Doelen in 2012

Zoals ik al zei doe ik dit jaar niet aan goede voornemens, maar aan doelen. Het is niet alleen leuk om te bedenken wat je dit jaar wilt doen/bereiken, maar het is ook een houvast en het maakt je gemotiveerder! Hierbij mijn ‘lijstje’ voor dit jaar.

1. De 10 km in mei in 55 minuten lopen en meedoen met de Dam tot Damloop. Om mijn prestaties te verbeteren zit ik erover te denken bij een loopclubje te gaan. Gezellig en een extra motivatie om te gaan.

2. Hatha Yoga lessen volgen. Ik doe dan wel bijna iedere dag yoga thuis, maar heb geen idee of ik de posities goed uitvoer. In 2011 kwam yoga in mijn leven en ik moet zeggen dat ik niet meer zonder kan! Zo goed voor mijn rug, nek en geest.

3. Doen wat ik echt wil. Recepten bedenken, schrijven over gezondheid en eten, op markten staan met vegan food. Een merk maken van Vegadutchie en proberen geld te verdienen met waar ik een passie voor heb!

4. Negatieve en onzekere gedachten uit mijn leven bannen. Ze hebben geen zin en zorgen voor onnodige stress.

5. Keuzes durven te maken en erachter blijven staan. Ik ben een ENORME twijfelaar en beslissingen maken is voor mij echt een ramp. Daarnaast twijfel ik nadat ik (uiteindelijk) de keuze heb gemaakt of het wel de goede was. Eigenlijk heeft het alles met onzekerheid te maken. Beter een foute beslissing dan geen beslissing toch? Dit is een van de belangrijkste doelen voor 2012!

6. Veel leuke dingen doen. Avondjes dansen, naar de film, etentjes organiseren, nieuwe mensen ontmoeten, boeken lezen, op reis, weekendje Terschelling, fotograferen, veel eten, en taarten bakken, en koekjes, en chocolademousse maken 😉

7. Mijn Engels verbeteren. Kwam er in Thailand achter dat veel woorden weer uit mijn vocabulaire zijn verdwenen. Heb nog een goede cursus in de kast staan, dus kan eigenlijk zo aan de slag. Nieuwe woorden op de koelkast schrijven en veel Engelse films (zonder ondertiteling!) kijken.

8. Op markten staan met zelfgemaakte producten. Als eerste ga ik proberen mee te doen met de Neighbourhood Market op het Westergasterrein.

9. Zelf groenten en kruiden kweken op mijn balkon, zodat ik geen 1,40 euro voor 4 blaadjes basilicum hoef te betalen.

Wat zijn jullie doelen voor dit jaar?

-x- Jolijn

 

2014-05-08T14:55:09+00:00Coaching, Winter|1 Comment

One Comment

  1. inez arbeek 2 januari 2012 at 18:16 - Reply

    Jeetje Jo,
    Wat zo’n avondje stappen al niet teweeg kan brengen.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.