Cacao Ceremonie Utrecht2021-10-11T08:56:05+00:00

Een prachtige ceremonie middag met cacao, dans en sharing. Onder begeleiding van Jolijn Pelgrum.

“Ceremonial cacao heeft de kwaliteit om je hart en lijf te openen en is een fijne manier om een ceremonie mee te starten. Ik maak de cacao met heerlijke kruiden en specerijen en we drinken het na de openingsmeditatie op. Na het drinken van de cacao neem ik je mee op een reis je lichaam in met slow movement, dans & aanraking. Door alle drukte, afleiding & prikkels in onze maatschappij schiet je misschien vaak uit je lijf en breng je veel tijd door in je hoofd. Slow movement & dans brengt je juist terug in je lichaam, in het moment. Het aard en ontspant diep. Door beweging, aanraking, shaking & fijne muziek breng je jouw lichaam tot rust en ga je meer voelen wat er zich allemaal in je lichaam afspeelt. Ik zorg er altijd voor dat er een veilige space is waar jij helemaal jezelf kunt zijn en nieuwe lagen in jezelf kunt ontdekken. En heel erg kunt genieten!”

Deze special is voor vrouwen én mannen.

Voor wie is deze Special?

Voor iedereen die meer in zijn/haar eigen lijf wil komen. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, dans of meditatie. Jolijn creëert een veilig plek voor iedereen.

Waar & wanneer?

Op zaterdag 30 oktober van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie: Ridderschapstraat 29 in Utrecht.​

Prijs​​

€44,95​

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via deze link. Maak een account aan en in ons reserveringssysteem en betaal meteen online

“Tijdens de workshop heb je de ruimte om weer bij je eigen Zelf te komen. Door middel van je lichaam voelen met dans, ademhaling en aanraking. Er is ruimte voor zelfexpressie zoals je het nodig hebt. Je voelt je meteen welkom en, heel belangrijk, het is een veilige omgeving! Tussen vrouwen, we begrijpen elkaar. Zonder oordeel en met gezelschap van andere fantastische dames wordt de energie versterkt en bereik je nieuwe sferen van je eigen potenties.”
Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.