leuk dat je deze Doppers niet alleen voor jezelf houdt maar dat je die met ons wilt delen!
  Ik zou natuurlijk kunnen zeggen dat ik met de Dopper een of andere super lekkere en gezonde smoothie met allerlei superfoods en groenten en fruit mee zou willen nemen 🙂 Maaaar ik zou de Dopper gewoon willen gebruiken waar hij voor bedoeld is… het allerbeste en goedkoopste drankje: water!
  En anders zou het recept van jou Mango- en Framboossmoothie ook zeker niet misstaan in een roze Dopper 🙂

  Ik ga duimen!

 57. Margot 6 januari 2014 at 10:36 - Reply

  Happy New Year Jolijn! Wat leuk dat je begint met een winactie en wat een mooie vooruitzichten voor 2014. Ik wil de dopper natuurlijk ook wel winnen, uhm wat zal ik er eens in doen.. Ik ben altijd een beetje bang dat meeneem flesjes viezig worden of verkleuren van fruitsapjes, dus ik kies toch voor fris water met citroen en muntblaadjes of wat schijfjes komkommer 🙂 I promise I will take good care of it.

  Lfs

 58. The Vegan Cookie Fairy 6 januari 2014 at 10:35 - Reply

  Dag Jolijn! Gelukkig Nieuwjaar! Ik zou vanalles en nog wat in zo’n Dopper fles meenemen: water, thee (ik drink constant thee op campus dus probeer om zo veel mogelijk uit een herbruikbare koffiebeker te drinken), smoothies, zelfs soep. Herbruikbare flessen zijn toch so handig! xoxo

 59. Dorien 6 januari 2014 at 10:35 - Reply

  Hoi Jolijn,
  Ik zou in de dopper gewoon lekker water of afgekoelde hatomugi thee (heel goed voor je huid) meenemen!
  Liefs Dorien

 60. Joyce 6 januari 2014 at 10:31 - Reply

  Alle goeds voor 2014 Jolijn! Ik sleep al jaren met flesjes water. Waar ik ook kom, mijn water gaat mee. Ik heb nog nooit van Dopper gehoord. Wat een prachtig model en dat het een Nederlands ontwerp is, vind ik minstens zo belangrijk.

  Ik doe er gewoon water in, niets bijzonders eigenlijk maar oh zo lekker.

  Groetjes, (de meeste recepten van je al gemaakt, steeds weer een feestje!)
  Joyce

 61. roos 6 januari 2014 at 10:28 - Reply

  Ah heel cool! Ben nog op zoek naar iets waarin ik mijn vriend zijn smoothies in mee kan geven. Hij drinkt ze nu uit vieze oude cola flessen en dat vind ik toch wel zo zonde van die llekkere smoothies….

 62. Elena 6 januari 2014 at 10:26 - Reply

  Wauw die rvs dopper is mooi! Zou graag een dopper willen winnen, ik zou er lekker fris kokoswater in meenemen 🙂
  Dat zou me nu ook goed doen, tijdens het eerste hoorcollege na de vakantie! Ook handig om mee te nemen naar stage, ik kan hem wel goed gebruiken.
  De smoothie ga ik een keer uitproberen, ziet er jummie uit,
  Elena

 63. Laura 6 januari 2014 at 10:17 - Reply

  Hoi Jolijn!

  Ik zit al een tijd te denken om een Dopper fles te kopen, dus dit zou een mooie gelegeheid zijn om er eindelijk een te hebben! Ik zou er kokoswater in doen met een paar schijfjes limoen, heerlijk fris! En als ik de fles later op de dag weer vul met water is zit er nog een lekker smaakje aan mijn water ook!

  Liefs!

 64. Jolien 6 januari 2014 at 10:02 - Reply

  Een dadel-bananen-havermoutsmoothie! Te lekker. Of gewoon water met munt en een citroentje

 65. Aida 6 januari 2014 at 09:56 - Reply

  Ik heb al veel mensen met een dopper gezien, mooi initiatief! Ik zou er graag een winnen, om mijn dagelijkse banaan-aardbei-blauwe bessen smoothie, met een handje spinazie en verschillende superfoods (chia-, hennep- en lijnzaadjes, bijenpollen, stukje gember, beetje citroensap en macapoeder) in mee te nemen! 🙂

 66. Elly van Oers 6 januari 2014 at 09:40 - Reply

  Hallo Jolijn ! Allereerst alle goeds voor het nieuwe jaar.
  Het is sterk! Vrijdag heb ik naar zo n mooi drinkflesje gezocht voor mijn kleinzoon. Niet te krijgen bij ons in het dorp, helaas. Voor zijn verjaardag, om mee te nemen naar school, met zijn eigengemaakte smoothie erin. Enne, hij heeft ook een zus…

 67. Sanne 6 januari 2014 at 09:38 - Reply

  Dag Jolijn,

  Ik zou de dopper graag willen winnen.
  Zelf werk ik in de zorg en begeleid mensen aan huis.
  Ik merk vaak op dat ik vergeet een fles mee te nemen voor onderweg, simpelweg ook omdat ik nog geen goede heb. Deze zou ik voor onderweg makkelijk in m’n tas kunnen meenemen.
  Zelf zou ik ‘m vullen met water en geperste citroen of kokoswater.
  Zo ben ik er zeker van dat ik voldoende drink de hele dag door.
  En bij een vroege start een heerlijke smoothie meloen/verse kokos/ rijstmelk/ cacao nibs 🙂

  Ik wens je een fijne dag!
  Groetjes,
  Sanne

 68. Martine 6 januari 2014 at 09:36 - Reply

  Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar, graag doe ik mee met je win actie voor de Dopper. Wat ik een super lekker drankje vind om s’middags weer even op energie te komen is het volgende:

  Goede scheut amandelmelk, 4 ontpitte dadels, lepeltje hennepzaad en een beetje lijnzaad en een 1kiwi, even in de blender en klaar.
  Niet heel moeilijk maar heerlijk sweet.

  Culinaire groetjes Martine

 69. Liza 6 januari 2014 at 09:30 - Reply

  Gelukkig nieuwjaar Jolijn! Wat een leuke winactie. Zelf ben ik ook fan van Dopper. Ik zou hier mijn zelfgemaakte amandelmelk in meenemen, warme vegan chocolatemilk of een groene smoothie 🙂

  Liefs

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.