3 yogaposes voor het slapen & winactie P.L.A.Y.

p.l.a.y.-legging-zebra-vegan-yoga

Ken je dat je een nieuw kledingstuk hebt en alleen nog maar dát wilt dragen? Heb ik met mijn nieuwe legging van Peace, Love & AcroYoga. Hij zit zó lekker en ziet er zo tof uit dat ik hem na de yoga niet meer uittrek. Met hakken staat hij namelijk ook leuk.

Ik voel me veel comfortabeler als ik een leuke outfit aan heb dan als ik in mijn kloffie op de mat zit. Jolien van Haaster dacht hetzelfde en richtte P.L.A.Y. op. Ze vond veel leggings afzakken of juist te strak zitten. Als dans- en acroyoga docent loopt ze dag en nacht in active wear dus werd het tijd om zelf kleding te gaan maken die wél goed zit. De stoffen zijn zoveel mogelijk duurzaam gemaakt en worden sowieso met 100% peace & love in elkaar gezet. Jolien verkoopt van iedere print maar een aantal exemplaren, zodat je niet snel iemand tegekomt met dezelfde vrolijke benen.

Wil jij een toffe P.L.A.Y. legging winnen? Laat hieronder achter waarom! Volgende week maandag maak ik de winnares bekend.

p.l.a.y.-legging-yoga-dans-vegan

De volgende yogahoudingen zijn kalmerend en helpen je heerlijk te slapen. 

Ploeg

Ga op je rug liggen. Breng je benen langzaamaan achter je en plaats ze op de grond als dat lukt. Blijf 1-3 minuten in deze houding.

ploeg-yoga-houding-legging

Benen tegen de muur

Schuif met je billen zo dicht mogelijk bij de muur en breng je benen omhoog. Het is lekker om een kussentje of dekentje onder je neer te leggen. Blijf 3-5 minuten in deze houding.

yoga-slapen-p.l.a.y.-legging

Vooroverbuiging

Ga rechtop zitten met je benen voor je uitgestrekt. Leg een kussen op je benen en buig langzaam naar voren. Ontspan je helemaal. Blijf 3-5 minuten in deze houding.

vooruiverbuiging-yoga-p.l.a.y.-legging

 

Slaap lekker vanavond en vergeet niet mee te doen aan de winactie!

X Jolijn

114 Comments

 1. Karin Kruithof 29 april 2016 at 10:17 - Reply

  Daar zit ik dan , mijn Yoga les, in mijn oude vale zwarte onflateuze wijde joggingsbroek. En de anderen? Die zien er superhip uit! Maar wat hebben ze aan? Een legging? Een hardloopbroek? Nu weet ik het……….en ik wil ook!

 2. Ingeborg 25 februari 2016 at 13:53 - Reply

  En blijkbaar is hij al verloot 😛

 3. Ingeborg 25 februari 2016 at 13:53 - Reply

  Nu ik sinds een aantal maanden student-af ben vond ik het heel moeilijk om werk en een gezond leven te combineren, want hoe motiveer je jezelf nou om na een lange werkdag toch op je fietsje te springen om naar de yoga of pilates les te gaan? Nou zo! Deze toffe legging tovert nu al een smile op mijn gezicht, laat staan als ik daarin mag shinen tijdens de lessen!

 4. Yvonne Elferink 24 februari 2016 at 09:57 - Reply

  Naast de lentedetox lijkt me zo’n heerlijke legging een mooie ondersteuning van een gezonder leven!

  • Jolijn 24 februari 2016 at 10:36 - Reply

   Fijn dat je meedoet! De legging is al verloot, maar je kunt ze online bestellen 🙂 Ik ben er dol op!

 5. Kim 8 januari 2016 at 16:30 - Reply

  Ben nu 38 weken zwanger en daarna wil ik weer lekker en sexy in mijn oude velletje komen. Met zo’n broek gaat dat al in ieder geval een stuk vrolijker 🙂

 6. Nynke 11 december 2015 at 01:12 - Reply

  Mijn benen willen ook zo graag weer vrolijk worden!
  Daarom zou ik de toffe P.L.A.Y. legging sowieso met 100% peace & love DRAGEN!!! Wauw!

 7. mariz 5 december 2015 at 22:48 - Reply

  Omdat ik een gym heb en altijd in sportkleren loop. Een extra super coole tight is dan nooit weg!! Om te liften en ook voor mijn yogales:)

 8. shanna 5 december 2015 at 10:49 - Reply

  Whaa!! Omdat ik net yogadocente ben geworden (maandag mijn diploma ophalen) en ik compleet blut ben. En dat geeft niet, want ook in een oud kloffie of in je nakie kun je yoga doen, maar vind t stiekum wel leuk om mezelf te pimpen. Zoals je zegt: dan voel je je direct lekkerder.
  15 december is mijn eerste les, dus als ik dan zon vette broek zou ontvangen, zou dat geweldig zijn!

  xxx

 9. Lida van Kesteren 29 november 2015 at 11:58 - Reply

  Geweldig mooi deze legging, zo word yoga doen nog relaxter.
  Ben benieuwd ??

 10. Laura 25 november 2015 at 12:05 - Reply

  I zou super graag zo’n mooie legging winnen! Ik ben nu weer net begonnen met sporten, dus zou een super leuke extra motivatie zijn! 🙂

 11. Dominique 23 november 2015 at 20:53 - Reply

  Ik zou heeeeel graag een legging winnen om heerlijk in te yoga-en 🙂

 12. N. Fase 23 november 2015 at 11:33 - Reply

  Ik ben verliefd op de leggings die er in de webshops liggen, vooral de emerald green <3
  Door een blessure kan ik niet hardlopen en kan ik mijn stress niet zo goed kwijt 🙁 ik hoop te kunnen ontspannen met yoga en zo'n heerlijke yogabroek lijkt me daarbij heel erg fijn!

