Sessies2019-11-19T07:41:11+00:00

Ken je dat je vermoeid bent, maar doorgaat, je lijf en je emoties niet meer echt voelt en toe bent aan diepe ontspanning? Tegelijkertijd ook de behoefte om je ‘sparkle’ weer te voelen. Je levensenergie door je lijf te voelen stromen!

In de BODY WISDOM SESSIES kom je weer in verbinding met je lichaam & je levensenergie door middel van reiki, massage en oefeningen. Ik geloof heilig in de kracht van pure aandacht, liefdevolle aanraking en holding space. Deze pure aandacht is er weinig in het dagelijks leven. In deze sessies mag jij helemaal naar binnen keren en letterlijk ont-spannen.

In deze maatschappij is het vrij normaal om maar door te gaan. Niet te voelen. Er wordt van alles van je verwacht en je bent opgevoed met beperkende overtuigingen over jezelf en het leven. Bijvoorbeeld dat je hard moet werken om te overleven, jezelf niet op de eerste plaats mag zetten en dat emoties overdreven zijn. En vaak zijn we als vrouw ook nog uit contact met onze vrouwelijke, zachte energie. 

De kracht van weer in verbinding komen met je lijf en je emoties is immens. Hoe meer je kunt gaan voelen, emoties uiten en luisteren naar je lijf, hoe meer je levensenergie weer kan gaan stromen. Je staat dan op beide benen en luistert naar JOUW lijf & verlangens.  

In de Body Wisdom Sessies ga je aan de slag om weer helemaal in verbinding te komen met je lijf, emoties, levensenergie en verlangens.

LEES HIER ALVAST VERSCHILLENDE REVIEWS OVER MIJN WERK 

Wat kunnen de BODY WISDOM sessies voor je betekenen? 

♥ Je levensenergie weer voelen stromen
♥ Meer in contact met je verlangens
♥ Meer helderheid
♥ 
Nieuwe inzichten
♥ 
Diepe verbinding met je lichaam
♥ 
Seksuele energie weer voelen stromen
♥ Meer in contact met je vrouwelijkheid en je buik
♥ 
Durven emoties weer te omarmen
♥ 
Diepe ont-spanning

“Jolijn is oprecht geïnteresseerd en na de sessie was ik diep ontspannen. Deze fijne ervaring heeft me een stukje dichter bij mezelf gebracht.”

MIRTHE

De sessies ♥

De  body wisdom sessies bevatten áltijd energetisch werk (reiki) en vaak ook (buik)massage. Dit omdat in de buik veel emoties vastzitten. Reiki activeert altijd het zelfgenezend vermogen van je lijf, mind en soul. 

Indeling van de sessies

Een paar dagen van te voren: we hebben een telefonische incheck van 15 minuten waarin we kijken waar jouw uitdagingen zitten en waar jouw verlangen zit. 

Sessie 1 ♥ inchecken met elkaar. Meditatie en oefeningen om in het lijf te komen, afhankelijk van jouw situatie. 45-55 minuten behandeling waarin je diep je lijf ingaat en ont-spanning ervaart. Opdracht meegeven + bespreken hoe de sessie is geweest. 

Sessie 2 ♥ inchecken met elkaar. Meditatie en oefeningen om in het lijf te komen, afhankelijk van jouw situatie. 45-55 minuten behandeling waarin je diep je lijf ingaat en ont-spanning ervaart. Opdracht meegeven + bespreken hoe de sessie is geweest. 

Sessie 3 ♥ een half uur behandeling. In het laatste deel maak ik een essentiële olie blend op maat voor je. Hierbij kijken we naar wat jij de komende tijd nodig hebt. Elke essentiële olie heeft haar eigen thema en d.m.v. een intuïtieve geurtest kijken we wat jij op dit moment nodig hebt. Uit ervaring weet ik dat deze blends zeer krachtig zijn in ondersteuning van jouw proces.  

De sessies bevatten dus altijd opdrachten die je thuis gaat doen om blijvende verandering te creëren. Deze oefeningen kunnen bestaan uit yoga, shaking, ademhaling, meditatie of schrijfopdrachten. Afhankelijk van jouw situatie. 

Ik heb het als een erg mooie behandeling ervaren, en ik ben blij dat ik me daarvoor heb opengesteld! Bedankt voor de veilige en rustige omgeving die je hebt gecreëerd!

M.G.

Kosten & Locatie

De sessies vinden plaats bij Home of Gaia in Amsterdam. Het is ook mogelijk om de sessie bij jou thuis te doen (afhankelijk van jouw locatie).

De Body Wisdom Sessies bestaan altijd uit een reeks van 3 behandelingen van 75 minuten. Uit ervaring weet ik dat blijvende verandering pas gecreëerd wordt naar meerdere sessies en contactmomenten ♥.

Prijs: 297 euro inclusief btw. Dit mag ook in 3 termijnen worden betaald en dan is het 99 euro per maand. 

Inclusief:

♥ 3 body wisdom sessies van 75 minuten 
♥ 3 tussentijdse incheck-momenten
♥ 1 x Personal Sensi Blend met pure essentiële oliën
♥ 
1 x contact via Whatsapp Video ~ 3 weken na de laatste behandeling om in te checken
♥ 1 x Body Wisdom Meditatie (online) 

Wil je zeker weten of deze BODY WISDOM SESSIES iets voor jou zijn? Stuur me een mailtje en ik neem contact met je op om door te spreken of deze aanpak bij jou past.

Je kunt mijn sessies aftrekken van de belasting als je een eigen bedrijf hebt.

Boek Sessie