Dansen

Gisteren was een bijzondere dag. Mijn moeder en ik gingen samen naar het festival Electronic Family. Na een onrustige nacht ging mijn wekker alweer om half 8. Waarom zo vroeg op een vrije dag? Nou, ik wilde mooie krullen in mijn haar en papillotten inzetten is nooit mijn sterkste kant geweest. Daarna kwam natuurlijk het gedeelte ‘bedenken wat ik aandoe’. Dit ging door tot een uurtje of 11 en na vijf verschillende outfits geprobeerd te hebben ging ik het huis uit met de kleren die ik het eerste aanhad. As always.

Het plan was met de fiets naar het Amsterdamse bos te gaan, maar bij het opstappen bleek de band lek. Weer naar huis toegelopen om te kijken welke bus we moesten nemen. Op de weg naar de bushalte kwam ik erachter dat ik mijn OV-chipkaart niet had opgeladen. Weer terug gelopen naar de AH. Om half 12 zaten we eindelijk in de bus. Helaas stopte die niet bij het Amsterdamse Bos, maar ongeveer 2 km ervoor. Gelukkig we zijn er!…dachten we toen we de eerste bomen zagen. Bij het bezoekerscentrum bleek echter dat het festival helemaal aan de andere kant van het bos plaatsvond. Op 1 uur loopafstand! Aangezien mijn eerste blaar al was verschenen was ik ‘not amused’.

Om half 2 gingen we eindelijk de security poortjes door waar mijn tasje helemaal omgekeerd werd. De beveiligingsdame kreeg mijn make-up doosje niet open waarop ik heel slim zei: “daar zit gewoon mijn poeder in hoor mevrouw”, waarop zei antwoordde: “ja, dat snap ik, maar het gaat mij erom WAT voor soort poeder erin zit”. Ja…

Na het ‘vlotte’ begin van de dag konden mam en ik wel een wijntje gebruiken om even te ontspannen en om onze bijzondere band te vieren. Want hoe leuk is het om met je moeder uit je dak te gaan op een festival met trance muziek!

We kregen lekkere Chardonnay in leuke, kleine flesjes

En gingen daarna direct dansen

Het mooie van een festival is dat iedereen voor hetzelfde komt: de muziek. Op een gegeven moment was er in de overdekte tent een set van Rank 1 . Ze gaven een geweldig optreden en iedereen ging helemaal uit zijn dak. Op dat moment zie je alleen maar blije gezichten om je heen en je hebt constant contact met mensen. Je lacht even naar elkaar of iemand steekt zijn duim naar je op. Genieten van de passie die je met elkaar deelt.

Over passies gesproken… we moesten natuurlijk ook eten 🙂

Is er ook iets vegan?

Ja! We vonden een klein tentje dat tapas en linzen/tomatensoep met Turks brood verkocht. De soep werd vers gemaakt door een mevrouw die in grote pannen aan het roeren was. Yummy!


Nog even poseren

We kregen het zwaar rond een uur of 7, zie: voeten vol blaren, doofheid verschijnselen, trillende benen etc. Aangezien Armin’s optreden van 9 tot 11 gepland stond, was eerder weggaan geen optie. Dus dansten we tot de laatste minuut!

Strompelend ging we om 11 uur huiswaarts. Op sokken liep ik de laatste kilometers..
Het was het allemaal waard. Tot volgend jaar Electronic Family!

Vandaag was een vrij brak dagje.  We werden wakker, dronken thee, aten ‘raw ice cream ontbijtjes’ en broodjes met avocado, keken oude filmpjes van een moeder/dochter weekend in Florence en uiteindelijk zette ik mijn moeder op de tram. Daarna begon de ‘The O.C.’ marathon.

Groene kokosthee uit de Chinese theepot

Inlezen over Thailand

Easy pasta eten

The O.C. verslaving

Helaas zit de zondag er weer bijna op. Morgen begint het serieuze leven weer en het wordt een drukke week. Enkele doelen:

– Nieuwe baan vinden
– Sportpagina op Vegadutchie aanmaken
– Recepten posten. Wat kan je verwachten? Onder andere pasta pesto met gegrilde groenten en het lekkerste, romigste ijs zonder lactose.
– Trainen voor de 10 km loop die ik in september ga doen

“Do what you can, with what you have, where you are.”
Theodore Roosevelt

2014-05-08T14:21:18+00:00Feest, Sport & Ontspanning|1 Comment

One Comment

  1. inez arbeek 1 augustus 2011 at 16:12 - Reply

    Wat was het leuk. En wat hebben we gedanst. Volgende keer wel oordopjes meenemen. Heb 2 dagen in mijn eigen wereldje geleefd. Vond vooral Mark Schultz goed draaien, maar ook Rank 1. Super dat ik dat met m’n eigenste dochter kan stappen.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.