 13. Mary 23 november 2015 at 07:42 - Reply

  Wat een reacties heb je al gekregen. Kan ik ook nog meedoen? Ik vind de leggingprint helemaal te gek
  En zoek al ( in gedachten) een leuke trui/ jurk uit waarbij die past. Wat wordt ik hier vrolijk van. Goed initiatief. Heeft ze ook iets met kleuren. Ben ik zelf gek op.

 14. Femke 23 november 2015 at 06:12 - Reply

  Nou, wat veel reacties! Leuk om te weten dat je blog zoveel gelezen wordt, lijkt me!
  Ik zou graag de legging winnen…eigenlijk vooral omdat ik benieuwd ben of die prints mijn billen niet extra dik maken (dat is bij jou niet het geval!!) En of ik eindelijk mijn yoga kan doen zonder dat ik loop te hijsen??.
  Fijne dag!!
  Groetjes Femke

 15. Judith 22 november 2015 at 12:11 - Reply

  Met deze legging zie je er super hip uit op de yoga vloer!
  Echt mooi, zou m graag winnen

 16. Shavi 22 november 2015 at 07:21 - Reply

  Ik wil hem winnen om toch nog wat zon te kunnen ervaren, ondanks het grauwe weer van de afgelopen dagen! En omdat ik zelf altijd zwarte/grijskleurige leggings draag 🙂

 17. Regina 21 november 2015 at 20:35 - Reply

  Jolijn,

  deze yoga legging maakt mij mooier en daarmee ook de wereld om mij heen….
  en is dat niet wat we tegenwoordig nodig hebben???
  En daarmee gun ik tegelijkertijd alle andere dames om mij heen ook de legging,
  want dan maken zij de wereld een beetje mooier….
  als iedereen dat dagelijks probeert wordt ’t leven minder zwaar en krijgen we meer zonnestraaltjes….

  Een zonnegroet,
  Regina

 18. Lieve 21 november 2015 at 14:28 - Reply

  Jolijntje, jouw mooie (lijntje) in dat super broekie is een streling voor het oog! Dit is geen vleierij maar wat ik probeer te verwoorden toen ik je mail opende… Mocht je mij eruit pikken om die mooie legging kadoo te geven dan stuur ik hem op naar mijn schoondochter die in Californië woont en mega-graag yoga beoefent. Op die manier wordt de legging wereldwijd verspreid en dit komt je leuke initiatief ten goede! Een trouwe fan van jouw lekkere keuken en de yoga-legging.
  Liefs lieve

 19. Roos 21 november 2015 at 09:03 - Reply

  Hee Jolijn! Wat een gave winactie, ik doe zeker mee! Ik sport nu altijd in joggingsbroeken, maar een sportlegging staat toch wel steeds hoger op mijn lijstje. PLAY verkoopt echt onwijs leuke. Heb al een hele leuke op het oog, hiihi 😉

 20. Anique 21 november 2015 at 07:05 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik ben een beginnende yogi en oefen nu elke dag in een kort broekje met een sport bh. Ik zou het super tof vinden om te kunnen oefenen in deze mooie legging!

 21. Anita H. 21 november 2015 at 00:48 - Reply

  Ziet er veel leuker uit dan mijn – vrij traditionele – joggingbroeken die ik gewoonlijk aantrek als ik fitness of yoga beoefen. Erg mooi!

 22. Marnie 20 november 2015 at 21:26 - Reply

  Ik heb nog nooit aan yoga gedaan. Ik zou graag eens willen beginnen maar durf niet of ben dan bang dat ik het niet kan. Een mooie legging zou mij zeker stimuleren om dan eindelijk met toga te gaan beginnen. 🙂

 23. Marloes 20 november 2015 at 20:45 - Reply

  Lieve Jolijn,

  Naast je inspirerende blog heb ik sinds deze week ook je mooie boek 🙂 Ik heb de hele week goed voor mezelf gezorgd door jouw winterwarme havermout met courgette erin ’s avonds klaar te zetten in zo’n ovenpannetje met deksel en dit ’s ochtends in de oven op te warmen terwijl ik mezelf douche en aankleed. De combi met courgette had ik niet bedacht maar is erg geslaagd!

  En nu ook nog zo’n leuke winactie, ik wordt helemaal vrolijk van de foto’s en herkenbare tekst. Omdat ik gisteravond heb besloten om in 2016 eindelijk te starten met een yoga docentenopleiding, wat ik al zeker vijf jaar wil, zou ik het geel leuk vinden om de mooie yogabeoek te winnen!

  Fijn weekend en geniet van het verwarmende herfst- en winter eten van dit seizoen!

 24. teha 20 november 2015 at 20:11 - Reply

  Oei wat een reacties!
  Ik zou deze graag winnen omdat ik heel lelijk gevallen ben bij yoga en een rugwervel heb gebroken. Nu moet ik helemaal opnieuw beginnen en dan is een leuke broek wel een motivatie.

 25. Merel van Schagen 20 november 2015 at 18:24 - Reply

  Oeh, wat een leuke legging! Deze zou ik graag willen hebben omdat ik houd van lekker bewegen, daar is deze zeker weten heel handig voor! Bovendien nooit teveel yogapants, toch? 😉

 26. Mo 20 november 2015 at 18:16 - Reply

  Ik kan wel even wat vrolijks gebruiken, vind de winter altijd moeilijk en wil graag meer thuis yoga doen. Zo’n mooie yoga legging zou dus heel erg welkom zijn op dit moment!

