Count your blessings in Canada

Wat mis ik het om te koken! En wat besef ik me wat ik allemaal in Nederland heb. Ja, ik mis Nederland. Bijna de eerste keer in mijn leven dat ik al best weer zin heb om thuis te zijn. Vriendje, familie, vrienden, koken & bloggen, mijn kat. Dat zijn wel een beetje de dingen die ik het meest mis. Anyway, ik geniet hier natuurlijk ook 🙂 Na een week op de organic farm heb ik besloten om morgen verder te reizen. Dat voelt op dit moment het beste. Morgen ga ik op een 2-daagse road trip met een koppel dat ik hier heb leren kennen. Met een jaren 50 busje richting Lake Louise! Daarna voor een paar dagen naar een ashram, hippiedorp Nelson, wijnstreek Okanagan, met vrienden naar Vancouver Island en nog even genieten van Vancouver zelf.

Omdat ik ze zelf altijd zo leuk vind om te lezen op andere blogs deel ik mijn maandagavond Count your Blessings met jullie:

Rollen door de modder, hoepelen met mijn benen!, zon, de prachtige natuur hier, drie keer per dag heerlijk eten, hiken naar watervallen, met het thuisfront skypen, stenentorens bouwen, slapen in een tipi, in de hot tub met zonsondergang, muziek, morgen voor twee dagen op roadtrip met een heel leuk stel dat ik hier heb leren kennen, het vooruitzicht dat ik morgen weer een large latte met amandelmelk ga drinken, nieuwe album The XX, vrijheid, Intergalactic Lovers.

 

2014-05-07T13:32:25+00:00Lente, Reizen|6 Comments

6 Comments

 1. Sophia 18 juni 2013 at 13:34 - Reply

  En ik mis Vancouver als ik die prachtige foto’s zie! Wat een mooie wereld daar…

  • Sophia 18 juni 2013 at 13:34 - Reply

   ik bedoel natuurlijk de foto’s van al je artikelen mbt Canada 😉

 2. Marcella 9 juni 2013 at 19:46 - Reply

  Heerlijk zeg, wat een fijne dingen. Het plezier spat van de foto af, erg leuk om te zien! Genietze daar!

 3. Manja 4 juni 2013 at 14:55 - Reply

  Wat een leuke Count your Blessings! Geniet er nog van!

 4. Lisa 4 juni 2013 at 07:34 - Reply

  Superleuk! Maak er nog maar een leuke tijd van 😀 (als ik het zo hoor moet dat zeker lukken!)

 5. Fabienne 4 juni 2013 at 06:00 - Reply

  En terwijl je geniet in Canada sta je in Nederland in de krant, Een stukje over vegan eten in het AD van gisteren werd geflankeerd door een een foto met jou o.a. erop.
  En geniet vooral weer verder!

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.