Count your blessings

Dinsdag was ik uitgenodigd voor het Viva 400 gala, omdat ik genomineerd was als een van de meest inspirerende bloggers van 2012. Ik had er niet veel van verwacht met het werd een geweldige avond. Stel je voor: 400 ‘kakelende’ vrouwen in 1 ruimte, maar wel allemaal met een goed verhaal en een passie. Onder het genot van cocktails, glazen wijn en goed eten bespraken we onze dromen en deelden we onze verhalen. Daarbij werd de avond gepresenteerd door de hilarische Humberto Tan en trad de band Zazi op die een geweldige act neerzetten. Heel onverwacht zag ik de volgende dag dat ik op de 5e plek ben geeindigd (van de 40). Iedereen bedankt voor het stemmen!

Count my blessings

Koffie drinken met mams bij de Starbucks, een live act van de band Zazi, een 4-gangen diner koken voor 22 mensen, een goed gevuld krat ontvangen van de Streekmolen met allemaal verse groenten, fruit en brood, een onverwachte avond dansen in Club Air (en meemaken dat het licht weer aangaat), de volgende dag met mijn beste vriendin ontbijten, lachen, masseren, genieten van de zon in het Vondelpark en de Gilmore Girls kijken.

De eerste sneeuwvlokjes vallen nu uit de hemel! Kan niet wachten tot er weer een dik pak ligt. Ik hou van de winter.

 

2014-05-08T13:55:39+00:00Coaching|6 Comments

6 Comments

 1. Donna 10 december 2012 at 07:13 - Reply

  Hoi Jolijn,
  Gefeliciteerd met je vijfde plek! Wat ik me nou afvraag, wanneer ik lees dat je een avondje bent gaan stappen; wat drink jij zoal op zo’n avond?
  Ik drink thuis altijd thee, of water en absoluut geen frisdranken meer. Maar in een club, of in een kroeg is de keuze aan (alcoholvrije) dranken niet zo groot. Zo kom ik elke keer weer uit bij een glas cola, en dat merk ik direct aan m’n lijf… Hoe doe jij dat?

  Groetjes Donna

 2. mille pagine 8 december 2012 at 18:52 - Reply

  Gefeliciteerd, wat ontzettend leuk zeg! Ik heb deze week pas voor het eerst van de Viva 400 gehoord, en het leek me vooral erg commercieel, maar de vrouwen die genomineerd zijn juist niet. Echt heel stoer, blijf vooral bloggen zou ik zeggen 🙂

 3. Shanna 4 december 2012 at 09:05 - Reply

  Superleuk, zeg! Gefeliciteerd met je 5e plek!
  Ik ben trouwens benieuwd hoe jij zoveel energie hebt voor al die leuke dingen, ook gezien je in een blog wel eens vertelde dat je energiepeil (en stemming) lang niet altijd goed is geweest. Je raad het al: bij mij is dat op het moment ook (weer) niet goed, ondanks goede voeding. Misschien dat je nog extra Jolijn-tips hiervoor hebt..? 🙂 Liefs, Shanna

  • Jolijn 4 december 2012 at 16:36 - Reply

   Hi Shanna, dank je! Ten eerste denk ik dat voeding maar een deel is van je stemming en energie. Daar ben ik zelf meer dan achtergekomen. Liever af en toe een gezellige avond met wijn en chips dan altijd maar strikt met goede voeding bezig te zijn. Voor mij is het heel belangrijk tijd te maken voor dingen waar ik van hou, zoals sport, hardlopen, uitgaan met vriendinnen en af en toe een dag helemaal niks. Doe dingen waar je echt blij van wordt, ga af en toe de sauna in, eet gezond, neem jezelf niet te serieus, relativeer 🙂 Je kunt me altijd mailen als je nog meer tips wilt: jolijnpelgrum@gmail.com

 4. celine 4 december 2012 at 08:33 - Reply

  Gefeliciteerd! Dat is echt leuk en heel fijn dat het zo’n leuke avond is geweest.

 5. Louise van Gend 3 december 2012 at 11:24 - Reply

  Wat klinkt dat leuk zeg 😀 En wat ontzettend gaaf dat je gewoon genomineerd bent voor de Viva400! 😀

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.