 27. Yvonne 20 november 2015 at 14:50 - Reply

  Gewoon, omdat yoga bij mijn leven hoort, ik als kindermeditatiedocent Dit vaak draag.
  En om een te vinden die perfect zit inderdaad erg lastig is, en dan ook nog mooi moet zijn.

 28. Jannz 20 november 2015 at 14:18 - Reply

  Geweldig mooie kledinglijn. Wat zou het een feest zijn, wanneer ik met een gewonnen legging voor de dag kom. Waarom ik hem mag winnen t.o.v. een ander dat weet ik niet zo goed, eigenlijk vind ik dat een ander hem meer nodig heeft of hem meer verdiend dan ik… maar wie weet vindt iemand anders dat ik hem mag?

  X!

 29. Desirée Brinkhorst 20 november 2015 at 13:53 - Reply

  Wat ene mooie legging. Waarom ik graag win? Omdat ik het afzakkende legging issue helemaal herken haha en me daar ongelooflijk aan kan irriteren tijdens een les 🙂 Ook weet ik sinds kort dat ik met een depressie kamp en juist dat maakt me gemotiveerd om in beweging te blijven en daarmee zou dit een mooi steuntje in mijn rug zijn.

 30. Sharon W 20 november 2015 at 13:20 - Reply

  Wow wat een super leuke broek en zeker comfortabel met Yoga. Ik zag je gisteren bij Utopia! Top gedaan! Was een heel inspirerende avond. Bedankt daarvoor.

 31. Anouk 20 november 2015 at 09:43 - Reply

  Wauw! Wat een leuke webshop zeg! Als ik hem niet win zou ik hem willen kopen… Maar voor een arme student kost dat evenveel als 1 maand yoga abonnement… Niet winnen is dus helaas weer in mijn kloffie in downward facing dog volgende keer.

 32. Eliza 20 november 2015 at 09:22 - Reply

  Wat leuk!!! Ik zou supergraag zo’n legging willen winnen! Na 4 jaar meer dan fulltime voor mijn zoontje te hebben gezorgd (ondanks mijn beperkingen) gaat hij volgende week beginnen met school. Ik zal hem zo missen maar ik wil ook van de tijd gebruik gaan maken om goed voor mezelf te gaan zorgen onder andere met yoga. Zo’n mooie legging zou dus een superkado zijn! Groetjes Eliza

 33. Linda 20 november 2015 at 08:51 - Reply

  Jeetje wat een prachtige broek en wat een onwijs gaaf merk! Zo’n broek zou ik ook wel erg graag willen winnen hoor. Waarom? Omdat ik het geweldig vind dat deze legging van duurzame stoffen gemaakt is, niet afzakt (bah, wat heb ik daar altijd last van!) en dan ook nog eens super super leuk zijn om te dragen. 😀

 34. Iris 20 november 2015 at 06:14 - Reply

  Ja, ik heb op Surfana festival dit jaar een workshop gedaan bij de super enthousiaste meiden van P.L.A.Y. Dat we op het strand waren en het keihard stormde mocht de pret niet drukken;) ik leef in yogaleggings en houd van kleinschalige bedrijfjes dus ik ben sowieso in voor zo’n fijne legging!

 35. Jessica 20 november 2015 at 05:53 - Reply

  Een vriendin van mij leert nu voor yoga lerares, en als ze klaar is binnenkort begint ze haar eigen klas. Dus dan ik mooi bij haar starten met een nieuwe legging 🙂 En het is nu ook bijna Sinterklaas / Kerst dus ook voor 1 van die dagen zou het ook wel een leuk cadeau zijn voor mezelf. Hihi! En aangezien ik ook wat afgevallen ben en een aantal van mijn (sport) broeken te groot zijn geworden, komt deze legging ook wel erg goed uit. 😉 Inplaats van 2 heb ik dan 3 vliegen in 1 klap. Dus zou heel erg graag deze legging winnen, die is meer dan welkom!
  Liefs, Jessica

 36. Chantal 19 november 2015 at 22:26 - Reply

  Correctie psychedelische bedoel ik natuurlijk!! Het is duidelijk bedtijd..

  Groet,
  Chantal

 37. Chantal 19 november 2015 at 22:21 - Reply

  Ik houd het eenvoudig!!! Het zou een zeer welkom verjaardagscadeau zijn!! A.s. Word ik namelijk wéér een jaartje ouder. De woensdag daarop zou Ik graag willen ontspannen en stralen, als een idyllische zen zebra met deze print!! Haha…

  Groetjes,
  Chantal

 38. Nicole 19 november 2015 at 21:54 - Reply

  Een nieuwe start met yoga op aanraden van een toffe collega. Daar hoort een toffe legging bij.
  Mooie print en als het goed zit dan wil ik er nog mee gaan slapen.

 39. Niki 19 november 2015 at 21:52 - Reply

  Woeehhh!! Van nieuwe sportkleding krijg ik altijd extra zin en energie! Duimen!!!

 40. Linda 19 november 2015 at 21:33 - Reply

  Wauw! Wat zou ik dit graag willen winnen!!
  Ik doe sinds een half jaar aan yoga en ik kan nog wel een extra legging gebruiken, ze zijn prachtig!!

