Detox met chocola?

Ik werd wakker zonder enige trek, maar nam toch maar een sapje met peer, wortel, komkommer en bleekselderij.

Een uurtje daarna nam ik een mangosmoothie en een handje rauwe noten. Mijn buik vond het allemaal prima. Geen zin in borden pasta of warme broodjes.

Smiddags met Lin naar het Amsterdamse Bos geweest. Het was prachtig weer! Voelde me wel een beetje moe, maar de appel en banaan gaven me genoeg energie om de middag door te komen.

Op de terugweg moedigden we de renners van de marathon aan. Vooral Lin was erg fanatiek haha. Sommige renners hadden het heel zwaar en leken zelfs van de wereld te zijn (wat ik kan begrijpen naar mijn laatste race).

En toen kwam de avond. Ik at een halve liter groentesoep en zat hartstikke vol. Had het ook prima kunnen volhouden tot morgenochtend…TOT ik recepten ging uitzoeken voor mijn verjaardag. Chocoladetaart, chocoladebrownies, chocoladekoekballetjes… je snapt t al.

Een halve reep tony’s chocolonely’s, 400 calorieën en heel wat suikers waren al snel een feit. Voel ik me schuldig? Nee, eigenlijk niet. Ik heb mijn best gedaan en het toch nog een tijde vol gehouden. Voor mij even geen detox meer. Voel me eigenlijk heel goed bij mijn normale voedingspatroon!

Ging was ook op een weekend detox en is blij dat het weer is afgelopen 😉

Morgen: tahinkoekjes met sesam

My religion is very simple. My religion is kindness.

Dalai Lama

2014-05-08T14:16:15+00:00Coaching, Herfst|0 Comments

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.