1-1 sessies2021-03-15T13:24:44+00:00

Vaak zitten we als vrouwen ontzettend vast in ons hoofd terwijl de vrouwelijke energie helemaal draait om VOELEN. Uit alle verhalen, het ratio en de verstandige keuzes. Als jij weer in je lichaam zakt dan ga je keuzes maken vanuit een andere plek. Namelijk: je buik & hart.

  Tijdens mijn 1-1 sessies begeleid ik je op een intuïtieve & zachte manier weer terug je lijf in. Ik creër een veilige ruimte waarin je kunt ontspannen en je mijn volle aandacht hebt. Door middel van embodimentoefeningen, beweging, (buik)massage, ademhaling en vragen die ik je stel ga je weer beter leren voelen en kunnen blokkades oplossen. We stemmen de sessie helemaal af op wat jij op dat moment nodig hebt. Na de sessie krijg je een embodiment oefening op video of audio mee zodat je thuis verder kunt gaan integreren.

Je kunt kiezen uit een losse sessie of een 3-maanden traject ♥

LOSSE SESSIE

duurt 2 uur
vind plaats in Utrecht bij mij thuis
2 embodiment oefeningen mee voor thuis (video of audio)
EUR 199

3 MAANDEN TRAJECT

6 sessies ~waarvan minimaal 3 live~ van 1.5 uur
sessies in Utrecht & Zoom
whatsapp verbinding
toegang tot Womb Wisdom cursus
EUR 999 (betalen in 3 termijnen mogelijk)

Deze sessies kunnen je helpen als je

✓ veel spanning in je lijf ervaart
✓ voornamelijk vanuit je hoofd leeft en in je hart & buik wilt zakken
✓ een liefdevolle relatie met jezelf & je lichaam wilt ontwikkelen
✓ schaamte hebt rondom vrouwelijkheid / seksualiteit
✓ in een burn-out zit (of zat)
✓ jezelf kwetsbaar wilt leren openen naar je partner
✓ je vrouwelijke kracht & intuïtie wilt versterken

Mijn sessies zijn lichaamsgericht en helpen je om weer helemaal in verbinding te komen met je lijf en sensualiteit. Na elke sessie krijg je een embodiment oefening op video + meditatie zodat je tijd hebt om wat je geleerd hebt te integreren in je dagelijkse leven.

 

Reviews

“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. En woorden zullen tekortschieten maar ik zal het zo goed mogelijk omschrijven. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. Elke sessie was precies wat ik nodig had op dat moment. Jolijn voelt precies aan wat op dat moment het beste was voor mij. Shaken, dansen, een begeleide meditatie, praten, reiki geven, etc. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Ik leerde over mannelijke energie en kaders voor mezelf zetten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.” ~ DENISE

Ontvang mijn Emotional Release Oefeningen om je vrijer & meer ontspannen te voelen.