 41. Lize 19 november 2015 at 21:30 - Reply

  Hoi Jolijn,
  More is my dogtertjie jarig,
  Maar my bak inspirasie maar karig.
  Ek kom na jou webwerf
  Om ietsie te vind om die familie mee te bederf.
  ’n Pampoentert of koekies met boekweit –
  van jou resepte kry ek nooit spyt!
  Maar met hierdie besoek
  sit ek te aas vir ’n spesiale broek.
  Ek sal jou vertel – my lyfie kla..
  ’n Bietjie ontspanning is wat sy vra.
  Beknelde middels is wat jy van te veel skinny jeans kry.
  Maar in ’n yoga broek voel jy vry!
  Wie weet is hy binnekort van my..

  Groetjes Lize

 42. brechje 19 november 2015 at 21:25 - Reply

  Super gaaf ! Ik waag het er op en doe mee. Ik dans ook veel en daar lijkt hij me ook super handig voor, niet te veel los stof om je lichaam..en het is echt een leuke print! Tijd voor wat nieuwe poses in de nieuwe legging straks!

 43. Leonie 19 november 2015 at 21:24 - Reply

  Beste yogi’s, zou ik ook kunnen “winnen” voor mijn fantastische yoga lerares Ingrid G? Ze heeft het momenteel ontzettend moeilijk in haar leven. Desondanks geeft ze tijdens de lessen rust, liefde en kracht. Ik bewonder haar enorm en ze zou echt wel eens een verrassingen in deze vorm kunnen gebruiken. Graag nomineer ik haar dan ook voor een legging. Namasté

 44. Hannah 19 november 2015 at 21:08 - Reply

  Wat een leuke! Sinds een maand of drie ben ik gestopt met het veel te veel sporten wat ik deed en overgegaan op yoga. Ik word er net zo sterk van en ik zit veel lekkerder in mn vel en geen blessures meer! Ik zou de legging graag aandoen naar de yoga les, waar ik nog steeds in mn hardloopbroek sta!

 45. Jana 19 november 2015 at 21:06 - Reply

  Wat een mooie legging! Ik doe graag mee om hem te winnen! Ik doe mee aan bodybuildingwedstrijden en ben dus 5 dagen per week in de gym te vinden :=D. Ik ben altijd op zoek naar een broek die squatproof is ;), if you know what I’m saying. Ik denk dat deze de test met glans doorstaat! Groetjes Jana

 46. Stéphanie 19 november 2015 at 21:03 - Reply

  Ooohhhhh wat zou dat een fijn cadeau zijn!
  Wij hebben net de sleutel gekregen van ons nieuwe huis en zijn officieel samenlevend en door het klussen komt het er even niet van om naar yoga/pilates/bodybalance te gaan. Deze broek zal mij vanaf volgende week (dan gaan we officieel verhuizen) weer motivatie en frisse zin geven om weer actief aan de slag te gaan! De broek is … De kers op mijn… Yogamat!

  Liefs!

 47. Jorien 19 november 2015 at 20:50 - Reply

  Omdat ik op een feestje wil shinen met mijn yogapants. Daarmee krijg ik vast meer fans.
  Omdat ik met deze legging meer ga stralen. In plaats van in mijn oude, versleten trainingsbroek balen.

  Omdat zebra´s wit met zwart zijn.. oh nee, toch zwart met wit.. Achja, deze legging heeft gewoon pit.
  Omdat zebra’s herbivoren zijn. Mijn lichaam vind groenten eten ook superfijn.

  Omdat de leggings duurzaam zijn. En niet lijken op een bloemetjesgordijn.
  Omdat door een burn-out voel ik soms een dweil. Maar wel graag een dweil in stijl.

  Met deze legging heb ik altijd een streepje voor.
  Daarom ben ik op de zebralegging van PLAY echt smoor.
  Een legging van PLAY, scoor!

  • Jorien 19 november 2015 at 20:54 - Reply

   Oh. én
   Jolijn, je bent een vegan-kook-heldin.
   Door jou krijgt iedereen in plantaardige recepten spontaan waanzinnig veel zin.

 48. carla van der maaden 19 november 2015 at 20:48 - Reply

  wow, mooie leggings! doe al 35 jaar aan yoga, docente sinds 2008, en moet nodig mezelf in wat leukere kleding zetten, ben 51 en ben toe aan opfrisactie! Alsof je jezelf opnieuw uitvind, van binnen steeds rustiger, van buiten ouder, dat voelt prima, maar die buitenkant mag best leuk uitgedost:)
  Deze leggings vind mijn dochter van 20 gaaf, en ik ook!

  En je recepten zijn ook vaak lekker, dankjewel dat je zo mooi en inspirerend bent!

  groet! Carla

 49. Susanne 19 november 2015 at 20:47 - Reply

  20 augustus bevallen van mijn tweede kindje en in oktober begonnen met de veganchallenge en daarnaast mijn yoga van voor de bevalling opgepakt. Straks helemaal gezond en back in shape, daar hoort natuurlijk zo’n mooie verantwoorde legging bij 😉

 50. carla 19 november 2015 at 20:47 - Reply

  wow, mooie leggings! doe al 35 jaar aan yoga, docente sinds 2008, en moet nodig mezlef in wat leukere kleding zetten:) Ben 51 en ben toe aan opfrisactie! Alsof je jezelf opnieuw uitvind, van binnen steeds rustiger, van buiten ouder, dat voelt prima, maar die buitenkant mag best leuk uitgedost:)
  Deze leggings vind mijn dochter van 20 gaaf, en ik ook!

  En je recepten zijn ook vaak lekker, dankjewel dat je zo mooi en inspirerend bent!

