Dansen

Wegens genieten van het buitenleven, mijn nieuwe studie & het opzetten van mijn bedrijfje ben ik hier even iets minder actief. Ik wil meer korte blogs gaan schrijven met inspiratie, foto’s, simpele receptjes en tips!

Dansen


Dance like there’s nobody watching,
Love like you’ll never be hurt.
Sing like there’s nobody listening,
And live like it’s heaven on earth.

– William W. Purkey

Dansen is voor mij een van de belangrijkste dingen in dit leven. Een van de weinige momenten dat ik alles vergeet, helemaal in het moment leef en heel veel levensvreugde voel. Het allerliefste dans ik uren achter elkaar op een festival of in een club. Bij voorkeur op blote voeten!

Niet kunnen dansen bestaat niet. Stom dansen ook niet. Iedereen heeft zijn eigen manier van zichzelf uiten. 

Hoe te dansen?

1. Dans thuis in je eentje en laat je gaan. Zet je favoriete muziek keihard aan en dans door de kamer. Niemand ziet je (of wel ;)) dus je hoeft je niet in te houden!

2. Dans op een feestje met je vrienden of andere mensen. Dansen schept een band. Je gaat tegelijkertijd op in dezelfde muziek en ervaart samen een bijzonder moment.

3. Neem dansles. Dansen zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt! Ga bijvoorbeeld voor salsa, modern, stijldansen, buikdansen, streetdance of jazzdance.

Go for it!


2014-05-07T13:27:34+00:00Sport & Ontspanning, Zomer|4 Comments

4 Comments

 1. Zoha Ayari 20 augustus 2013 at 10:04 - Reply

  Over dansen en muziek gesproken… Zag ik jou nou op de tv in het publiek van Lowlands staan? En zo ja… Hoe vind je het eten daar? En zo nee, dan heb ik mij vergist! Je lachte de camera in..:-)

  • Jolijn 29 augustus 2013 at 08:28 - Reply

   Haha, nee was ik niet 🙂

 2. Manja 30 juli 2013 at 04:41 - Reply

  Heerlijke post! Als ik muziek hoor moet ik dansen, kan niet zonder 😀

 3. Crista 29 juli 2013 at 20:29 - Reply

  Dansen is geweldig, vroeger kon ik uren achter elkaar hele cd’s doordansen, dansles was toen te duur, maar in mijn gedachte trad ik op en zo kon ik als klein gepest meisje heel goed aan positieve energie komen 🙂

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.