Double Chocolate Love

double-chocolate-mousse-vegan-recept

Double Chocolate Love

Ik wil jullie vandaag verwennen! Zoals ik mezelf ook doe. Er gebeurt zoveel op dit moment en het afgelopen weekend was ik ontzettend moe. Ik weet dat ik dan even een stap terug moet doen. In plaats van het hele weekend schrijven en recepten ontwikkelen lag ik op de bank met een boek en zat ik in het zonnetje op het strand. En dan voel ik mijn batterij weer langzaam opladen. Ken je dat? Vandaag ben ik op een heel rustig tempo aan het werk en maakte ik voor mezelf en jullie deze Double Chocolate Love mousse. Dus waar wacht je op? Verwen jezelf vanavond!

voor 2 love birds

Voor de mousse

1 rijpe avocado, ontpit
3 flinke el kokosyoghurt of kokoscrème*
2 el ahornsiroop
1/4 cup / 30 gram cacaopoeder
snuf zout

1/2 tl vanille-essence of poeder
6 aardbeien

Voor de chocoladesaus 

1 el kokosolie, gesmolten
1 el ahornsiroop
2 el cacaopoeder

keukenmachine of staafmixer

*kokoscrème is de bovenste harde laag in een blik volvette kokosmelk.

Roer voor de chocoladesaus in een klein bakje de kokosolie, ahornsiroop en cacaopoeder door elkaar heen en zet aan de kant.

Schep het vruchtvlees uit de avocado en doe in de keukenmachine met de kokosyoghurt, zout, vanillepoeder en ahornsiroop. Laat 1 minuut draaien en schep regelmatig de mousse van de zijkanten af. Voeg de cacaopoeder toe en laat een chocolademousse ontstaan. Snijd de aardbeien in vieren.

Pak 2 kommetjes (of 1) en schep de mousse in de kommetjes. Verdeel de aardbeien en chocoladesaus erover. Geniet met liefde!

X Jolijn

double-chocolate-mousse-vegan-recept2
2016-08-08T13:21:11+00:00Zoet|4 Comments

4 Comments

 1. Claire 9 augustus 2016 at 21:25 - Reply

  Oooh looks good. En nog best wel soort van gezond, of nouja wat maakt het ook uit! Moet dit proberen haha.

  • Jolijn 11 augustus 2016 at 09:01 - Reply

   Haha zeker! Lekker jezelf verwennen met dit druilerige weer 😉

 2. Sangita 9 augustus 2016 at 12:25 - Reply

  Ziet er heerlijk uit! Na verschillende versies met banaan en avocado ga ik deze ook eens proberen!

  Blijft het rustig aan doen!

  X Sangita

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.