  Hartegroet, Carla

 51. Anke 19 november 2015 at 20:45 - Reply

  Omdat ik net ga starten met yoga! Een nieuw begin…

 52. Sanne 19 november 2015 at 20:07 - Reply

  Super mooie legging! Ik zou hem ook graag willen winnen! Omdat ik helemaal mijn hart verloren heb aan yoga en een mooi cadeautje aan mezelf zou zijn om naast mijn goedkope sportleggings ook een mooie legging te kunnen dragen!

 53. Karin 19 november 2015 at 19:18 - Reply

  Ik zou zo.n mooie legging willen winnen omdat ik me steeds voorneem te gaan beginnen met yoga. Na gezonde voeding en meer rust, zelf acceptatie is dat de next step. En met zo.n kegging valt mijn stijfheid vast niet op 😉 .

 54. Meike 19 november 2015 at 19:06 - Reply

  Na jaren trouwe dienst hebben mijn beide yoga-leggings hun beste tijd gehad (gaten in de stof en elastiek dat vergaan is). Een mooie nieuwe legging is dan ook zeer welkom! En wat een leuke prints van PLAY. Naast de Zen Zebra die jou erg goed staat en toch ook wel mijn favoriet is, vind ik ook de de Bendy Corbra en Moon-o-chrome ook erg mooi. Ik ga duimen!!

 55. Alinda 19 november 2015 at 19:00 - Reply

  Ik zou heel graag deze P.L.A.Y. Legging winnen. Niet leuker dan met Plezier, met Liefde, met Aandacht Yoga doen in deze P.L.A..Y. Legging!

 56. Alinda 19 november 2015 at 18:58 - Reply

  Ik zou heel graag de P.L.A.Y. Legging winnen! Niets leuker dan met Plezier, met Liefde, met Aandacht Yogahoudingen doen in deze P.L.A.Y. Legging.

 57. Britt 19 november 2015 at 18:54 - Reply

  Prachtige legging! Ik probeer na een tijdje weer yoga op te pakken als vast onderdeel van mijn dagelijkse routine. Toen ik op reis was ben ik de routine een beetje verloren, maar nu probeer ik weer iedere ochtend op mijn mat te staan. Ik doe daarom graag mee, een beetje motivatie helpt altijd 🙂

 58. Door lievers 19 november 2015 at 18:32 - Reply

  Hoe fijn zou het zijn om staand in de downward facing dog zo’n mooie broek te kunnen bewonderen aan mijn yogaende lijf ☺!

 59. Wendy 19 november 2015 at 18:26 - Reply

  Wat een leuk artikel!
  Ik zou het leuk vinden als er vaker yoga oefeningen op deze site verschijnen….
  Ik ben pas 2 maandjes bezig met yoga, maar ik vind het echt heel erg fijn om te doen (al ben ik nog lang niet zo lenig hoor, hihi)
  En zo’n toffe legging zou ik zeker heel graag willen winnen. Erg leuk dat je deze winactie organiseert!

 60. martje 19 november 2015 at 17:54 - Reply

  Wat mooi en zo fijn dat ie duurzaam is! Ik doe heel graag mee!

 61. Romy 19 november 2015 at 17:51 - Reply

  Ik wil deze legging héél graag winnen! Binnenkort wil ik met een yoga docenten opleiding beginnen en hoe maak ik nu een betere start dan met een super mooie legging als deze!!

 62. j 19 november 2015 at 17:44 - Reply

  jaaaa hoe kan ik daar nou tegenop?
  alles is al gezegd!
  ik zou er graag een winnen omdat de mooie prints mij meteen al een goed gevoel geven en ik daardoor nog blijer zal worden als ik mijn favoriete yoga momentje voor mezelf heb!
  dus eigenlijk puur voor mezelf om me blijer, beter en gezonder te voelen!

 63. Tine 19 november 2015 at 16:24 - Reply

  Wat is die P.L.A.Y. legging leuk zeg! Ik zou er héél graag eentje winnen. Waarom? Ik heb net vandaag besloten om niet tot het nieuwe jaar te wachten met goede voornemens, maar gewoon lekker tegendraads nu te starten met meer bewegen en bewuster leven. Wat zou een mooie legging daarbij helpen zeg 😉 Fingers crossed!

 64. Wilma 19 november 2015 at 15:54 - Reply

  Wat een super leuke legging! Graag zou ik hem tijdens mijn power yoga uurtje uit willen proberen op comfort…

 65. Lydia Albers 19 november 2015 at 15:40 - Reply

  I would love to have one as it looks like the perfect partner for the next acroyoga workshops to come! Beautiful 🙂

 66. San 19 november 2015 at 15:30 - Reply

  met een dikke zwangere toeter kan ik me er nu al op verheugen om straks in zo’n supergave legging weer mijn oude dunnere zelf te worden!

 67. Ellen 19 november 2015 at 15:24 - Reply

  Wat een toffe winactie! Leggings kun je nooit genoeg hebben? Zeker niet als je bijna dagelijks sport en aan yoga doet. Ik heb nu twee keer een acroyogales gehad en ik ben verkocht! (Zie fotootjes op mijn Instagram (www.instagram.com/ellenkeuv).
  Een legging met een gave print zoals deze van Peace, Love & AcroYoga zou super leuk zijn om hierbij aan te hebben. Zéker als ik lees dat deze heel comfortabel zit en niet afzakt! Want dat kan zo irritant zijn 😉

  Dus nu ga ik heel hard duimen 🙂 xxx

 68. Vi 19 november 2015 at 14:41 - Reply

  Wat een mooie yoga legging. Ik ben sinds een paar maanden begonnen met yoga, maar heb nog geen geschikte (duurzaam )en lekker zittende broek gevonden voo rmijn maatje meer. Hoop dat deze net zo goed zitten als dat ze er uit zien 🙂

