Detox dag 2 en 3

Het gaat goed met de detox! Dit at ik zo ongeveer de laatste dagen:

’s ochtends:

Groene smoothie met spinazie, banaan, spirlunia, komkommer, lijnzaad, kaneel en kokoswater.

’s middags:

Lekkere salade met quinoa, geroosterde pompoen, geraspte bietjes, broccoli, komkommer en wat sesamzaadjes.

Tussendoor dipte ik wat dadels in amandelpasta.

’s avonds:

Maandag roosterde ik een pompoen en maakte ik dit recept, zonder quinoa.
Gisteren at ik bij Linda een lekkere curry vol met groenten en kruiden.

Vanochtend

Vandaag heb ik een kleine groene smoothie op en 4 glutenvrije rijstwafels met amandelpasta.

Hoe voel ik me?

Eigenlijk voel ik nog niet heel veel verschil, behalve dat mijn buik heel goed voelt. Totaal geen gerommel of een opgeblazen gevoel. Ik heb de laatste dagen natuurlijk ook geen rijst, pasta en brood gegeten. Trek heb ik verder ook helemaal niet. Maandag had ik vanuit het niets een enorm verlangen naar een sojalatte. Typisch een geval van verlangen naar iets wat je niet kunt hebben ;).

Gisteren heb ik zelf kokosolie gemaakt. Zo leuk om te doen! Het recept post ik vanmiddag.

”Remember that happiness is a way of travel, not a destination.” – Roy Goodman

2014-10-10T14:12:22+00:00Coaching|7 Comments

7 Comments

 1. Kat 8 november 2012 at 05:56 - Reply

  Hallo Jolijn,
  De groene smoothie was verrassend lekker!

 2. Kat 8 november 2012 at 05:55 - Reply

  Hallo Joline,
  De groene smoothie was verrassend lekker!

 3. Crista 7 november 2012 at 21:56 - Reply

  Fijn dat het goed gaat.
  Ik wil deze in de zomervakantie gaan doen, of de rawfoodchallenge.
  Ik weet dat het klinkt als een ver weg plan, maar tussen alle practica, tentamens en colleges door is me dat iets teveel planning. Bovendien ben ik in de zomer thuis en heb ik naast een sapcentrifuge ook een blender 😀
  Ben benieuwd naar je recept van de kokosolie

 4. celine 7 november 2012 at 13:18 - Reply

  Dat klinkt allemaal heel goed! Misschien moet je het na je detox eens met zuurdesem brood probere of doe je dat al? ik vind dat is ook een heel verschil voor je buik.

  • Jolijn 10 november 2012 at 09:27 - Reply

   Dat maakt zeker al een groot verschil. Wil nu ook eens gluten-vrij brood proberen.

 5. Danique 7 november 2012 at 08:58 - Reply

  Leuk om te lezen, en ziet er allemaal lekker uit! Bij een detox denken mensen dat je niets meer kunt eten, maar met zoveel lekkere dingen die je alleen even zelf bij elkaar moet gooien, is het juist een manier om veel beter en lekkerder te eten dan met al het voorverpakte spul uit de supermarkt.

 6. Louise van Gend 7 november 2012 at 08:46 - Reply

  Wat wat ziet dat er allemaal lekker uit! Goed om te lezen dat alles goed gaat 😀

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.