Dance!2021-06-29T14:21:22+00:00

Dance! Een 5-weekse online cursus* waarin het helemaal gaat om het verbinden met jouw lijf, jouw sensualiteit en jouw intuïtie door middel van Sensual Dance. Dans zorgt ervoor dat je vrouwelijke energie weer vrij door je lijf kan stromen & je in jezelf een veilige plek kan creëren.

In de huidige tijd is het makkelijk om weg te raken van jezelf. Door alle afleiding, onrust en prikkels schiet je vaak uit je lijf. Sensual Dance brengt je juist terug in je lichaam, in het moment. Het aard en ontspant.

In de cursus laat je helemaal los hoe jouw dans en lichaam eruit moeten zien. Door (langzame) beweging, aanraking, geluid en muziek breng je jouw lichaam tot rust en kom je weer in contact met al het genot wat in je lichaam te vinden is.

Puur, wild, sexy, jezelf, stil, uitbundig, snel, langzaam. 

In de Sensual Dance Sessies van 5 x 1.5 uur ga je verbinden met je lichaam & zintuigen. Elke sessie begint met langzame aanraking, meditatie en ademhaling, shaking en vervolgens een dance journey met heerlijke nummers. Tot slot een diepe ontspanning inclusief een zelfmassage. Elke sessie heeft een eigen thema. Aan het einde van de cursus heb je genoeg ervaring en inspiratie om een heerlijke eigen danspractice te ontwikkelen.

Het is superleuk en inspirerend om dit samen met een groep te doen, je lift automatisch mee op de groepsenergie. In de community zorg ik voor inspirerende input en kun je ervaringen uitwisselen. Je ontvangt wekelijks een inspiratiemail met een Sensual Homeplay Opdracht die je thuis kunt doen, zodat je echt verandering gaat merken!

*optioneel: LIVE Sensual Dance Workshop!

Wat het je kan brengen

♥️liefde voor je lijf
♥️expressie geven aan emoties
♥️meer seksuele energie
♥️een rustig lichaam & helder hoofd
♥️zelfvertrouwen
♥️heel veel vreugde!
♥️gevoel van vrijheid
♥️beter in verbinding met cyclus
♥️meer genot ervaren in je lichaam
♥️diepe verbinding ervaren met de groep
♥️een nieuwe danspractice die je je hele leven kunt gebruiken

Dance!
~een 5-weekse Sensual Dance Intensive~

♥️  Start: maandag 30 augustus 2021
♥️ Wekelijkse online sessies  + homeplay opdrachten 😉
♥️ Online Dance Community

Data Live Dance Sessies

30 augustus 2021 19.30 – 21.00 uur
6 september 2021 19.30 – 21.00 uur
13 september 2021 19.30 – 21.00 uur
20 september 2021 19.30 – 21.00 uur
27 september 2021 19.30 – 21.00 uur

Replay mogelijk als je er een keer niet bij kunt zijn.

Iedere maandag krijg je een inspiratiemail + de sensual dance opdracht van de week. Op woensdagen zijn de LIVE sessies via Zoom. Hiervoor krijg je de link ook in je mail. De Dance FB Community gaat twee dagen voor de cursus open. Mijn intentie voor de community is het gevoel van samen & verbinding te creëren zodat je kan meeliften op de groepsenergie.

Voor wie? Iedereen die zich als vrouw identificeert en haar sensualiteit & zelfexpressie wil ontdekken.

 ♥

 Dance!

111 euro

♥️ 5x 1.5 uur Sensual Dance Sessie
♥️ 5x Weekoefening Sensual Dance
♥️ Dance! Community
♥️ Veel inspiratie!

Aanmelden

Reviews

Over Jolijn

Jolijn is feminine embodiment coach  & sensual dance lerares. Haar missie is om vrouwen weer in contact te brengen met de kracht die in hun lijf schuilt. Na jarenlange struggle met het accepteren van haarzelf heeft ze door met het lichaam te werken een manier gevonden om alles wat er is volop te ervaren. Dat brengt ongelooflijk veel vreugde en vrijheid. In haar danslessen staan verbinding, speelsheid, vreugde, simpelheid en veiligheid voorop. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur, de vrouwelijke cyclus, de seizoenen en emoties.

“In mijn werk staat verbinding maken centraal. Verbinding maken met het lijf, sensualiteit en natuurlijk de ander. Altijd op een manier die veilig voelt. Dans is voor mij een manier om expressie te geven wat diep van binnen in me leeft. Ik kom erdoor in mijn lijf, ik aard, ik geniet meer en ik sta meer open voor het leven. Ik vind het magisch om andere vrouwen dit ook te laten ervaren! In mijn werk maak ik naast dans gebruik van andere oefeningen zoals massage, oefeningen uit het taoïsme, werken met het yoni-ei en embodiment oefeningen. Verder werk ik graag met groepen omdat de kracht van samenkomen onbetaalbaar is.”

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.