 69. Esther 19 november 2015 at 14:27 - Reply

  Ik doe ook graag mee aan de winactie, omdat de yogapants die ik het liefste draag doorzichtig worden! Een vriendin waarschuwde me tijdens de laatste les. Hoogste tijd dus voor een nieuwe lievelingsbroek 🙂

 70. Lisa 19 november 2015 at 14:23 - Reply

  Na jarenlang lid te zijn geweest van de een-legging-is-geen-broek-movement, heb ik me dit jaar eindelijk overgegeven: een legging is echt wél een broek. Van maart tot september heb ik elke in een legging gelopen en ben ik kritisch geworden op de leggings die ik aanschaf: er zijn een aantal factoren die meetellen: de stof, de stretch, de breedte van de band bovenaan, de lengte van de pijpen. De leggings van PLAY zien er uit alsof ze op alle factoren goed scoren. Wil ik!

 71. Elien Schellekens 19 november 2015 at 14:23 - Reply

  Omdat ik er naar streef om ook zo’n strakke poep te hebben in die legging! ?

 72. Davine 19 november 2015 at 14:22 - Reply

  Wat een superleuke legging! yoga is voor mij echt het uit mijn hoofd en in mijn lichaam en gevoel komen. Deze zen legging zou ik daar met heel veel plezier bij dragen :-)!

 73. inèz 19 november 2015 at 14:21 - Reply

  Wat een super mooie legging. Ik zou hem graag willen winnen. Ten eerste omdat ik na 60 jaar, nu gestart ben met yoga en dat een extra boost zou geven, ten tweede omdat hij ook leuk onder een jurkje staat.

 74. Sabrina 19 november 2015 at 14:09 - Reply

  wouwsers… deze legging is super tof en ik heb helemaal geen goede reden…
  ik wil em gewoon.. om hele dagen mee rond te hobbelen, yoga te doen en te chillen op fijne zondagen met de houtkachel aan.. 🙂

 75. Lisan 19 november 2015 at 14:06 - Reply

  Ik ben yogadocent en geef sinds een aantal maanden actief les. Een leuke en comfortabele legging is daarvoor heel fijn en belangrijk! Zeker omdat je er een groot deel van de dag in loopt. Dus ik doe mee 🙂

 76. Lusa 19 november 2015 at 14:02 - Reply

  Ik wil hem, ik wil hem….Omdat ik alleen maar leggings heb die afzakken of te strak zitten. Dilemmaaaaa!

 77. Charlotte 19 november 2015 at 13:52 - Reply

  Ik deed mee met een workshop acroyoga op een mooie, winderige waaidag met het festival Surfana, in Bloemendaal. Ik werd niet alleen verliefd op acroyoga (en heb die ontluikende liefde aandacht en kusjes gegeven toen ik in Bali was), maar ook op de yogalegging die Jolijn aan had. Met volle focus op de studie heb ik nu niet een je-van-het inkomen dus een goede yogapants ontzeg ik mezelf nog… Maar dit zou toch een goede lokker zijn voor meer yoga-uurtjes 🙂

  • Charlotte 19 november 2015 at 18:18 - Reply

   Muhahahaaa ik had vanmiddag al gereageerd en ik heb er nog een reden bij: mijn enige fijne yogabroek is vanmiddag kapot gekrabd door een hond toen ik mijn oppashond aan het uitlaten was. Oeps.

 78. Mia 19 november 2015 at 13:40 - Reply

  haha, wat een reacties op een winactie 🙂
  trouwens, ik vind het bijzonder dat jij op het voetpad yoga-oefeningen uitvoert en ik vraag me af hoeveel voorbijgangers het lef hadden om met je mee te doen….
  hier in Spanje ligt mijn matje ook voor mijn deur of boven op het balkon met een zicht op oneindig maar buiten de herder met zijn schapen komt er niemand voorbij die mee zou kunnen doen.
  wie weet, trekt het wit/zwart wat meer aandacht uit het dorp, in ieder geval zou de flashy legging wel gading vinden bij de lokale bevolking op vrijdagavond want dan volg ik dansles 🙂
  bedankt voor de tips, die oefeningen zal ik voortaan ’s avonds doen als ze me sneller kunnen doen inslapen 🙂
  warme groet uit het nog altijd zonnige Andalucia!

 79. Zjanine 19 november 2015 at 13:39 - Reply

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik trots op mezelf ben en sinds mijn yoga vakantie van afgelopen zomer elke ochtend voordat ik naar mijn werk ga om 6 uur op sta om de dag met yoga en meditatie te beginnen. En dat heeft me al veel gebracht :-)) nu wordt het in de winter natuurlijk veel lastiger om dit vol te houden, maar als ik dan om 6 uur wakker word en en mezelf in zo’n mooie yogalegging maar hijsen dan begint de dag gelijk goed !

 80. Emmelie Zipson 19 november 2015 at 13:38 - Reply

  Wat een mooie legging! Ik ben kinderyogadocent en mijn wens is om zoveel mogelijk kinderen in aanraking te laten komen met yoga. Inspirerende, uitdagende kleding helpt daarbij 🙂

 81. Diewertje 19 november 2015 at 13:26 - Reply

  Waarom ik deze legging wil winnen? Omdat ik ben afgevallen (jeej!) mede dankzij jouw inspirerende recepten en dus toe ben aan een nieuwe garderobe!

