26 en Golden Temple

En dan zit je opeens in de tweede helft van je twintiger jaren. Time flies! But it only gets better. Wat een geweldig weekend heb ik achter de rug. Twee avonden dansen tot in de vroege uurtjes in Studio 80 en Club Air en zaterdagavond was mijn verjaardag. Ik werd pas om half 1 wakker met een paniekgevoel: nog geen lijstje gemaakt, nog maar 4,5 uur tot de eerste mensen voor de deur staan, nog niks voorbereid! Maar als snel veranderde ik mijn gedachten in “alles komt goed, het maakt niks uit als je wat later bent”. En onvoorstelbaar wat voor effect dat had. Ik nam een douche, trok relaxkleding aan, ging naar de supermarkt, stond een paar uur in de keuken, stak kaarsjes aan en alles was klaar. En het werd weer een onvergetelijke avond met lekker eten, drinken, de slappe lach en gezellige gesprekken. Ik had mijn linzen-kokossoep gemaakt (altijd een succes), een couscoussalade, tzatziki, hummus, brood, brownietaart en bananenbrood met frambozen. Vrienden, eten, muziek. Niks beters in het leven!

Gisteren ging ik uit eten met mijn vader en Marije bij de Golden Temple. Een vegetarisch restaurant in de Utrechtsestraat. Voordat ik het restaurant in mocht moest ik eerst (verplicht!;)) een glas champagne leegdrinken.

Ik kan iedereen aanraden een keer bij de GT te gaan eten. De bediening is aardig, de sfeer gezellig en het eten erg lekker! Wij lieten ons verrassen door de koks met als enige eis ‘veganistisch’ en kregen een tafel vol met hapjes. Spinaziesalade met cashewnoten en tahinidressing, verschillende curry’s, pitabrood, falafel, hummus en een soort tempura met mintdip. Als drankjes hadden we heerlijke verse sappen met bieten, appeltjes, spinazie, sinaasappel en meer. Helaas was er geen plek meer voor de vega taartjes die verleidelijk naar me lagen te lonken vanuit de vitrine.

Nu is het even tijd voor wat rustiger dagen. Gezond eten, genieten van het weer, yoga, rennen, administratie en bezig met mijn doelen voor de komende tijd. Daarover binnenkort meer.

Liefs Jolijn

 

2014-05-08T13:55:14+00:00Coaching, Feest, Herfst|8 Comments

8 Comments

 1. Susan 25 oktober 2012 at 18:13 - Reply

  Klinkt echt heerlijk! Ga er zeker binnenkort een keer eten! Echt bijzonder dat de koks op aanvraag veganistisch koken.

  • Jolijn 26 oktober 2012 at 12:54 - Reply

   Echt een aanrader hoor 🙂

 2. Nelleke Adema 25 oktober 2012 at 17:01 - Reply

  Gefeliciteerd! Per toeval kwam ik op je site terecht, ziet er mooi uit, vooral de foto’s! Ik zal vast wel eens een van je recepten uitproberen, geniet van je rust, groetjes!

 3. Sophie 24 oktober 2012 at 05:41 - Reply

  Gefeliciteerd! Ziet er allemaal heerlijk uit!

  • Jolijn 26 oktober 2012 at 12:55 - Reply

   Dank je!

 4. Groen Meisje Jamie 23 oktober 2012 at 15:10 - Reply

  Wat een gezellige post 🙂
  Jammer dat je geen plek meer had voor een taartje hihi. De raw chocolate-sinaasappel taart is goddelijk!

  • Jolijn 26 oktober 2012 at 12:55 - Reply

   jum jum. Moet nog maar een keer gaan dan haha

 5. Miny 23 oktober 2012 at 15:06 - Reply

  O heerlijk de Golden Temple. Daar kun je echt zo vreselijk lekker eten!!! Wat heerlijk om daar je verjaardag met je familie te vieren.

Leave A Comment

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.