BODY ~ One Day Retreat2021-10-11T08:38:31+00:00

NIEUWE DATA LENTE 2022

Na 2 jaar samen ceremonies geven kijken wij er ontzettend naar uit om ons eerste Day Retreat met jullie te delen. Een dag vol verbinding, sensual dance, touch, cacao, diepe ontspanning & rituelen.

Maar vooral een dag om helemaal te ZIJN. Iedere keer merken we weer dat alleen al samen zijn zo ontzettend veel heling, aardig & sensualiteit brengt.

We nodigen jou uit om samen met 9 andere vrouwen op een superveilige plek in je lijf af te dalen en vandaar uit te bewegen, verbinden met elkaar & vooral heel erg te genieten.

Je komt hier vol hernieuwde energie en met een vol hart weer uit.

Dagprogramma

10:00 aankomst met thee & vegan snacks
10.30 openingsceremonie met cacao
11.00 sensual dance & somatic touch
13:00 heerlijke lunch
14:00 Body Love Rituelen
16:00 afsluitend ritueel met diepe ontspanning & sharing
17:00 einde retreat

We beginnen de dag met een grondende meditatie waarbij je diep in je lijf zakt en intenties zet met ceremoniele cacao waar Eva je meeneemt in de wereld van de hartopenende cacao.

Dan neemt Jolijn je mee diep je lijf & bekken in. De plek waar jouw levensenergie opgeslagen ligt! Door haar zachte en krachtige begeleiding ga je jouw sensualiteit van binnenuit voelen en heerlijk dansen.

Na de lunch ga je je helemaal onderdompelen in body love rituelen welke echt magisch zijn! Je wordt helemaal verwend, mag ontvangen en zakt diep je lijf & baarmoeder in.

We eindigen de dag met diepe ontspanning en massage met geurende oliën. Verwacht een middag vol down-to-earth rituelen die je ook mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

Dompel jezelf onder in

* embodiment, sensual dance, ademhaling
* verbinding met je baarmoeder & vrouwelijke kracht door muziek, dans, meditatie, adem & ritueel
* een women’s blessing met bloemen, essentiële oliën & helende woorden
* diepe verbinding met andere vrouwen & openen van je sensualiteit
* verbinden met de elementen aarde, vuur, water & lucht
* veilige space om expressie te geven aan jezelf
* heerlijk & gezond eten bereid met liefde
* afsluiting met raw chocolate & thee
* deelrondes, delen wat in jou leeft

Wat je kan ervaren

* verbind met je hart & bekken door cacao, sensual dance, massage & rituelen
* ervaar hoe je expressie kan geven aan je gevoel d.m.v. dans
* verbind met je sensualiteit door geuren, dans, aanraking & smaaksensaties
* sisterhood & authentieke verbinding maken
* ervaar de kracht van rituelen
* leer jezelf authentiek te uiten en grenzen aan te geven

Goed om te weten

* we creëren altijd een superveilige plek om jouw expressie & sensualiteit te uiten
* draag iets waarin je je mooi & comfy voelt
* we schenken de allerlekkerste cacao die we met veel liefde bereiden

 

Datum & Plek

NIEUWE DATE IN LENTE 2022
Heart of Gaia in Zeist

~ 155 euro ~

Inclusief

♡ Kakao drank van Wild Child Cacao
♡ Kruidenwater & thee
♡ Vegan snacks
♡ Vegan Lunch
♡ Onvergetelijke dag + sisterhood
♡ Simpele oefeningen om zelf in je leven te integreren

Max. 10 vrouwen

Ik doe mee!

Eva  Joy

Eva reisde meerdere keren naar Zuid & Midden Amerika om te verbinden met cacao! Hier kreeg ze ook haar initiatie op het shamanistische pad. Muziek, ceremonies en het werken met plantmedicijn zijn haar grootste passies.

Jolijn

Jolijn leeft de kracht van sensualiteit & embodiment (in het lijf aanwezig zijn). Het is voor haar een manier om helemaal thuis te komen in haarzelf. In haar werk met andere vrouwen gebruikt ze dans, intuïtieve beweging, shaduwwerk en aanraking om vrouwen weer te verbinden met de oerkracht die in ieder lichaam opgeslagen ligt. Door simpele oefeningen laat ze je jouw eigen kern ervaren. Haar werk is speels, vreugdevol & lichaamsgericht.

“Wat bijzonder en helend om te ervaren wat er in het leven ‘echt’ toe doet. Gewoon jezelf zijn, bewegen, genieten en je laten leiden door Eva & Jolijn. Kom helemaal uit je hoofd, in je lijf en geniet. Daarnaast is het erg waardevol om dit met een groep dames samen te doen.” – Heleen

“In één woord: magisch. Wat een bijzondere avond heb ik gehad. Ongelooflijk hoe bijzonder het is als de energie van meerdere, mooie vrouwen samenkomt. Het mediteren, delen, zingen, dansen, luisteren en simpelweg samenzijn heeft me zó goed gedaan. Samen met Jolijn & Eva ga je op een prachtige (en ook lekker luchtige) manier de diepte in, naar jezelf. Aanrader als je (opnieuw) de krachtige connectie met jezelf & andere vrouwen wil voelen. En gewoon een lekker relaxte avond voor jezelf wil hebben!” – Simone

Ik ben zo dankbaar om deze ceremonie te hebben meegemaakt. Wat een bijzondere ervaring was het om zo samen te komen. Heerlijk om echt een moment te nemen om naar binnen te keren, om ruimte te geven aan wat er ook maar speelt. Samen zingen, dansen, elkaars stem horen, mijn eigen stem horen. Het roept vanalles bij me op, en wat is het dan fijn om dan daarna weer die zachtheid en mildheid te mogen ervaren. Echt vrouw te kunnen en mogen zijn, sterk en zacht tegelijk. Dankjewel mooie Jolijn en Eva! – Sabine

Yes, ik ben erbij!
Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.