 82. Linda 19 november 2015 at 13:23 - Reply

  Geen speciale reden dat ik hem zou moeten winnen….maar wat een mooie legging! Zou hem gewoon erg graag willen hebben om in te wonen 😀

 83. Jacolien 19 november 2015 at 13:23 - Reply

  Wauw! Als 26 jarige mama van 4 jongens vind ik leggings echt hemels! Vrij te kunnen bewegen maar ook lekker hip! Deze legging is echt mooi! Zou trots zijn als ik die mocht dragen!!

 84. Kim Moorman 19 november 2015 at 13:15 - Reply

  Die yoga-poses gaan mij niet meer lukken vanuit de rolstoel (vroeger wel veel gedaan), maar ik zou deze gave legging graag winnen om te ‘shinen’ id oefenzaal bij de fysio! 🙂

 85. Esther 19 november 2015 at 13:12 - Reply

  Waarom winnen???? Heb je die broek gezien super gaaf!!!!!

 86. Esther 19 november 2015 at 13:11 - Reply

  Waarom??? Heb je die broek gezien echt super gaaf!!!!!

 87. Jolanda 19 november 2015 at 13:11 - Reply

  Hoi Jolien,

  Wat een mooie en inspirerende broeken, en daarmee ook het bedrijfje dat erachter zit!
  Altijd ben ik op zoek naar lekker zittende kleding, die toch je persoonlijkheid kan weerspiegelen en laat zien hoe mooi je figuur is.
  Ik zou deze broek graag willen proberen, zowel sportief als voor ontspanning.

 88. Karlijn 19 november 2015 at 13:07 - Reply

  Waaah, wat een supervette legging! Zou deze legging ontzettend graag toe willen voegen aan mijn kledingkast, omdat het voor mij een extra motivatie vormt om te gaan hardlopen en zo door te gaan met bikkelen in de sportschool. Bovendien was ik (ja, het is toevallig echt zo haha) al op zoek naar een leuke, fijne legging. Bij deze: ik denk dat ik ‘m heb gevonden! Hem winnen zou echt helemaaaaal te vet zijn ?

 89. Denise 19 november 2015 at 13:01 - Reply

  Hi Jolein!
  die legging staat heel leuk!
  Het zou echt tof zijn als ik ook zo’n mooie legging zou winnen.
  Alleen al omdat ik nooit wat win en omdat het de perfecte eye cather is voor mijn yoga workout.

  X

 90. Kelly 19 november 2015 at 12:50 - Reply

  Bedankt voor de tip van 3 yogaposes voor het slapengaan. Die kan ik heel goed gebruiken! Met zo’n fijne legging erbij hoop ik dat ik weer wat beter kan gaan slapen! Liefs

 91. Annemarie Casteleyn 19 november 2015 at 12:45 - Reply

  Dit jaar ben ik begonnen aan het 2e jaar teacher training prana yoga flow in Belgie bij Alberto Paganini.
  zou deze legging graag dragen als ik weldra les geef.
  Namasté.

 92. Jolien 19 november 2015 at 12:43 - Reply

  Ik zou hem graag voor mijn zus winnen. Ten eerste is ze gek op printjes en ook op yoga. Het is haar manier van ontspannen en ik wil haar graag bedanken voor alles dat ze voor me doet en heeft gedaan. En ik vind dit echt een hele toffe manier daarvoor!

  Groetjes Jolien

 93. Suzan 19 november 2015 at 12:42 - Reply

  als arme student kan ik zo’n mooie broek goed gebruiken! Want het abonnement op de sportschool/yoga is al zo duur 🙁

 94. Lisa 19 november 2015 at 12:41 - Reply

  Geweldig, die foto’s lekker op straat!! Hopelijk steekt het voorbijgangers aan 🙂

  Ik zou mega graag zo een mooie legging willen winnen. Die brede band ziet er echt goddelijk comfortabel uit en is moeilijk te vinden heb ik gemerkt. Daarnaast moet ik door heftige gezondheidsredenen (gedeeltelijke hart-transplantatie) mijn sport regime (bootcampen en yoga) veranderen in cardio en yoga. Thank god mag de yoga blijven, maar aan cardio moet ik echt even wennen. Je weet wel, sportschool, indoor, etc. Not my fave to say at least. Laat ik me dan zelf iig goed voelen in goede en mooie kleding! Ik ben benieuwd of PLAY mijn favo merk (Lulu lemon) kan verslaan. Ziet er uit als een goede kanshebber 😉

  Have a good day
  x

 95. Janneke 19 november 2015 at 12:41 - Reply

  Sinds mijn giga roller derby blessure 1,5 jaar geleden niet meer in staat dergelijke sporten te doen en sinds 2 maanden aan de yoga. Heerlijk. En daarbij, de leggings zijn echt gewoon mega tof 🙂

 96. Daantje 19 november 2015 at 12:40 - Reply

  Hoi Jolijn,

  Ik zou de legging super graag willen winnen!
  Omdat ik nu ongeveer een jaar verliefd ben op yoga, omdat ik een maand en vier dagen gestopt ben met roken en omdat ik het simpelweg een hele mooie legging vind.
  Fingers crossed…
  En hoe dan ook, bedankt voor de leuke post.

  Groetjes, Daan

 97. siel 19 november 2015 at 12:37 - Reply

  Ik ben dit jaar 60 geworden en had voor mezelf 2 ‘uitdagingen’ uitgestippeld: beginnen met yoga en me wat kleurrijker kleden…moet wel zeggen dat ik aan allebei nog moet beginnen, maar de intentie blijft. Al zou een duwtje in de goede richting welkom zijn met twee vliegen in 1 klap.

