DANCE!2021-08-17T10:20:14+00:00

Dance! Een 5-weekse online cursus* waarin het helemaal gaat om het verbinden met jouw lijf, jouw sensualiteit en jouw intuïtie door middel van Sensual Dance. Dans zorgt ervoor dat je vrouwelijke energie weer vrij door je lijf kan stromen & je in jezelf een veilige plek kan creëren.

In de huidige tijd is het makkelijk om weg te raken van jezelf. Door alle afleiding, onrust en prikkels schiet je vaak uit je lijf. Sensual Dance brengt je juist terug in je lichaam, in het moment. Het aard en ontspant.

In de cursus laat je helemaal los hoe jouw dans en lichaam eruit moeten zien. Door (langzame) beweging, aanraking, geluid en muziek breng je jouw lichaam tot rust en kom je weer in contact met al het genot wat in je lichaam te vinden is.

In de Sensual Dance Sessies van 5 x 1.5 uur ga je verbinden met je lichaam & zintuigen. Elke sessie begint met langzame aanraking, meditatie en ademhaling, shaking en vervolgens een dance journey met heerlijke nummers. Tot slot een diepe ontspanning inclusief een zelfmassage. Elke sessie heeft een eigen thema. Aan het einde van de cursus heb je genoeg ervaring en inspiratie om een heerlijke eigen danspractice te ontwikkelen.

Het is superleuk en inspirerend om dit samen met een groep te doen, je lift automatisch mee op de groepsenergie. In de community zorg ik voor inspirerende input en kun je ervaringen uitwisselen. Je ontvangt wekelijks een inspiratiemail met een Sensual Homeplay Opdracht die je thuis kunt doen, zodat je echt verandering gaat merken!

Wat het je kan brengen

♥️liefde voor je lijf
♥️expressie geven aan emoties
♥️meer seksuele energie
♥️een rustig lichaam & helder hoofd
♥️zelfvertrouwen
♥️heel veel vreugde!
♥️gevoel van vrijheid
♥️beter in verbinding met cyclus
♥️meer genot ervaren in je lichaam
♥️diepe verbinding ervaren met de groep
♥️een nieuwe danspractice die je je hele leven kunt gebruiken

Dance!
~een 5-weekse Sensual Dance Intensive~

♥️  Start: maandag 30 augustus 2021
♥️ Wekelijkse online sessies  + homeplay opdrachten 😉
♥️ Online Dance Community

Data Live Dance Sessies

30 augustus 2021 19.30 – 21.00 uur
6 september 2021 19.30 – 21.00 uur
13 september 2021 19.30 – 21.00 uur
20 september 2021 19.30 – 21.00 uur
27 september 2021 19.30 – 21.00 uur

Replay mogelijk als je er een keer niet bij kunt zijn.

Iedere maandag krijg je een inspiratiemail + de sensual dance opdracht van de week. Op woensdagen zijn de LIVE sessies via Zoom. Hiervoor krijg je de link ook in je mail. De Dance FB Community gaat twee dagen voor de cursus open. Mijn intentie voor de community is het gevoel van samen & verbinding te creëren zodat je kan meeliften op de groepsenergie.

Voor wie? Iedereen die zich als vrouw identificeert en haar sensualiteit & zelfexpressie wil ontdekken.

 ♥

 Dance!

111 euro

♥️ 5x 1.5 uur Sensual Dance Sessie
♥️ 5x Weekoefening Sensual Dance
♥️ Dance! Community
♥️ Veel inspiratie!

Aanmelden

Reviews

Wow, nu een week na Dance! dans ik nog elke ochtend! En I love it! Het geeft mijn dag zo’n boost! En ik kom echt aan in mijn lichaam. Het heeft mijn practice echt verdieping gegeven, vernieuwing aan nummers en dat steuntje om elke dag te dansen ♡

~ Denise

Dat dansen zo fijn is om uit m’n hoofd te komen. Ook goed om te luisteren naar wat mijn lichaam wilt qua dans. De lives waren fijn, met meditatie, een thema, dansen en een afsluiting.
~ Debbie
Dance! bracht mij een nieuw avontuur in m’n vrouw zijn. Een diep voelen vanuit beweging onder zachte, liefdevolle begeleiding van Jolijn. Heerlijk, sensueel, ontdekkend, geraakt worden. Smaakt naar meer en een aanrader voor elke vrouw!

~ Bouwine

Wauw! Het is echt een feestje om te mogen dansen met Jolijn. Dansen met alles wat is, zonder oordeel. En Jolijn neemt je daar zoo ontzettend liefdevol en professioneel in mee. Een absolute aanrader voor elke vrouw!

~ Marije

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.