De kick van hardlopen

Wat is het dat hardlopen mij toch zo ontzettend gelukkig maakt?! Muziek keihard op, het park in, niks aan mijn hoofd. Bijna niks fijner dan dat. Het is eigenlijk het soort gevoel dat je ook krijgt als je op een goed feest staat, met de juiste mensen, muziek en sfeer. Het gevoel van vrijheid.

Eigenlijk mag ik op dit moment helemaal niet rennen, maar vandaag heb ik toch even ‘de stoute schoenen aangetrokken’ ;). Heb al een tijd veel last van mijn heup en rechterbeen en volgens de fysio is het dan niet verstandig om te gaan hardlopen. Maar ik kon het vandaag echt niet laten.

Naast hardlopen is de enige sport die mij dezelfde soort kick geeft dansen. Dus heb nu ook in mijn hoofd dat als het echt niet beter gaat met mijn heup en been ik dat weer ga doen.

Fijne hardloopmuziek

http://www.youtube.com/watch?v=YGjCd1Cox48

Lunch vandaag

Bijkletsen met vriendin Marcella bij Sugarless

En Chai Latte drinken

Wat is jullie favoriete sport?

-x- Jolijn

2014-05-08T14:10:59+00:00Sport & Ontspanning, Winter|8 Comments

8 Comments

 1. Floris 1 september 2017 at 09:50 - Reply

  Mijn favoriete sport, dat is toch echt hockey. Dit doe ik al mijn hele leven en ben ook trainer/coach.
  Maar hardlopen hoort er ook bij, heerlijk om alleen mezelf mijn muziek en de weg te hebben. Wat luisteren jullie voor muziek tijdens het Sporten?

  • Jolijn 11 september 2017 at 14:57 - Reply

   Ha Floris,

   Ja, heerlijk hè. Muziekje aan en gaan. Ik maak vaak lijsten op Spotify. Je kunt daar ook speciale lijsten vinden als je ‘running’ intypt.

   Liefs Jolijn

 2. Lin 5 maart 2012 at 20:00 - Reply

  Hardlopen, zeker weten! Volgende week loop ik voor het eerst een halve marathon. Een lesje bikram yoga op zn tijd, daar zeg ik ook geen nee tegen.

 3. Sunaina 29 februari 2012 at 13:46 - Reply

  Oh ik heb trouwens niet echt een favoriete sport, ik houd er eerlijk gezegd niet zo van, maar ik moet wel toegeven dat als ik eenmaal op dreef ben met rennen het idd verslavend werkt. Momenteel doe ik aan fitness en ondanks dat ik dat niet leuk vind voelt het wel altijd goed!

 4. Sunaina 29 februari 2012 at 13:45 - Reply

  Ha Jolijn, dank voor je bezoekje en berichtje, jouw blog ziet er ook leuk uit, ga er dit weekend even lekker met een kop thee doorheen, volg je alvast op Facebook!

  xoxo

  sunaina

 5. Des 29 februari 2012 at 09:43 - Reply

  ik ben gek op hardlopen geworden. echt niet te geloven hoe verslavend dat werkt, terwijl ik vroeger er niets van hoefde te weten. lekker in de buitenlucht nergens aan denken en vol met energie thuiskomen

 6. Marieke van Vugt 29 februari 2012 at 06:49 - Reply

  mijn favoriete sport is ballet! maar hardlopen vind ik ook fijn, vooral samen met een vriendin…

 7. thejanuarygirl 28 februari 2012 at 19:04 - Reply

  Hmm ziet er lekker uit allemaal! Hardlopen geeft mij ook een gevoel van vrijheid, zo fijn! Lekker door de weilanden en het bos rennen, heerlijk (: Maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor badminton, dat vind ik echt de leukste sport! Maar schaatsen en zwemmen eigenlijk ook.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.