 98. Andrea 19 november 2015 at 12:36 - Reply

  Supermooi! Hoogste tijd om mijn eeuwige zwarte broek in te ruilen voor deze prachtige broek. Wat een kans op deze manier:)

 99. Marianne Buurman 19 november 2015 at 12:34 - Reply

  Hey Jolijn.

  Na een eenzijdig auto-ongeluk 5 jaar geleden waarbij ik gelanceerd werd zijn mijn beide polsen en handen blijvend beschadigd. Veel heb ik opgegeven maar met yoga ben ik juist begonnen toen. Het geeft me veel plezier en voldoening. In mijn groepje zijn ze allemaal jonger, maar dat merk ik niet tijdens de lessen.
  Ben ik arrogant als ik denk dat ik zo’n legging nog best kan dragen? Ik denk dat hij heerlijk zit en vind hem superleuk. Lieve groet,

  Marianne Buurman

 100. Annelies 19 november 2015 at 12:32 - Reply

  Hoi Jolijn!

  ik ben écht wel benieuwd naar de leggings van P.L.A.Y! Inderdaad, niet altijd gemakkelijk om een legging te vinden die er goed uitziet én lekker zit! Leuk dat deze twee meiden aan hun eigen yogakledinglijn zijn begonnen! Zelf ben ik sinds kort yoga-docent en wil graag goed voor de dag komen in m’n lessen. Een nieuwe toffe legging zou super zijn!!
  Mooie fotoshoot trouwens ;-). Warme groet, Annelies

 101. JolandaJansen 19 november 2015 at 12:32 - Reply

  Wauw die zijn gaaf
  Moet echt iets aan beweging gaan doen, ben namelijk erg afgevallen sinds nu paar maanden Vegan ben en heb last van Cellulitis nu 🙁 En daar wil ik heeeel graag vanaf.

  Ik ga nu heel hard duimen

 102. Iris Hilderink 19 november 2015 at 12:31 - Reply

  Mooi zeg! Ik ben 7 weken geleden bevallen van mijn zoontje en er nu weer klaar voor om mijn yogamatje uit de kast te halen. Op weg naar mijn oude lijf in een nieuwe outfit.. dat lijkt mij een mooi begin! 🙂

 103. Rozemarijn 19 november 2015 at 12:30 - Reply

  Omdat yoga zoveel leuker wordt als je je fantastisch voelt in een prachtige outfit! Thuis, in de yogaschool, op het strand, en ook tijdens die paar stretches vóór het uitgaan. Wat je al zegt… hij staat ook geweldig met een paar high heels. Dus ja, ik maak heel graag kans op dit plaatje!

 104. Linda 19 november 2015 at 12:25 - Reply

  Vind ze zo gaaf! Sinds kort bezig met mijn dochtertje van twee in de huiskamer, salon tafel opzij en beginnen maar! Super leuk! Hoe lekker is dat met zo een comfortabele legging! Ik duim ook!

 105. Kim De Leeuw 19 november 2015 at 12:25 - Reply

  Ik ben al 4 jaar yogi en ben momenteel 5 maanden zwanger van een tweeling. Toch blijf ik verderdoen met yoga. Uiteraard wel een andere vorm (easy yoga) maar ik geniet hier wekelijks van mijn uurtje ontspanning. Met deze legging blijf ik een extra stimulans hebben om te blijven doorzetten, ook na de bavalling.

 106. Margje 19 november 2015 at 12:22 - Reply

  Waarom ik deze yoga pant zou willen winnen? Als motivatie om weer in vorm te komen na drie zwangerschappen kort op elkaar. 🙂 Yoga is heerlijk ontspannend, en een goede workout.

 107. Chantal van Raak 19 november 2015 at 12:21 - Reply

  Jaaaaaa gaaf zeg! Zo herkenbaar dat yoga broeken of flodderen of net wat te strak zitten. Ik heb dit jaar en ommezwaai in mijn leven gemaakt door bewuster te gaan leven: gezond eten, nu deelnemen aan de herfstdetox, meer bewegen waarbij yoga echt mijn anker is (ik merk aan alles hoe goed yoga voor mij is). Liever voor mezelf zijn is nog wel een thema en daarom zou het zo fantastisch zijn om deze yoga pants te winnen als kadootje voor mezelf, omdat ik er toe doe, er mag zijn. Xxx

 108. nienke 19 november 2015 at 12:21 - Reply

  Wat een gave kleding!
  Ik begin in januari aan de Teacher Training yang yoga en met zo’n outfit voel ik me dan vast super snel op mijn gemak (want stiekem vind ik het best spannend hoor).

 109. Yanthe Oosthoek 19 november 2015 at 12:19 - Reply

  Hey lieve Jolijn, wat een super leuke leggings! Staat jou ook héél mooi! Ik ben sinds een paar weken consequent bezig met yoga meteen nadat ik ’s ochtends wakker wordt en het doet me zo goed! Veel energieker en lekkerder ik m’n vel. Zo’n legging zou dus zeker goed van pas komen :). Ik ga jouw oefeningen ook even proberen morgenochtend! Liefs Yanthe

 110. Ingrid de Jong 19 november 2015 at 12:18 - Reply

  MOOI!! En ik zou graag een exemplaar willen winnen omdat het na jaren yoga doen in mijn suffe saaie outfit nu eigenlijk wel de hoogste tijd is om iets sprankelends en gaafs aan te trekken. Ik duim.

 111. Miny 19 november 2015 at 12:16 - Reply

  Wat een tof merk zeg! Ik zou graag zo’n mooie legging winnen 🙂

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.